Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ribéry baalt: ‘Dit is een flinke klap voor Bayern München’

Laatste update:

Het zit Bayern München qua blessureleed niet mee. Josep Guardiola moet op dit moment liefst acht voetballers missen: Thiago Alcántara, Claudio Pizarro, Javi Martinez, José Reina, Tom Starke, Holger Badstuber, David Alaba en Philipp Lahm. Bovendien kwamen Thomas Müller en Manue Neuer niet ongeschonden uit de interlandperiode: het duo is een twijfelgeval voor het weekeinde.

/

Vooral de blessure van Lahm is hard aangekomen. De veelzijdige Duitser raakte dinsdag op de training aan zijn enkel geblesseerd en zal minimaal 2,5 maand moeten revalideren van een medische ingreep aan het gewricht. “Dit is een flinke klap voor Bayern”, erkent Franck Ribéry. “Het deed heel erg veel pijn toen we Philipp op het veld zagen liggen. Ik vind het heel erg voor hem, iedereen bij de club.”

“Philipp is een belangrijke speler voor Bayern. Hij is een geweldige aanvoerder, altijd in vorm en speelt altijd goed”, verzekert Ribéry. “Nu moet hij zich focussen op zijn herstel, al zal dat niet makkelijk zijn. Hij heeft de steun van zijn familie en van zijn collega’s nodig. We zullen er alles aan doen om hem te helpen.” Alleen Neuer speelde dit seizoen meer minuten in de Bundesliga dan Lahm: 990 om 954.

Wordt Bayern München weer landskampioen van Duitsland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

'Hij heeft de steun van zijn familie en collega's nodig.' Altijd zo overdrijven die voetballers. Wat is er aan de hand? Ze zijn ff een tijdje geblesseerd. Ze hebben geen erge ziekte ofzo. Waarom kunnen ze niet relativeren?

20 november 2014 om 10:26

Jij denkt serieus dat revalideren makkelijk is? Mensen met geen kennis over revalideren en topsport roepen soms echt nonsens. Ik beweer niet dat jij het niet hebt, maar wat je nu zegt, is praten om te praten..

20 november 2014 om 10:34

Tja als je er per week nog steeds 150+ ton voor krijgt zou ik het niet erg vinden.

20 november 2014 om 11:02

@ladecima10: Altijd maar dat verwijzen naar het salaris. Er is meer dan geld alleen. Als het echt alleen daarom draait, ga dan oude dametjes een plezier doen. Daar kan je zo 50K per maand mee ophalen. Voor dat geld zou jij het niet erg vinden toch?

20 november 2014 om 11:42

Ik weet uit ervaring dat het niet makkelijk is, maar als Phillip Lahm om zich heen kijkt beseft hij zich hopelijk dat het allemaal nog veel veel erger kan

20 november 2014 om 12:10

Nee geld is niet alles... Status en aanzien telt ook nog mee...
Maar voor de rest is de voornaamste reden van motivatie gewoon geld hoor!
Of denk dat als profvoetballers max 30000 euro per jaar zouden verdienen er nog zoveel jongetjes prof zouden willen worden???

20 november 2014 om 13:21

Dat is in de beginfase zo ja, maar op een gegeven moment bereik je daarin een punt dat werkelijk voetballen en presteren veel belangrijker is dan geld verdienen. Ze hebben dan immers al het punt van financiële onafhankelijkheid bereikt.

20 november 2014 om 17:58

Welke achterlijke mensen stemmen op nee ?

20 november 2014 om 19:13

Ik stem idd op nee

21 november 2014 om 01:38

50k per maand? Waar? Gaat dat via een advertentie bij de Jumbo?

20 november 2014 om 10:43

Nou ik ben het wel met kraanvogelaar eens. Vind die reacties ook altijd zwaar overtrokken. Je bent prof en beoefent een sport waarbij blessures voorkomen. Als je geblesseerd raakt is dat balen, maar eigenlijk gewoon onderdeel van je werk. Je vloekt een paar keer en gaat er vervolgens alles aan doen om zo snel mogelijk terug te zijn (onderwijl nog steeds gewoon tonnen per maand verdienend). Okay, bij heel lange, slepende blessures kan ik geloven dat je mentaal ook steun nodig krijgt - of bij verschillende terugvallen. Maar kom op, een enkelkwetsuur... 2,5 maand revalideren, op die leeftijd. Je zou bijna zeggen: heerlijk! Kan ik tenminste Kerst en Oud & Nieuw eens goed vieren!

20 november 2014 om 12:08

Ze kunnen ook gewoon achterin met Boateng, Benatia , Dante spelen.

20 november 2014 om 12:46

Denk eens niet alleen aan het geld. In het huidige voetbal zal dat moeilijk zijn, maar er zijn wel degelijk spelers die niet alleen voor het geld voetballen, waar Lahm er één van is. Denk je nou echt dat het fijn is voor deze man. Hij heeft een punt achter zijn interland-loopbaan gezet om zich volledig te focussen op Bayern. Als hij vervolgens 2,5 maand geblesseerd zal dit ook mentaal zeker niet mee zitten. Het is maar af te vragen hoe hij terugkomt van zijn blessure, al verwacht ik wel dat hij zo weer terug is op zijn oude niveau na zijn revalidatie.

er zijn weer lekker veel blessures opgelopen in deze interland rondes.... Blind, Modric,lahm,neuer,schone, Andersen, Serero, Muller om maar ff paar op te noemen. helaas kun je er niet veel aan doen..

20 november 2014 om 10:29

Alleen is het bij Lahm gewoon bij Bayern gebeurd. Die is international af na het WK. Neemt niet weg dat al die interlands natuurlijk complete onzin zijn en alleen maar problemen veroorzaken voor de clubs

20 november 2014 om 10:30

Vergeet Sturridge niet.

Wat een poll
Zelf met hun 2e elftal worden ze gemakkelijk kampioen
En met 3e word het spannend
Je ziet gwn dat ze de blessures zo makkelijk opvangen, niet normaal.
Ik weet zeker dat bayern 3 kampioen in de eredivisie word.


20 november 2014 om 13:18

Hoe ziet dat 3e elftal er dan uit bij Bayern? Ik denk namelijk niet dat een 3e elftal zomaar even kampioen wordt in de eredivisie.

Alle drie de keepers geblesseerd? Starke, Reina en Neuer. Hopelijk niets ernstigs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren