Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rekik viert wereldgoals Diarra en Ocampos bij ruime zege Marseille

Laatste update:

Olympique Marseille stelde deze week Michel aan als nieuwe hoofdtrainer en de clubicoon van Real Madrid zat zondagavond voor het eerst op de bank bij zijn nieuwe club. Het werd een debuut om niet snel te vergeten; Marseille won met 6-0 van Troyes en Lassana Diarra en Lucas Ocampos maakten geweldige doelpunten. Karim Rekik deed de volledige negentig minuten mee.

/

Rekik vormde een centraal verdedigingsduo met Nicolas N'Koulou, maar de verdedigers van Marseille hadden niet bijster veel te doen. De ploeg van Michel had er duidelijk zin in tegen Troyes en kwam op voorsprong via Abdelaziz Barrada, die binnen kon tikken nadat Michy Batshuayi de lat had geraakt. Batshuayi was in de tweede helft overigens wel trefzeker en maakte toen de 3-0 en de 6-0.

Het tweede doelpunt van de avond werd kort na rust gemaakt door Diarra en was van grote schoonheid; de middenvelder ramde de bal na een lage corner vanuit de tweede lijn kiezelhard in de bovenhoek. De 4-0 van Ocampos was ook prachtig: hij scoorde, slechts een paar minuten nadat hij als invaller binnen de lijnen was gekomen, met een fraaie omhaal. Romain Alessandrini maakte kort voor tijd de vijfde en het slotakkoord kwam vervolgens dus op naam van Batshuayi.

De doelpunten van Lassana Diarra en Lucas Ocampos zijn te bekijken op onze Facebook-pagina.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel goed voor Rekik zijn ontwikkeling dat hij bij zo'n grote club als Marseille! Ik hoop dat hij een vergelijkbaar seizoen als De Vrij kan draaien dan komt het wel goed achterin bij ons. Als Van Dijk ook nog een mooie transfer maakt dan gaan we nog een goede defensie krijgen ook

23 augustus 2015 om 23:44

van Dijk heeft zijn transfer zo goed als zeker te pakken en ook een transfer waar je U tegen kunt zeggen het is Southamton

Hoe doet Rekik het eigenlijk in Frankrijk, iemand die zijn wedstrijden heeft gezien dit seizoen?

24 augustus 2015 om 00:52

Ja, speelt gewoon heel volwassen, weinig fouten en meestal bouwen ze achterin op via hem.

24 augustus 2015 om 02:08

Meestal bouwen ze op via N'koulou

24 augustus 2015 om 07:03

Je kan de Franse competitie live op Eurosport 1 zien, dan kun je zien hoe hij daar speelt

Super, heerlijk, geweldig!

Diarra speelde echt een wereld partij, die kan nog wel eens heel belangrijk voor ons worden. Verder was het gewoon een feest om te zien dat we weer eens als een topclub speelden!

23 augustus 2015 om 23:23

Heb je het nu over de diarra die ooit bij Real speelde? Volg hem namelijk niet meer dus weet niet of dit die Diarra is.

23 augustus 2015 om 23:25

Ja het gaat om "lass". Die heeft geloof ik meer dan een jaar geen club gehad, toch opvallend.

23 augustus 2015 om 23:27

Dit is inderdaad de Diarra die ooit bij Real Madrid heeft gespeeld
Alhoewel Mahamadou Diarra ook bij Real Madrid heeft gespeeld

24 augustus 2015 om 00:52

En ook bij Chelsea of city geloof ik?

24 augustus 2015 om 21:35

2 seizoenen bij Chelsea en toen naar Arsenal gegaan

23 augustus 2015 om 23:29

Wat kan ik me wedatrijden herrineren van diarra dat hij zooo goed was bij real madrid.

Wat een heerlijke wedstrijd was dit! Het gaat me niet eens om de ruime overwinning tegen (met alle respect) troyes maar de manier waarop. Michel heeft de tactiek veranderd naar een 4-3-3 opstelling met barrada als meest offensief en lass diarra als stofzuiger. Diarra had 15 maanden niet gespeeld maar speelde fantastisch, 100% passing kwam aan en dat waren geen simpele balletjes breed.
manquillo op rechtsachter was 10x beter dan dja djeje. Cabella speelde als valse linkabuiten of hij al jaren in dit team speelt en batshuayi was levensgevaarlijk voor de goal.

allergrootste compliment voor barrada die echt man of the match was, jammer dat hij weer last kreeg van een blessure maar dit was barrada op zijn best uit zijn tijd in spanje. Was overal aanspeelbaar en gaf echt geweldige passes.
nu nog rekik vervangen voor doria, dan ben ik helemaal blij.
verwacht deze week nog wat vuurwerk wat betreft aankopen, het is slechts een wedstrijd dus niet te blij worden. Vrijdag vervolg tegen guingamp. Allez l'om!

23 augustus 2015 om 23:23

Is rekik echt zo slecht of valt het mee? Volg het franse voetbal totaal niet

24 augustus 2015 om 19:08

Nog te vroeg om te oordelen, momenteel degelijk (geen fouten) maar durft niet vooruit te spelen of door te schuiven. Moet wennen aan het team, de taal en is nog onzeker. Kan alleen maar groeien denk ik. Ben alleen heel benieuwd naar doria, die nog steeds op zijn debuut wacht...

Wel een lekkere overwinning als je na twee wedstrijden nog puntloos bent. Ik hoop dat Rekik zich naast die sterke N'koulou kan doorontwikkelen.

Dit is voor Karim heel fijn meegenomen om van PSV naar Marseille te gaan, beter dat hij niet meer bij City speelt, als hij goed blijft spelen zoals tegen PSG en Lyon dan mag hij naar het Nederlands Elftal

Michy krijgt eindelijk zijn verdiende kans, geweldig!

Lekkere goal van Diarra. Eindelijk terug in een grote competitie, Diarra is een van de weinige die Messi in zijn broekzak had.

Een woord Prachtig!! Wat een Wedstrijd van Marseille. De goals van Dairra en Ocampos waren echt fantastisch. Bijna niks ging fout bij Marseille. Ik ben heel tevreden over deze wedstrijd van Marseille! Allez l'OM! !!

Geweldige eerste wedstrijd onder Michel, heerlijke goals van Diarra en Batshuayi. Het was gewoon een foutloze wedstrijd. Hopelijk zetten we deze vorm naar Guingamp uit! Forza L'OM

24 augustus 2015 om 08:53

Ocampos bedoel ik excuses

Hoe doet Barrada het eigenlijk in Frankrijk?

24 augustus 2015 om 19:10

Helaas veel blessures maar dat uur dat hij gister speelde was hij echt de koning op het veld. Zoveel talent in die jongen, hopelijk blijft hij vrij van blessures.

Mooi voor Batman!
Hij heeft de potentie om de nieuwe Drogba te worden. Wie weet is zijn volgende bestemming Chelsea? Want die niveau gaat hij zeker aankunnen. Schitterende voetballer!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren