Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Redknapp verspert Fer resoluut de weg: ‘Wat een enorme onzin’

Laatste update:
/

Harry Redknapp peinst er niet over Leroy Fer nog te laten vertrekken in de laatste dagen en uren van de transferperiode. De Nederlandse middenvelder is de voorbije weken in verband gebracht met onder meer Napoli, dat lang zou willen wachten en dan nog een bod naar Londen zou willen versturen. Redknapp zegt er echter niet van op de hoogte te zijn.

De trainer van Queens Park Rangers kreeg vrijdag de vraag voorgelegd of Fer tegen het juiste bod nog op het laatste moment weg zou mogen. “Nee, echt niet. Wat een enorme onzin, daar doen we absoluut niet aan mee”, reageerde Redknapp meteen. Hij weigert zijn belangrijkste spelers te laten vertrekken en daar rekent hij ook de 25-jarige Fer toe. Die heeft iedere wedstrijd een basisplaats te pakken.

Net als vorig seizoen, toen hij zijn debuutjaar beleefde in de Premier League, is het voor Fer weer strijden tegen degradatie. Hij slaagde er niet in te overleven met Norwich City en stapte vervolgens in de zomer over naar QPR. Die club staat momenteel negentiende en wist al vijf wedstrijden niet te winnen. Zaterdag gaat men op bezoek bij Stoke City.

Denk jij dat Leroy Fer een hoger niveau aan zou kunnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ver is zeker geen verkeerde speler maar echt een topspeler zal hij denk ik niet worden. Hij zit bij Qpr of andere ploegen van het rechterrijtje op zijn niveau denk ik, Hij zal wel goed bij Feyenoord passen of zou hij teveel verdienen bij Qpr?

31 januari 2015 om 08:34

Verdient sowieso heel veel geld daar, maar ik denk dat ie wel naar een betere club kan dan Qpr aangezien die waarschijnlijk ook gaan degraderen

31 januari 2015 om 08:48

Fer krijgt daar natuurlijk veel meer als de salarisplafonds in de Eredivisie lijkt me logisch.
Maar ik denk juist wel dat hij het zou kunnen redden bij Liverpool/man U die hebben standaard alstijd een krijger op 't middenveld nodig!

Fer is een geweldige speler, snap niet dat hij niet bij een betere club terecht kan.

31 januari 2015 om 11:15

Dat kan hij dus blijkbaar...lees het artikel eens sufferd!

31 januari 2015 om 11:35

Sorry, kan moest zijn kon. Wat een suffert ben ik!

Leroy moet hoger kunnen. Uit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren