Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Redknapp kan na knieoperatie weer aan de slag in Premier League'

Laatste update:

Harry Redknapp moest zich in het verleden al eens laten opereren aan zijn knie en kon toen wekenlang zijn werk nauwelijks uitoefenen. De coach moet binnenkort opnieuw onder het mes en besloot daarom om dinsdag, daags na het sluiten van de transfermarkt, op te stappen bij Queens Park Rangers. Mogelijk keert hij volgend seizoen weer terug in de Premier League.

/

Volgens de Engelse tabloids wil Mike Ashley, de clubeigenaar van Newcastle United, Redknapp aanstellen als nieuwe hoofdtrainer op St James' Park. Ashley is bereid om te wachten tot de 67-jarige Redknapp helemaal hersteld is van zijn operatie en wil de ervaren coach vervolgens aantrekken. Bij Newcastle staat John Carver momenteel voor de groep als interim-trainer.

Newcastle zou de zevende club kunnen worden in de trainersloopbaan van Redknapp, die al in 1983 (!) begon als coach. Hij stond jarenlang aan het roer bij Bournemouth en werkte vervolgens nog bij West Ham United, Portsmouth, Southampton, weer Portsmouth, Tottenham Hotspur en QPR. Frank de Boer van Ajax schijnt overigens ook nog steeds in beeld te zijn bij Ashley.

Harry Redknapp zou een goede coach zijn voor Newcastle United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Newcastle kan beter een jonge trainer met een toekomst visie nemen die graag met jeugd werkt en het Engelse voetbal goed kent. Ik zou Tim Sherwood nemen.

8 februari 2015 om 13:12

Sherwood??? Waarom.. die gast die kan er ook echt niks van.

8 februari 2015 om 13:13

Hahah Tim sherwood... Dan kan je beter nog Schreuder halen ofzo

8 februari 2015 om 13:37

Als ze ballen hebben nemen ze Eddie Howe. Die is zijn team ongeveer eigenhandig van de laagste naar de hoogste divisie aan het loodsen. Ik denk dat Steve Bruce ook een goede zou zijn, als Geordie van geboorte (hoewel ik het heel jammer zou vinden als hij bij Hull zou vertrekken), en klaarblijkelijk denken ze er ook over om hit-or-miss Steve Mcclaren een nieuwe kans te geven.

Een grotere misfit dan Redknapp en Newcastle kan ik nauwelijks bedenken. Heeft die man al ooit ten noorden van Londen gewerkt? Volgens mij niet. En verder van Londen dan in Newcastle kun je nauwelijks zijn in Engeland, letterlijk en figuurlijk.

8 februari 2015 om 13:50

Je kan bij Redknapp ook al gelijk het lijstje spelers invullen wat hij gaat aantrekken.

8 februari 2015 om 13:52

De hoofd coach zal denk ik geen Engelsman zijn. Die zijn relatief duur en willen zelf spelers kunnen halen. De nieuwe hoofdcoach moet meer aandacht geven aan de opleiding en bepaald niet welke spelers gekocht en verkocht worden. Zal dus waarschijnlijk een Europese coach worden... Of Carver...

8 februari 2015 om 14:01

Carver wordt het heus niet. Er waren een paar Fransen die nadrukkelijk gelinkt werken, sowieso Remi Garde en ook Christophe Galtier. Die kunnen tenminste communiceren met het grootste deel van de selectie dus dat snap ik wel

8 februari 2015 om 14:09

Nou je weet het nooit met Ashley. Carver heeft al toegezegd dat hij de baan wil en aan alle voorwaarden/restricties van het bestuur wil voldoen. Hij zal ook qua salaris goedkoop zijn. Als hij het redelijk doet in de rest van het seizoen ben ik bang dat hij een grote kanshebber is.

Ik zelf hoop op Galtier en anders Garde.

Doe maar niet. Krijgen we nog meer misfits bij Nufc. Redknapp's tijd is voorbij. Heeft het leuk gedaan bij Spurs als meest recent lichtpuntje. QPR is een janboel geworden. Harry moet lekker aan de bar gaan hangen en af en toe als analist ergens opdraven. Nufc moet voor een nieuwe generatie trainer gaan, iemand met ambitie en drive.

Een goede coach die toch goede dingen neerzet bij de clubs waar jij coacht. Hij moet dan wel voor een lange termijn zitten en niet ontslagen worden als het even niet goed gaat. Toch zie ik liever Frank de Boer bij Newcaste, hij kan daar ook iets moois neerzetten, ben ik van overtuigt. En is natuurlijk mooi als er nog een Nederlandse coach actief zou zijn in een grote competitie .

8 februari 2015 om 14:10

@sparta
Louis van gaal is ook al actief in de premier League

Verder lijkt de boer me wel een goede coach voor nufc

Wat een ongelofelijke domme keuze zou dat zijn van Ashley om deze flut manager aan te stellen als opvolger van Pardew.

Mike Ashley kun je toch niet serieus nemen.
Eerst Pardew een contract voor 8 jaar geven en dan begint die dit seizoen slecht en heeft die ook weer net als vorig seizoen een rare actie die hem een schorsing opleverde laten zitten.
En dan winnen ze ineens waardoor ze toen volgens mij zelfs top 5 stonden en dan mag/stuur je hem weg.
Dan ga je volgend jaar Redknapp aanstellen die elk transferwindow staat te piepen dat die nieuwe spelers wil.
Sluit niet uit dat als die gaat die eventueel weer voor Defoe, Lennon en dergelijke gaat.
Redknapp heeft nooit een team beter gemaakt of goed laten voetballen, waardoor die overal voortijdig vertrekt.
Dit zou voor alle spelers van Newcastle United al iets moeten zijn om na het seizoen daar weg te gaan.

8 februari 2015 om 13:48

Dit bericht moet je niet serieus nemen. Het bestuur van Newcastle laat niets los over de kandidaten. Daarnaast past Redknapp niet in het profiel waar de nieuwe hoofd coach aan moet voldoen.

Toch één van de meest overschatte trainers in heel Engeland. Denkt dat hij heel wat heeft bereikt met al z'n ploegen terwijl het enigste dat hij doet is verschuiven van ploeg tot ploeg en altijd dezelfde spelers aankoopt.

Heeft na een goed seizoen met de Spurs, niet echt iets goed gedaan in mijn ogen. Of misschien nog de FA Cup met Portmouth, maar dat was ook niet echt moeilijk met zo een getalenteerde kern.

8 februari 2015 om 13:49

Toch heeft ie bij Spurs knap werk verricht, en wel meer dan 1 goed seizoen gedraaid ook. 4e, 5e en 4e in zijn laatste 3 seizoenen, én de kwartfinale van de Champions League gehaald. Daar zouden ze bij Spurs likkebaardend voor tekenen nu.

8 februari 2015 om 14:13

Ja maar is niet echt moeilijk ook hé, vroeg zoals bij elk team dat hij coacht, veel nieuwe aankopen. Altijd dezelfde bijna, maar toch. Ik zeg niet dat hij een slechte coach is neen, maar toch veel te overschat.

Dan heb je coaches zoals Koeman die worden onderschat, wat jammer is. Of ja toch werd onderschat tot dit seizoen.

8 februari 2015 om 17:04

"Is ook niet echt moeilijk he" ja dat zien we bij Arsenal al jaren..

8 februari 2015 om 18:21

Toch jammer dat je meteen mij afrekent op mijn nickname en voorkeur van club afgaat.

Je voegt niet echt iets toe aan het onderwerp, maar toch mooi om te zien dat jouw clubje het ook zo geweldig doet hé!

8 februari 2015 om 18:33

Het team dat hij toen ter beschikking had was niet slecht hoor. Met spelers als Bale, Modric, VDVaart, Defoe... Plus het feit dat de concurrentie nog niet zo goed was als nu, want Liverpool was toen nog zoekende, Man City moest de echte grote sterren nog binnenhalen

8 februari 2015 om 18:44

@ibo_barca

Dat bedoel ik dus ook, zo speciaal waren zijn 3 seizoenen met Tottenham niet aangezien hij niets gewonnen heeft met een kern dat toch zeer sterk was.

8 februari 2015 om 20:56

Sorry maar ik kan het niet laten om niet te reageren op domme reacties. Dus bij deze werd jouwe ook genomineerd. Jij voegt ook niets toe aan het onderwerp, wat voegt "is ook niet zo moeilijk he" toe? Want jij doet dat wel even toch? Oh en mijn "clubje" heeft al 3 jaar niet van jouw "clubje" verloren en staat 2 plekken boven Arsenal. Boos?

Newcastle gaat Redknapp nooit aanstellen. Redknapp is een typische engelse manager. Die zelf spelers wil aantrekken. Maar Newcastle is op zoek naar een hoofdcoach. En de hoofdcoach bepaald niet welke spelers er gehaald zullen worden. De nieuwe hoofdcoach wordt denk ik of Carver of een manager van het continent.

Echt wanbeleid bij nufc. Neem een keer een buitenlandse coach die aanvallend voetballen. De britse coaches tot nu toe hebben gewoon te weinig uit het spelerspotentieel weten te halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren