Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Real Madrid zet verdediger van stadsgenoot Atlético op verlanglijst'

Laatste update:

Real Madrid schijnt van plan te zijn om Pepe in de zomer te verkopen en is op zoek naar een nieuwe centrale verdediger. De namen van onder meer John Stones (Everton), Marquinhos (Paris Saint-Germain) en Aymeric Laporte (Athletic Club) werden al genoemd, maar volgens Marca denkt Real nu ook aan de komst van een verdediger van Atlético Madrid.

/

De Spaanse sportkrant beweert dat José María Giménez ook in beeld is bij Real. Atlético zal de verdediger ongetwijfeld niet willen verkopen aan de stadsgenoot, waardoor Real alleen een kans lijkt te maken als het de gelimiteerde afkoopsom die in het contract van Giménez staat op tafel legt. De vastgestelde transfersom ligt op 65 miljoen euro.

De 21-jarige Giménez heeft nog een contract voor ruim twee jaar bij Atlético, dat de Uruguayaan in 2013 overnam van Danubio. In zijn eerste seizoen in Spanje kwam hij nog maar tot een competitieduel, maar vorig seizoen mocht hij in twintig competitiewedstrijden meedoen en dit voetbaljaar staat de teller al op 24 competitieduels, allemaal als basisspeler. Giménez speelde ook al 25 interlands voor Uruguay.

José María Giménez zou een aanwinst zijn voor Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja dat gaat natuurlijk nooit van zijn leven gebeuren. John Stones zie ik ook niet gebeuren.

31 maart 2016 om 16:43

Dat zou wel leuk zijn! Een gehypte Engelse bij Real waardoor ze nog slechter gaan voetballen

Weer zo'n blinde achterin bij Real die zich mee laat slepen door de druk en de gekke. Begrijp me niet verkeerd het is een geweldig talent, maar ik denk dat ze voor een type verdediger moeten gaan die wat meer rust en vertrouwen uitstraalt en voetballend goed is. Ramos probeert dat heeft nooit een type Hierro kunnen worden. Hummels zou uitstekend zijn, maar die past voor mijn gevoel niet echt in de groep - te nuchter vergeleken met dat stelletje verwende miljonairs haha.

31 maart 2016 om 16:38

Kroos, Modric, Varane en bijna de hele de selectie zijn gewoon nuchter. Alleen een paar zijn echte sterren.

31 maart 2016 om 16:41

Als Gimenez iets goed kan is het goed positie kiezen en goede rugdekking geven dus ik weet niet waar je dat blinde vandaan haalt. In topwedstrijden waar het om gaat is hij meestal 1 van de beste van Atleti dus van druk heeft hij ook geen last. Voetballend is hij niet de beste maar dat is Pepe ook niet dus dat heb je niet per se nodig.

Ik word hier echt moe van. Echt allemaal onzin. In dit geval worden er 100 verdedigers aan Real gelinkt, dan is daar 1 van die ook echt komt en dan hoor je iedereen zeggen van 'ik wist het wel want het stond in Marca'. Ik geloof nu echt niks meer wat er allemaal geschreven word. En mocht er toch gepraat worden tussen Real en Gimenez zegt dat ook niks want Real praat natuurlijk met meerdere verdedigers om uiteindelijk de beste en goedkoopste uit te kiezen.

Dit was te verwachten. Gimenez staat al een tijdje op een lijstje van FC Barcelona om de vacature van centrale verdediger te gaan vervullen. Dan wacht je een paar weken of maanden en dan verschijnt er een bericht in de media dat Real Madrid ook geïnteresseerd is. Real Madrid dient eens goed te bestuderen hoe zij willen spelen en welke type voetballers zij daarvoor nodig hebben. Vervolgens naar de posities te gaan kijken en welke spelers dan interessant zijn. Vermoeiend dat gedoe van Real Madrid.

31 maart 2016 om 16:45

Dat Real opeens alle spelers wilt die Barca wilt, dat klopt. Ze hopen zo net als Barca slim aankopen te doen ipv blind de eerste de beste galactico. Maar toch, zie ik Jimenez niet naar Barca gaan hoor. Hij kijkt op naar Godin. Ze zijn een heel goed duo samen.

31 maart 2016 om 18:18

Jij volgt de volgt de voetbalwereld zeker pas sinds kort,hè. Maar ik zal het even voor je uitleggen.
Ten eerste is sowieso een bericht voor de wandelgangen. Verder wordt iedere goede speler onder de absolute top 3 (Real Madrid, Barcelona en Bayern München) altijd aan een van deze drie gelinkt. En dit is pas het begin van het 'geruchtenseizoen'.

Wat een dom bericht, resl heeft een jaar geleden al het talent Jesus Vallejo van Real Zarragoza gekocht en een jaar lang uitgehuurd aan diezelfde club. Hij sluit aankomende zomer aan en kan dan de 3e of 4e verdediger zijn na Ramos en Varane!

Ik lees hier dat real spelers wil kopen die in de belangstelling van Barca staan...ik zal even duidelijk maken dat het de afgelopen seizoenen andersom is geweest. Real wilde neymar... barca mengde.... real wou suarez... barca mengde... dus niet teveel nonsens aub..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren