Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid wint spektakelstuk in Napels na weergaloos afstandsschot Valverde

Laatste update:

Real Madrid heeft dinsdagavond in een heerlijke wedstrijd afgerekend met Napoli: 2-3. De wedstrijd tussen de twee grote favorieten in groep C van de Champions League was lang spannend, maar de Spanjaarden trokken het duel laat over de streep.

Namens Napoli scoorden Leo Østigard en Piotr Zielinski. Jude Bellingham was met een assist en een doelput wederom van grote waarde voor Real, terwijl ook Vinícius Júnior tot scoren kwam. De winnende goal ging de boeken in als een eigen doelpunt van Napoli-doelman Alex Meret, maar kwam tot stand na een prachtige knal van Federico Valverde.

Carlo Ancelotti koos in Italië voor een ongewijzigd elftal ten opzichte van de gewonnen competitiewedstrijd tegen Girona (0-3), wat betekende dat Eduardo Camavinga wederom als linksback startte. Verder stond ook Vinícius weer in de basisopstelling, nadat hij eerder geruime tijd geblesseerd was. Onder meer Luka Modric begon door het gebrek aan wijzigingen op de bank.

Ook aan de kant van Napoli waren er veel bekende namen in de basiself terug te vinden. Bij de regerend landskampioen van Italië startten daarom onder meer de steraanvallers Victor Osimhen en Kvicha Kvaratskhelia. Voormalig Ajax-jeugdspeler Stanislav Lobotka begon op het middenveld.

Het waren verrassend genoeg de Italianen die de voorsprong namen na een kleine twintig minuten spelen. Bij een hoekschop van Napoli tastte doelman Kepa Arrizabalaga mis, waardoor hij vervolgens uit positie stond. De Noorse verdediger Østigard kon daarvan profiteren en wist binnen te koppen: 1-0.

Real wist echter al snel orde op zaken te stellen. Door goed drukzetten van Jude Bellingham veroverde de Engelsman de bal vlak bij de zestien van Napoli. De middenvelder gaf vervolgens af aan Vinícius, die kalm binnenschoof achter doelman Alex Meret: 1-1. De aangever van de openingstreffer verzorgde daarna zelf de volgende goal. Bellingham begon halverwege het veld aan een dribbelactie en de middenvelders en verdedigers van Napoli lieten na hem aan te pakken. Oog in oog met Meret bleef Bellingham kalm: 1-2.

Al vroeg in de tweede helft wist Napoli de stand weer gelijk te trekken via een strafschop. Verdediger Nacho Fernández maakte op ongelukkige wijze hands nadat Osimhen poogde de bal voor te geven, waarna de arbiter na een VAR-ingreep naar de stip wees. Zielinski mocht aanleggen vanaf elf meter en deed dat succesvol: 2-2.

Zo'n tien minuten voor tijd kwam Real weer op voorsprong. Op werkelijk prachtige wijze schoot Valverde een afvallende bal vanaf de rand van de zestien snoeihard tegen de onderkant van de lat. De bal stuiterde vervolgens via de rug van doelman Meret alsnog het doel in: 2-3. De goal ging, helaas voor Valverde, de boeken in als een eigen doelpunt van de Italiaanse doelman. Met het late doelpunt stond ook gelijk de eindstand op het scorebord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een wedstrijd tussen Napoli en Real Madrid! Als Real Madrid-supporter heb ik met spanning gekeken naar dit duel. Dit seizoen lijkt ons team vooral te moeten leunen op individuele klasse, en dat was zeker te zien.

Maar laten we het hebben over Jude Bellingham. Wat een speler! Zijn ongelofelijke optreden met die geweldige assist en dat gruwelijk mooie doelpunt verdienen alle lof. Op slechts 20-jarige leeftijd speelt hij bij de grootste club ter wereld, en hij lijkt totaal geen last te hebben van de druk. Sterker nog, hij is uitgegroeid tot een dragende speler van dit Real Madrid-team. Dat is echt uitzonderlijk.

Bellingham is op dit moment zonder twijfel de allerbeste jonge speler. Zijn prestaties en zijn volwassenheid op het veld zijn bewonderenswaardig. Het feit dat hij zo'n belangrijke rol speelt bij Real Madrid zegt veel over zijn talent en karakter.

Heel goed dat Vini vandaag een doelpunt kon maken. Hij oogt weer op z’n Braziliaans bewegelijk, een goed teken dus. En laten we Valverde niet vergeten. Zijn uitstekende spel, bekroond met dat zieke doelpunt, verdient zeker kudos. Het was een geweldige wedstrijd om als Real Madrid-supporter van te genieten!
Hala Madrid! 💪👑⚽

Voor Bellingham had Dortmund wel 250 miljoen kunnen vragen. Al helemaal als je ziet dat een Rice al 120 miljoen kost. Wat een speler is het ook. Man heeft alles wat een moderne middenvelder moet hebben.

3 oktober 2023 om 23:02

Dan zat Bellingham nog bij Dortmund. Daarnaast vallen transfers hoger uit tussen 2 PL clubs en dan is Rice ook nog eens engels.

3 oktober 2023 om 23:21

Ja dat blijkt wel. Als je ziet wat voor Caicedo en Rice betaald is dan zijn Dortmund en Leipzig echt opgelicht met de transfersommen van Bellingham en Szoboszlai.

4 oktober 2023 om 00:30

Jij kijkt dan echt nooit Arsenal, ik was ook cynisch over het bedrag van Rice maar hij laat vooralsnog zien verschrikkelijk goed te kunnen voetballen hoor. Misschien is er nog steeds teveel betaald maar dat komt ook door de bovengenoemde omstandigheden natuurlijk.

3 oktober 2023 om 23:05

Bellingham is nu al een van de, zo niet dé beste middenvelder ter wereld en het verbaast me nog steeds hoe volwassen hij speelt en het spelletje leest. Ook is hij pas 20(!) jaar dus hij kan alleen maar beter worden.

3 oktober 2023 om 23:23

Eens, hij kan letterlijk alles.

3 oktober 2023 om 23:32

Koopje van de eeuw. Voor de liefhebbers:

….. W | G | A
CL: 2 | 2 | 1
LL: 7 | 6 | 2

MOTM: 6x uit 10 wedstrijden.

Ongekend die jongen, en het seizoen is pas begonnen eigenlijk. Voor mij op dit moment met grote afstand de beste middenvelder van de wereld!

4 oktober 2023 om 08:23

Voor de titel koopje van de eeuw is die natuurlijk echt geen serieuze kandidaat, omdat die gewoon veel heeft gekost. Voor dit geld had je ook 20 Pedri's kunnen hebben ;-)

Neemt niet weg dat het echt een geweldenaar is. Het zou mooi zijn als die uit kan groeien tot een clublegende bij Real, maar dat is eigenlijk wel teveel op de zaken vooruitlopen haha.

Ok, Bellingham is bij deze uitgeroepen tot de beste middenvelder van de wereld momenteel. Die man wint binnen 3 jaar max de gouden bal

3 oktober 2023 om 23:08

In zijn huidige vorm wel maar dan spreken we natuurlijk wel over een veel te korte periode om conclusies te kunnen trekken.

3 oktober 2023 om 23:25

Vond ik al bij Dortmund maar nu heeft die er wel een paar schepjes bovenop gedaan

Deze wedstrijd was reclame voor het voetbal. De ambiance in Napels was geweldig, jammer dat zo rond minuut 25 de demper erop ging.

King Jude met de onderschepping voor de eerste goal met een heerlijke afronding van Vini om vervolgens zelf een rush te maken van een meter of 40 (?) en de 2-1 binnen te schieten. Maar het slotstuk was voor Valverde met een ge-wel-di-ge uithaal!

Dit is voetbal!

Heerlijke overwinning zeg! 1e helft was er weinig aan de hand en kom je op een verdiende voorsprong. Jammer dat het uitgerekend weer door geprutst achterin de tegengoal komt maar daarna was het de Jude Bellingham masterclass in de 1e helft. En dan begin je de 2e helft met een scheids die een gigantische fout maakt. Hij mag zelfs nog op het scherm kijken en nog kijkt hij niet naar de situatie maar alleen naar de hand. Bizarre beslissing en daarna kreeg je het moeilijk. Gelukkig toont het team goeie veerkracht en win je hem door een kanonskogel van Valverde!

3 oktober 2023 om 23:21

De scheidsrechter heeft het dan wel weer gecompenseerd met een onterechte corner te geven voor Madrid waar die goal van Fede uit voorkomt. Was een smerige fout van Rudiger

Heerlijke pot voetbal, ondanks de nederlaag. De laatste 3 wedstrijden spelen we erg goed en vandaag ook weer, maar Real was gewoon beter. Prachtige goal van Fede! Ik hoop trouwens dat Turpin nooit meer fluit. Dat was nooit een penalty en het voelt bijna rechtvaardig dat Real toch de 3 punten heeft gepakt. Osimhen kwam niet aan spelen toe, totaal geneutraliseerd door Nacho en Rudiger. Kvicha werd in de eerste helft steeds overgeslagen en het was duidelijk dat Rudi Garcia in de rust aangaf dat het meer over links moest. Toen liep het ook beter. Volgende keer beter. Forza Napoli Sempre

3 oktober 2023 om 23:03

Ik ben vergeten toe te voegen dat de fans echt geweldig waren. Dit is wat mij zo erg fan maakt van deze club: de passie van de mensen. Het geluid was oorverdovend. Als Real te lang balbezit had deed iedereen mee met het striemend fluitconcert en als onze opbouw goed ging waardeerde het hele stadion het. Prachtig!

3 oktober 2023 om 23:11

De sfeer was echt geweldig ja, niet normaal. Vooral na die 2-2 was het echt 15 minuten lang oorverdovend. Jammer dat de tribunes zo ver van het veld staan, anders hadden die fans nog eens zoveel invloed op het voetbal kunnen hebben met hun imposante aanwezigheid.

Wat betreft Turpin, vooral zo zijn hand opsteken in verontschuldiging van 'sorry jongens ik kan niet anders' zodat mocht men besluiten dat het een idiote beslissing is hij in ieder geval al preventief zijn VAR onder de bus heeft gegooid. Dan ben je ook echt een rat van jewelste.

3 oktober 2023 om 23:08

Ik aspireer om ooit op deze manier te kunnen reageren als mijn club verliest.

Prachtige reactie, hulde!

3 oktober 2023 om 23:12

Hahaha dankje @zanazanyan. Het is ook een stuk makkelijker als de wedstrijd ook echt leuk was. Je moet me maar eens zien hoe ik reageer als het een zaadpot is🤣

4 oktober 2023 om 03:11

Top reactie. Napoli heeft sinds Maradona , Careca en alemao ook een plekje bij mij . Real Madrid zit in mijn hart maar napoli komt op plek 2. Hele mooie pot en geweldige sfeer . Hopen dat we beide doorgaan en ver komen .

Ondanks de verwoede poging van Turpin om Madrid te nekken toch een mooie overwinning. Hala Madrid!

Perez als je dit leest verleng Bellingham zijn contract nu al. Jeetje man doe even normaal wat ren niveau tikt hij aan.

Dit was sws de beste CL wedstrijd zover.
Bellingham was voor mij (samen met Rudiger) de motm. Wat een baasje is hij toch. Ik vond hem te duur, maar hij blijkt juist goedkoop te zijn geweest. Rudiger ook super belangrijk. Osimhen kreeg de Haaland behandeling. Die man was nergens, behalve bij die goedkope (imo onterechte) penalty. Ik kan me eigenlijk geen slechte wedstrijd van Rudiger herinneren bij Real Madrid... Deze man zou een onbetwiste basisspeler moeten zijn.
Vini speelde okay. Hij mist nog wat ritme maar is op de weg terug. Kroos speelde goed. Modric viel ook goed in en bracht de rust die we nodig hadden. Rodry weer een onvoldoende. Deed echt heel weinig (goeds).
Maar goed, gelukkig alsnog gewonnen.

3 oktober 2023 om 23:06

@blink182

Rudiger heeft zat slechte wedstrijden voor Real gespeeld hoor. In een 4 mans defensie waar de backs weg zijn valt hij enorm door de mand, hij blijft het best tot zijn recht in een 3 mans defensie, maar de laatste tijd speelt hij echt aardig goed.

4 oktober 2023 om 02:05

@messi_123

Dat is onzin. Speelde bij Duitsland altijd al verdienstelijk in een 4 mans achterhoede maar puur omdat hij bij Chelsea het goed deed in die rol is dit zonder reden gaan leven.


4 oktober 2023 om 09:14

Rudiger speelde onder Rudi Garcia bij AS Roma ook centraal (en soms op rechtsback) in een 4-mansverdediging en ze waren daar behoorlijk tevreden over hem meen ik me te herinneren. Hij kan daar prima uit de voeten.

3 oktober 2023 om 23:48

Maar Rudi kan alleen in een 5 mans defensie spelen hahaha. 🙈

Riep men nog. 🥸

4 oktober 2023 om 20:20

Dat waren de boze/jaloerse Cfc fans ja lol.

4 oktober 2023 om 00:37

Ik ben het deels eens met het stukje over Rudiger. Het is een hele goede verdediger over de grond, maar in de lucht raakt hij vaak zijn mannetje kwijt. Ook tegen atletico was dat het geval.

4 oktober 2023 om 20:16

Tegen Atletico was Alaba 2x hoofd verantwoordelijk voor 2 tegengoals. Rudiger is de enige verdediger die een voldoende scoorde.

Vond het best wel een leuke pot. Potjes tegen Napoli zijn altijd wel leuk. Willen temniste altijd voetballen inplaats van de bus parkeren. Lekker wel dat je hier de 3 punten meeneemt.

De solo goal van Bellingham en de kannonskogel van Valverde waren absoluut de hoogtepunten. Het is echt bizar dat Bellingham, net nieuw, pas 20 jaar, al de absolute leider is van dit Real Madrid. Superstar in wording. Vind de connectie tussen Vinicius en Bellingham echt heerlijk om te zien.

Grootste minpunt? Rodrygo. Deze jongen heeft het al wekenlang niet meer. Scoort niet, is niet belangrijk, speelt niet goed en zijn schoten op doel is echt belachelijk slecht. Ik wil zijn naam niet noemen, maar vooruit nog 1 keer. Stel je voor Mbappe en Vinicius met Bellingham kort erachter, het blijft een droom.

Trouwens de penalty die Napoli kreeg. BELACHELIJK. Nacho houdt hem keurig tegen met zijn voet, die ongelukkig via zijn hand komt; penalty. Hoe kan dit? Geloof me, die scheidsrechter had hem in eigen land nooit gegeven, maar omdat dit de CL is, moet die wel want ja, andere podium en de scheids wilt zijn mannetjes bij de VAR natuurlijk niet laten vallen.

3 oktober 2023 om 23:10

Ben echt teleurgesteld in Rodrygo. Mist gelijk al die eerste kans waar die recht op de keeper afschiet nadat die alleen voor de keeper kwam. En daarna loopt die zich alleen maar stuk. Had veel meer van hem verwacht nadat die wat meer centraler mocht gaan spelen dit seizoen. Zelfs Vini past zich veel beter aan. Joselu is ook gewoon beter momenteel. Rodrygo als wissel dan maar gebruiken.

4 oktober 2023 om 03:14

Rodrigo valt idd tegen dit seizoen. Eens.. Dit is het seizoen dat hij er moet staan …Hadden we beter assensio kunnen houden. Rodrigo is een goede 12de man maar als basisspeler komt hij helaas nog te kort.

4 oktober 2023 om 09:20

Turpin wil graag in de picture staan. Heeft hij totaal niet nodig omdat het normaliter een prima scheidsrechter is. Die penalty sloeg echt werkelijk nergens op.

Jude Bellingham

8 goals in 9 wedstrijden wat een geweldenaar!!

Wat een leuke spannende wedstrijd, je Ziet wel dat Real Madrid Benzema echt mist voorin, Hoop dat we er dit seizoen wat van kunnen maken kwa prijzen en als volgend jaar Endrick, Mbappe en Alphonso Davies kunnen komen en Courtois inmiddels terug is, zijn er geen excuses meer. Nogmaals, een goede wedstrijd met strijdkracht en individuele klasse, !Hala Madrid! Y Nada Más

3 oktober 2023 om 23:18

Je loopt een heeeeel klein beetje op de namen van volgend seizoen vooruit.

4 oktober 2023 om 02:07

@Groenekat

Een is al binnen en ze zijn in de andere twee al langer geinteresseerd waar ook beiden geen lang contract meer hebben en fan van Real zijn.

Betekent niet dat ze binnen zijn, maar echt vooruitlopen is het niet.

4 oktober 2023 om 08:26

Zeker alle mediaberichten over Mbappe gemist de laatste jaren?

Je kunt echt niet stellen dat het "geen vooruitlopen is" als je benoemt dat Mbappe volgend jaar bij Real speelt. Dat is namelijk echt nergens op gefundeerd. Oké, hij is zogenaamd "fan van Real", maar hij is nog meer fan van enorm veel geld. Niemand weet wat die jongen gaat doen volgend seizoen, dus het is zeker wel heel erg vooruitlopen.

Geweldige wedstrijd. Jude wordt gewoon topscorer dit seizoen! Minpuntje aan de kant van Real vond ik Kepa.
Penal was lachwekkend, jammer dat de scheids niet zijn mannetje durft te staan na het bekijken van de beelden.

Heerlijk! Geweldige winst! En wat een goals! Vini goaltje maar man wat doet die Jude allemaal! Insane! 💪🔥

Dit was mooi om te zien. Refs probeerden de boel nog te verzieken maar gelukkig dacht Fede daar anders over! Wat een raket!! 🔥

Doodzonde dat Valverde de goal niet krijgt. Die verdient ie echt na zo’n pegel! Heerlijke overwinning. Bellingham is al wel genoeg over gezegd, maar rüdiger verdient wel wat meer lof. Lijkt me vreselijk om tegenover te staan - wat een beest.

3 oktober 2023 om 23:19

Moet je nagaan dat Rudiger gewoon op de bank zat tijdens de return tegen City na zo’n masterclass. Rudiger tegen dit soort spitsen is echt fantastisch.

4 oktober 2023 om 08:07

Klopt, toen was Militao echt onomstreden en die kwam toen volgens mij terug van een blessure of schorsing? Ik vind het wel mooi dat zo’n rudiger en ook nacho zo veel spelen bij een club als real. Zo zie je dus ook dat het echt geweldige verdedigers zijn. Ben wel benieuwd hoe we het nu gaan oplossen, met zo’n beetje alle CV’s er niet bij. Rüdiger - carvajal en dan lucas op RA, of is Alaba weer fit?

Zeer ongelukkig voor Napoli. Rudiger maakt een duwfout op een Napoli speler maar ze krijgen een corner in plaats van een fout tegen. Daar komt de goal uit, wel een raket van Fede maar met het nodige geluk. De bal wijkt af en beland zo op de lat en gaat er via het achterhoofd van Meret zo in. Napoli kan hunzelf niks verwijten. Geweldige sfeer ook

3 oktober 2023 om 23:27

Nou Napoli was alles behalve ongelukkig bij het penalty moment, echt schandalig dat daarvoor gefloten was.

Als ze een beetje schappelijk zijn bij Real maken ze nog eens 50 miljoen over naar Dortmund dit is eigenlijk niet meer normaal.

Bellingham vs Napoli:

1 goal

1 assist

94% passing

4 keypasses

2 big chances created

2/3 dribbles

6/8 duels

4 tackles

2 interceptions

Alles doet ie. Scoren, assisteren, het speltempo mee bepalen, dribbelen, tackelen, vooruit, achteruit. Wat een speler.

Kepa ziet er niet goed uit in de lucht, maar dat wisten we al en hebben geen andere keuze. Hoop dat courtois terug is voor de eindfase cl

4 oktober 2023 om 01:24

Jawel hoor. Lunin is uitstekend in de lucht.

1 woord : bellingham
Man man man niet normaal wat een speler.
Dat doelpunt ook . Die gaat als een trein. En al zo snel de ster geworden.

Ik was heel lang van mening dat het trio middenvelders Musiala - Pedri - Bellingham zowat gelijk was qua niveau... Ik ga toch beginnen toegeven dat Bellingham nog een trede hoger is dan de twee overige heren. Bellingham heeft de stap gezet die Pedri nog moet zetten, namelijk vaker scoren en beslissender zijn. Geen schande hé, hij heeft nog genoeg tijd om die stap te zetten, maar op dit moment zou ik toch voor Bellingham kiezen.

Is gewoon een complete middenvelder, spelverdeler, infiltrator.... Zeer belovende start van hem. Het is te zien of hij eens een dip krijgt en hoe hij daar mee omgaat. Dele Alli was ooit ook een wereldtalent op die positie en had ook vergelijkbare cijfers (wel bij Tottenham). Ik zie wel een hele slimme en verstandige jongen, dus ik verwacht niet dat het die kant zal opgaan.

4 oktober 2023 om 14:31

Ik weet niet hoe de sfeer toentertijd was bij Tottenham FCB. Ik meen me te herinneren dat ze eeuwig (net als nu ook) de net-niet-ploeg waren en Dele Alli ook regelmatig negatief in het nieuws kwam vanwege zijn gedrag naast en ook op het veld. Vergeleken met die jongen is Bellingham natuurlijk wel in een warm bad terechtgekomen in een ploeg waar de sfeer goed is, waar hij enorm goed is verwelkomd door leeftijdsgenoten (de Brazilianen en de Fransen) en opgevangen door mentors als Kroos, Modric en Vazquez. Dat is ook duidelijk te zien op de training en daarbuiten. Bij Alli zat het in het koppie al heel lang niet goed - zijn jeugd schijnt daar een rol in hebben gespeeld - , dat is bij Bellingham juist het tegengestelde.

4 oktober 2023 om 14:36

@rm1335

Nee zoals je zelf zegt, Bellingham is goed terechtgekomen in een ploeg vol sterren die wel weten wat winnen is en die wincultuur is uiteraard ook ingebakken bij Real. Die gaat niet snel van het padje gaan neem ik aan , bij Dele Alli was dat overigens ook niet meteen hoor, dat is pas 2 seizoenen na zijn debuut gegaan dat hij ineens bergaf ging. Zijn jeugd heeft er inderdaad wel wat mee te maken, heel erg voor die jongen.

4 oktober 2023 om 15:55

@FCBInsider1899

Pedri wordt gewoon teveel gebruikt, tuurlijk hij is ontzettend belangrijk voor ons maar hij krijgt in een seizoen zelden rust, en is kwa fysiekheid nog niet op het level van Bellingham, Maar ik vind Pedri leuker om naar te kijken dan Bellingham met name omdat het een echte straatvoetballer is, een type Iniesta kwa speltype is hij, niet dat ik zeg dat hij op dat niveau gaat komen, maar hij lijkt gewoon heel erg op hem. Ik vind Pedri wel gelijkwaardig met Bellingham als die speelt zag je altijd hoe beslissend hij was. Hij hoeft van mij niet veel te scoren als de andere 3 voorin dat maar doen.

4 oktober 2023 om 16:35

@messi_123

Ik ben sowiso een fan van de speelstijl van Pedri, niet voor niets is Iniesta mijn favoriete speler die het Barça shirt heeft gedragen (samen met Dinho). Alleen vind ik persoonlijk dat Bellingham ook een heel mooie speler is om naar te kijken en daarnaast ook nog eens efficiënt is en kan scoren. Dat geeft dat tikkeltje extra vind ik dan. Pedri kan inderdaad naar dat niveau ook groeien , twee seizoenen geleden was hij al redelijk beslissend voor dit Barça. Alleen is hij te vaak geblesseerd, elk seizoen ligt die er minstens een maand uit en dat zal toch hopelijk moeten beteren.

4 oktober 2023 om 18:17

@FCBInsider1899

Ja mee eens kerel, maar hier kunnen we koeman ook deels de schuld voor geven dat ie blessuregevoelig is geworden, hij liet hem elke week 90 minuten spelen terwijl je duidelijk kon zien dat ie rust nodig had, ik vind bellingham ook een geweldenaar en kan van zijn spel enorm genieten, maar ik heb toch liever Pedri haha. Hij is over 1-2 weken weer terug en is sinds gisteren begonnen met trainen met de groep las ik.

Nog een hele fijne avond gewenst maatje.

Het was een spectaculaire pot om te zien! Verassend genoeg kwam Napoli rond de 20ste minuut op voorsprong. Maar natuurlijk, daar was hij weer, Jude Bellingham. Heerlijk de bal veroverd en Vinicius met de goal. Daarna kwam Bellingham met echt een geweldige actie en de goal. Die uithaal van Valverde was natuurlijk het moment van de zege. Maar wat is die Bellingham toch zo goed. Met Vinicius erbij en dan volgend jaar waarschijnlijk de komst van Mbappe. En niet vergeten: we wachten nog op de komst van Arda Guler. Dit Real Madrid wordt een nieuw sterrenteam.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren