Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid voorkomt op valreep eerste nederlaag; Leipzig wint bij Celtic

Laatste update:

Real Madrid heeft zich op bezoek bij Shakhtar Donetsk verzekert van overwintering in de Champions League. Het speelde in Warschau met 1-1 gelijk. De doelpunten werden gemaakt door Oleksandr Zubkov en Antonio Rüdiger. De Koninklijke heeft in Groep F nu vier punten meer dan nummer twee RB Leipzig. Dat won met 0-2 bij Celtic, door doelpunten van Timo Werner en Emil Forsberg.

Shakhtar Donetsk – Real Madrid 1-1
Real begon het duel met Shakhtar Donetsk in de wetenschap dat het bij een overwinning zo goed als zeker zou zijn van de knock-outfase. De beste mogelijkheden in de eerste helft waren dan ook voor de Madrilenen. Karim Benzema, Rodrygo en Federico Valverde namen alle drie het doel van Shakhtar-keeper Anatolii Trubin onder vuur, maar steeds had de sluitpost een antwoord. Shakhtar was het dichtst bij een doelpunt via Heorhii Sudakov: hij slalomde langs drie verdedigers en was op weg naar het doel van Real, maar op het laatste moment stak Nacho daar een stokje voor.

In de tweede helft kende Shakhtar een droomstart. Binnen een minuut belandde een voorzet van Bogdan Mykhaylichenko op het hoofd van Zubkov, die zo de 1-0 binnenkopte. Diezelfde Zubkov stuurde halverwege het tweede bedrijf Lassina Traoré alleen op het doel van Real af. Aanvankelijk stuitte Traoré op Real-doelman Andriy Lunin, maar de bal belandde vervolgens opnieuw bij de voormalig Ajacied. Hij handelde echter te gehaast en zag zijn poging op de bovenkant van de lat belanden. In de slotfase was Real via Marco Asensio nog dicht bij de gelijkmaker, maar de Spanjaard kon zijn voet net niet tegen een voorzet van Vinícius Júnior krijgen. Real leek af te stevenen op de eerste nederlaag van dit Champions League-seizoen, totdat Rüdiger op aangeven van Toni Kroos in de blessuretijd de 1-1 binnenkopte.

Celtic – RB Leipzig 0-2
Celtic moest eigenlijk wel winnen van RB Leipzig als het nog een realistische kans wilde houden op plaatsing voor de knock-outfase. Al binnen een minuut kregen de Schotten een goede mogelijkheid op de openingstreffer, maar de kopbal van Daizen Maeda ging over. In de fase daarna was het meeste balbezit voor Leipzig, maar kreeg Celtic de beste kansen. Zo raakte Matt O'Riley na een klein half uur de paal uit een corner, waarna Greg Taylor uit de rebound de bal op de lat knalde. Niet veel later kreeg ook Kyogo Furuhashi een goede mogelijkheid, maar zijn kopbal ging over.

In de tweede helft was het juist Leipzig dat de kansen kreeg. Willi Orban zag zijn poging nog gestopt worden door Joe Hart, maar een kwartier voor tijd was het via Werner wel raak. André Silva legde de bal vanaf de achterlijn terug, waarna de Duitser raak wist te koppen. Een kleine tien minuten later vond diezelfde Werner teamgenoot Forsberg in het vijandelijke strafschopgebied, waarna de Zweed het duel van dichtbij besliste: 0-2. Daarmee klom Leipzig naar plek twee in Groep F, terwijl Celtic vierde blijft met slechts één punt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een idiote actie van die Shaktar keeper bij Rudi. Wel een mooie goal van onze nieuwe aankoop! We speelden niet goed genoeg vandaag maar hebben wel veel spelers kunnen resten voor zondag. Hazard had het zwaar vandaag, maar ook Benzema moet zn echte grove nog vinden. Real Madrid blijft altijd knokken tot het einde! Welterusten Madridistas.

11 oktober 2022 om 23:04

Ach hij zet gewoon alles op alles om bij die bal te komen. Niets idioot aan, pakt gewoon heel slecht uit dit keer.

11 oktober 2022 om 23:21

Nee sorry, dit is echt bizar uitkomen van een keeper. Dit is levensgevaarlijk! Onbegrijpelijk dat dit niet met een kaart bestraft wordt!

11 oktober 2022 om 23:06

1-1 tegen Shakthar. Ik verwacht dat dit het begin van de negatieve spiraal is.

11 oktober 2022 om 23:10

Jij hoopt dit*

11 oktober 2022 om 23:19

Hoop en verwacht inderdaad.

12 oktober 2022 om 08:59

Real heeft het altijd lastig tegen Shakthar. Nu ook nog eens met een hoop wisselingen. Prima resultaat en door naar de volgende ronde. Ik hoop dat we de volgende wedstrijd met Rodrygo in de spits spelen ipv Benzema. Die heeft zijn vorm echt niet.

11 oktober 2022 om 23:10

Ik denk dat Ancelotti liefst van al een pak spelers niet het veld had moeten insturen. Redelijk teleurstellend dat je Modric, Vini, Alaba,... er hier moet opgooien tegen met alle respect Shakhtar. Ik hoop ook dat Modric nog 10 jaar voetbal in de benen heeft, want zonder hem draait het niet. Ook al maakt die vandaag het verschil niet. Vandaag was het weer een partijtje hopeloze (en slechte) voorzetten de box ingooien. Op uitzondering van Kroos.

12 oktober 2022 om 00:08

Shaktar snoept vaker wel puntjes af van Real .Die club ligt hun gwn niet zo

Sterk Shaktar, gemakzuchtig Madrid. Dat somt het wel zo'n beetje op. Hopen dat het zondag een stuk beter is.

11 oktober 2022 om 23:11

Real was sterker en die verdediging van Shakhtar stond als een muur. Ik denk dat veel spelers van Real met hun hoofd al bij de Clasico zitten.

11 oktober 2022 om 23:14

Mee eens. Met de toevoeging dat Hazard wel echt heel heel zwak was vanavond

Nou Insider, kom maar op met je verhaal over Don Carlo, Oom Flo en hoe geweldig het is Madrista te zijn. :P Fijne week allemaal!

11 oktober 2022 om 23:05

Is het ook

11 oktober 2022 om 23:08

Ok

11 oktober 2022 om 23:14

Na 4 wedstrijden geplaatst voor de eindronde vd CL, 12 wedstrijden in het seizoen ongeslagen, gedeeld eerste in de competitie, enkele van de grootste talenten in de wereld die goed presteren in het team. Weinig te klagen dus als madridista momenteel.

11 oktober 2022 om 23:55

En dan noem je nog niet op dat je verreweg de grootste club van de wereld bent met verreweg de meeste UCL, de meeste Liga's ook...

Ik zou niet weten waarom je je kut zou voelen als je voor madrid bent

12 oktober 2022 om 09:01

En niet te vergeten, gezond huishouden met weinig grote transfers de afgelopen jaren tav andere.

12 oktober 2022 om 09:41

Als jij Tchouameni (100m), Hazard (120m) en Jovic (70m) geen grote transfers vindt, snap jij het niet helemaal.

12 oktober 2022 om 10:04

Allereerst kloppen 2 vd 3 bedragen die je noemt al van geen kanten. Daarnaast moet je het ook in perspectief zien. Er is in de periode dat die jongens werden aangekocht meer geld binnengekomen mbt transfers dan er is buiten gegaan. Ook afgelopen zomer weer winst gedraaid op de transfermarkt en dan hebben we het nog niet eens over spelers met gigasalarissen die uit hun contract zijn gelopen. Vorige zomer idem, en toch zijn ze een stuk sterker dan 2 seizoenen terug. Gezien de omzet die Madrid heeft en de transferinkomsten die ze hebben de laatste jaren zijn er inderdaad weinig grote transfers geweest als je het relatief bekijkt.

Oprecht genoten van Rudiger, de hele wedstrijd maakte hij de hele aanval van Shaktar zuur en dan zelf scoren. Hopelijk valt zijn hoofdblessure mee.

Voor de rest een super matige wedstrijd van ons met aan kop Eden Hazard, die wil ik nooit meer zien spelen, een Asensio was bv 5x beter en dreigender vandaag. Hazard is het niet meer helaas en als Martinez de ballen heeft zet hij Hazard op het WK ook op de bank.

Gelukkig onze ongeslagen record behouden!

Op naar zondag!

11 oktober 2022 om 23:11

Bij België speelt Hazard best prima toch? Wat ik hier en daar hoor tenminste.

11 oktober 2022 om 23:17

Hazard heeft ook gewoon niks matchritme, dan gaat het altijd moeilijk. Zeker als je hem de kans niet geeft om het op te doen.

Wat een vreemde slechte wedstrijd, heel apart. Bijna niet te verklaren. Als men maar niet gaat zeuren dat Carlo nu opeens niet moet gaan rouleren haha. Anyway ik wijs toch naar de aanval (ook apart wat er met Benzema aan de hand is). Gebrek aan klinische aanvalspower want tegen Osa was het al zo, tegen Getafe (enkel een corner goal) en Shakhtar thuis had je met 6-1 moeten winnen. We hebben zovaak veel moeite en energie nodig om tot scoren te komen. Als het niet lukt dan kan dat tegen werken. Scoor je wel makkelijk dan werkt dat bevredigend, wil je meer en ga je nog meer door en door. Gevolg van dit, moeite tot scoren te komen, aanvallen die steeds vastlopen is weer dat je de tegenstander veel meer kans geeft tot counters. En daar krijgen ze weer een boost van, zeker als ze weten te scoren.Maar goed, iig niet verloren wat overigens gewoon terecht was geweest. Hebben vandaag nauwelijks wat gedaan. Vond alleen Kroos top en warrior Rudiger.

11 oktober 2022 om 23:09

Benzema moet gewoon weer op dreef komen en dan is alles tip-top in orde.

Met Vinicius, Rodrygo en Valverde die heel makkelijk scoren heb je toch genoeg scoringsvermogen? Het is dat Benzema niet scoort.

11 oktober 2022 om 23:12

Het zijn geen klinische afmakers. Maar kijk de laatste wedstrijden alleen al en je hebt je antwoordt. Osa, Getafe, Shakhtar had je meer moeten scoren. En Benzema hoop het ja, maar zit toch echt na te denken wat het kan zijn. Wil hij het WK absoluut niet missen? Teleurgesteld dat er niemand is bijgekomen aanvallend? Er moet iets zijn toch.

11 oktober 2022 om 23:22

Ik denk dat Benzema gewoon zijn beste seizoen ooit draaide en dat hij dat niveau niet meer gaat aantikken. Als je Benzema al langer volgt zie je ook wel dat hij veel kansen nodig heeft om te scoren. Gelukkig krijg je dat bij Real meestal wel

11 oktober 2022 om 23:11

Tja we moeten wel rouleren. Want elke week zowat 3 wedstrijden is echt veel te veel. Zeker voor de ploegen met veel internationals. Je ziet ook al Barcelona, Bayern die ook zwak spelen. Tja logisch met die schema. Blijft bizar dat de UEFA en FIFA steeds meer wedstrijden willen...

11 oktober 2022 om 23:36

Ancelotti heeft prima gerouleerd vandaag. Dit soort resultaten horen erbij, je wint niet elke wedstrijd. Liever een punt pakken waarmee je alsnog kwalificatie hebt afgedwongen dan slechts een punt pakken in LaLiga

12 oktober 2022 om 00:06

We kunnen in elk geval niet zeggen dat het een bloedeloze remise is geworden.

12 oktober 2022 om 09:02

Het lijkt alsof er met Benzema nu minder spelen voorin dan met Rodrygo. Ik zou opteren met Vini, Rodrygo en Valverde. Rodrygo verdient het niet om tegen Barcelona te banken.

Real laat wederom zien waarom je never nooit gas terug mag nemen tegen ze tot de laatste fluitsignaal. Deze gasten leven om telkens opnieuw te stunten in de CL. Hoe vaak ze wel niet van achterstand terug knokken en vervolgens ook winnen is gewoon enorm knap pfft.

Nog steeds ongeslagen mooi. Rudiger, wat een vent, wat een strijder en een vechter. Hopelijk is het geen breuk.
Op naar El Clasico. Hala Madrid!

11 oktober 2022 om 23:25

Misschien krijgen we masked Rudiger weer terug?

Slechte wedstrijd van Real. Eerste helft nog wel controle zonder grote kansen, maar tweede helft viel die controle ook nog eens weg. Real heeft steeds weer moeite om maar te scoren (vooral tegen Shakhtar zo lijkt het). Benz is nog steeds de oude niet (al heel het seizoen) en Hazard kunnen we denk ik nu wel opgeven. Het is een beetje de Asensio van vorig jaar. Die speelt dit seizoen dan weer wat beter. Vanachter vond ik het centrale duo echt niet slecht. Maar de backs waren weer enorm zwak en ook Lunin straalt natuurlijk een pak minder zekerheid uit. Al bij al een enorm belangrijk punt. Je kan nu een misstap begaan tegen Leipzig en nog steeds in eigen huis tegen Celtic de eerste plaats veiligstellen. Helaas wel geen 2 'overbodige' wedstrijden maar dat hebben ze weer volledig aan henzelf te danken. Tot slot was de arbitrage toch redelijk zwak. Tijdrekken weer pas op het allerlaatste bestraffen, elke duik van Shakhtar speler belonen met vrije trap en meermaals voor Real weigeren te fluiten. Maar goed, dat is zeker niet de oorzaak van het puntenverlies. Het heeft letterlijk bloed, zweet en tranen gekost dat punt. Gelukkig was daar de strijder Rudiger. Hopelijk stellen zowel hij als de doelman van Shakhtar het goed. Nog steeds ongeslagen, hopelijk na komend weekend ook!

Hele slechte pot maar goed wel weer op wilskracht een gelijkspel eruit gesleept. Dit seizoen is gewoon ontzettend zwaar met dit drukke schema. Elke week 3 wedstrijden is niet goed zeg. Meerdere clubs spelen steeds slechter en slechter. Maar ja de UEFA en FIFA zien alleen maar meer wedstrijden = is meer geld. Tja het is nu gewoon overleven en de punten binnenhalen. Zoals Ancelotti zei het boeit niet hoe je wint als je maar wint. Want je kan nooit elke wedstrijd goed spelen met die belachelijke schema...

11 oktober 2022 om 23:19

Daarom had een overwinning welgekomen geweest. Scheelde je 2 wedstrijden in deze groep. Gelijkspelletje is normaal wel genoeg tegen Leipzig volgens mij. Zolang PSG maar eerste wordt in zijn groep dan. Ik zie Benfica nog wel groepswinnaar worden.

11 oktober 2022 om 23:21

Gelukkig in ieder geval wel gekwalificeerd. Hopelijk gewoon rustig tegen Leipzig en dan lekker gewoon rust tegen Celtic. Is echt nodig met dit bizarre schema. Gelukkig nu 5 dagen rust tot de Clasico.

Dramatisch. Echt dramatisch. Het hele team is sinds na de interlandbreak, hopeloos uitvorm. Benzema raakt geen ene knikker. Bij Vinicius lukt helemaal niks meer. Van Rodrygo op rechtsbuiten moet je niks verwachten. Hazard mocht in de basis beginnen, maar die had na 20 minuten wat mij betreft al gewisseld worden. Ik heb serieus nooit zo slechte aanvaller meegemaakt bij Real dan deze Hazard. En die verdient 5 ton per week. Het zal me niks verbazen als die tot aan het WK, niet meer speelt. Genoeg is genoeg. Dan wens ik Perez veel succes om Hazard te slijten, want die gaat gewoon een Gareth Bale doen en 2 jaar genieten van zijn salaris.

Kroos, Nacho en Rudiger. Rudiger heeft zijn leven op het spel gezet, door die kopbal raakt te koppen in de allerlaatste seconde's. Alleen deze 3 wouden vandaag winnen. De rest moet zich kapot schamen. Camavinga viel als een pupil in, dramatisch. Asensio vond het weer niet nodig om het veld breed te houden. Hele, hele irritante speler is dit ook. Alaba op linksback moet Ancelotti ook mee ophouden. Alles ingeleverd en het is en blijft geen back.

Gelukkig pak je nog een punt op het eind, waardoor je door bent. Maar als je zo gaat spelen in het weekend tegen Barca, dan ga je opnieuw met 0-4 verliezen.

11 oktober 2022 om 23:23

Zo dramatisch was het toch ook weer niet. Het was zeker niet best. Denk dat alle omstandigheden niet mee zaten en weet zeker dat het veel beter kan. Ik heb in ieder geval alle vertrouwen voor aankomend weekend. Gaat een mooie pot worden.

11 oktober 2022 om 23:28

Dan mag het allemaal wel tien keer beter, en hopelijk beseft het elftal en Ancelotti ook. Want als je zoals vandaag komt opdagen, dan ga je er hard af.

11 oktober 2022 om 23:25

Alaba, Benz en Camavinga zijn dit seizoen bijna onherkenbaar. Vooral bij Cama zie je dat die nog veel stappen moet zetten. Uiteraard brengt die geweldige energie in het veld, zeker als invaller, maar ik denk dat die vorig jaar een beetje op een wolk zat waarbij 'alles' lukte. Laat ons hopen dat hij groeit gedurende het seizoen. Volledig mee eens verder over Kroos, Nacho en Rudiger. Kroos speelt (mede dankzij veelvuldig rusten?) bijna elke wedstrijd die hij speelt enorm goed. Tegen Barcelona zal er wel meer ruimte zijn in de omschakeling. Je ziet dat Real heel veel moeite heeft met die dubbele gordel te doorbreken.

11 oktober 2022 om 23:45

Muah, ik vind Alaba centraal achterin nog een voldoende. Alleen, hij speelt te vaak nu als back dit seizoen, en daar haalt die echt een onvoldoende. Kan Alaba niks aan doen, want het is en blijft geen back maar Ancelotti stelt hem iedere keer op die positie. Benzema is dit seizoen inderdaad totaal onherkenbaar. Wat is het? Alles gegeven vorig seizoen? Speelt leeftijd nu een rol? Teveel druk op jezelf iedere keer neerleggen omdat je straks de winnaar bent van de Ballon d'Or? En mensen nog meer van je verwachten? Camavinga moet nog altijd stappen maken. Jammer om hem op dit moment zo te zien struggelen. Lijkt wel alsof Real slechter gaat spelen als die erin komt, terwijl dat het tegenovergestelde is van vorig seizoen.

Programma is natuurlijk ook moordend voor iedereen. Tis overleven geblazen. Desalniettemin hoop ik natuurlijk wel dat sommige dingen gaan veranderen in positieve zin. En dan bedoel ik dat we onze wedstrijden wat makkelijker gaan winnen en achterin de boel op orde gaan krijgen, want we krijgen teveel domme goals tegen.

Maar goed. Ik heb zin in El Clasico van het weekend. Zou typisch Real zijn dat het elftal plotseling wel fantastisch spelen. Vaak genoeg gezien dat het tegen een wat 'kleinere' team amper wat lukte, om vervolgens een week later tegen een 'grotere' team wel opeens alles wat we raken in goud valt.

12 oktober 2022 om 00:52

Helemaal eens. Fijn dat er ook madristas zijn die niet op een roze wolk leven en verder kijken dan gewonnen wedstrijden tegen kleine teams. Met onze problemen gaan we het namelijk afleggen tegen topteams en dat is zo zonde omdat het echt niet hoeft.

Soms denk ik dat sommige Madridistas alleen zeiken om het zeiken. We zijn nogsteeds ongeslagen!! Er wordt echt vaak gescoord dit seizoen. Dat we 3 wedstrijden "moeilijk" scoren zegt toch geen drol? In La Liga scoren we meer dan 2,3 doelpunten per wedstrijd en zijn co leaders. Zet dingen in perspectief aub. We kunnen niet elke wedstrijd met 4-0 winnen.. dat bestaat gewoon niet. Dat doet PSG ook niet met Messi, Neymar en Mbappe voorin.
Valverde scoort vaker dan ooit. Team is over het algemeen veeelll beter dan vorig seizoen. De aanvallers hebben nu al meer gescoord dan vorig seizoen rond deze periode, behalve Benz dan...
Dit was geen wedstrijd om Real grondig te analyseren (etc). Dat doen we na de wedstrijd van zondag wel.

11 oktober 2022 om 23:28

Het grootste werkpunt dit seizoen voor Real is om de defensie vooral op orde te houden. We zijn midden oktober en Real heeft misschien 2/3(?) keer de nul gehouden. Veelal knullige tegendoelpunten. Maar verder met je eens. Benz zal wel uit zijn dip geraken en als zijn doelpunten terug wat vallen scheelt dat een hoop.

11 oktober 2022 om 23:33

Dat zeker, Real moet haar defensie p orde zien te krijgen, maar dat is weer een ander issue.. Had het meer over het zogenaamd "gebrek aan doelpunten".

12 oktober 2022 om 00:52

Heb deze wedstrijd niet gezien vandaag maar als ik zo de goal zie van Shaktar.. man man Mendy die springt niet eens. Ik heb het 4x opnieuw gekeken en het lijkt alsof hij niet eens echt geraakt wordt hij mist die bal gewoon volledig. Echt amateuristisch.

Rüdiger zoals men hem kent van Chelsea. Geeft iedere wedstrijd alles, en maakt een verdienstelijke goal. Vind dat hij vanaf nu wel eens basis mag starten in de competite

11 oktober 2022 om 23:30

Ik zou Militao en Rã¼diger willen zien samen tegen Barcelona. Die 2 zouden echt geweldig zijn. Helaas is Alaba geen back meer want speelt niet best daar. Denk dat Alaba gewoon moet banken want in de lucht is die echt niet sterk. En daar speelt Barcelona ook vooral op met Lewandowski.

12 oktober 2022 om 16:39

wat leuk dat iemand aanhaalt dat Alaba zijn zwaktes kent in de luchtduels. Misschien kan hij eens spelen als controlerende middenvelder.

Irritant dat Real kleinere wedstrijden altijd ingaat op een manier van ''we zien het wel''. Ik snap dat de Clasico eraan komt maar waarom hechten ze daar zoveel waarde aan? De competitie duurt nog zo lang. Het is Real Madrid, geen Barcelona waarvoor het grote jaarlijkse hoogtepunt de Clasico is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren