Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid reserveert bedrag van 80 miljoen euro

Laatste update:
/
Er beginnen bij Real Madrid steeds meer twijfels te ontstaan over Thibaut Courtois. Om die reden hebben de Koninklijke AC Milan-doelman Gianluigi Donnarumma geïdentificeerd als transferdoelwit. (Diverse Spaanse media)
/
Rangers FC heeft in de persoon van Ross Wilson een nieuwe ‘director of football’ gevonden. De Engelsman werkt momenteel nog als hoofd scouting bij Southampton. (Daily Mail)
/
Real Madrid heeft de pijlen gericht op Heung-min Son. De Koninklijke reserveren een bedrag van tachtig miljoen euro voor de Zuid-Koreaanse aanvaller van Tottenham Hotspur. (Diverse Engelse media)
/
Sir Alex Ferguson kijkt de komende tijd namens Manchester United naar de verrichtingen van John McGinn. Indien het advies van de voormalig manager positief is, zullen the Red Devils aankloppen bij Aston Villa. (The Sun)
/
Peter Kenyon gaat opnieuw een concrete poging ondernemen om Newcastle United over te nemen. De voormalig directeur van Chelsea heeft een nieuw consortium opgestart, dat een bod van 340 miljoen euro gaat uitbrengen. (The Sun)
/
Bij Tottenham Hotspur maakt men zich op voor het vertrek van Christian Eriksen. The Spurs hebben James Maddison van Leicester City geïdentificeerd als zijn opvolger, al is ook Manchester United voor hem in de markt. (Daily Mail)
Zie jij Heung-min Son naar Real Madrid verkassen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Son zou voor iedere club een aanwinst zijn. Ik ben benieuwd hoe Spurs zich door de komende jaren heen gaat werken, dit seizoen draait het behoorlijk stroef.

5 oktober 2019 om 10:52

Komt wel goed, zorgt er alleen maar voor dat Levy moet investeren. Poch wil graag blijven heeft hij al aangegeven dat is belangrijk.
On: 80 mil laat me niet lachen, je zou kunnen debateren dat het onze beste speler is heeft vorig jaar een nieuw langdurig contract getekend, topper onze Sonny.

Courtouis, Wat is ie slecht voor of bij Real. Niet normaal. En dan gisteren de reden dat hij gewisseld werd na 45 minuten, comedy centraal.

5 oktober 2019 om 11:15

Valt allemaal wel mee, blijft gewoon een topper. Maar wordt gebruikt als schuldige voor de problemen bij real. En zijn wissel was vanwege ziekte.

5 oktober 2019 om 11:43

Valt mee zeg je? Nou, weet n8et waarom je dat zegt want gelezen in vele reacties en ook zelf gezien sinds zijn komst is hij alles behalve goed en dan druk ik me zwak uit. Zijn ziekte, tsja, eerst zn schouder, ff erna een griepje en gisteren ineens dat het met voeding te maken heeft. Klinkt een beetje 'vreemd'. Toevoeging, Courtouis had volgens velen niet gehaald moeten worden, zie hier waarom...

80M voor son? Ja lol! De onderschatste speler die er is, echt een topspeler en verdiend veel meer lof.. in mijn ogen minimaal 105-110M, als pepe-maguire al zoveel kosten. Met 80 kom je er niet

5 oktober 2019 om 09:35

Onderschatste? On: 80mil is veel te weinig voor son. Kan echt op eke positie in de aanval uit de voeten.

5 oktober 2019 om 09:54

Typfout=> onderschatte haha, dus mensen onderschatten hem vind ik, er wordt te weinig over hem gesproken terwijl hij in mijn ogen een dikke topper is.

Nou, 80-100 gaat dat je kosten,Real.Maar dan heb je wel 1 vd beste doelmannen op aarde

5 oktober 2019 om 11:16

Ja maar Donnarumma is jonger en beter.

5 oktober 2019 om 14:07

Alsnog, donnarumma jonger en laat en al veeeel langer zien dan Onana

5 oktober 2019 om 10:38

Hadden Navas op het doel moeten laten staan, had ze uiteindelijk +/- 200 miljoen gescheeld.

5 oktober 2019 om 10:41

Navas is ook al 32 jaar en moet dus ook op termijn vervangen worden.

5 oktober 2019 om 11:48

Uiteraard had Navas op termijn vervangen moeten worden gezien zn leeftijd. maar met 32 is een keeper niet oud, Navas heeft meer als verdienstelijk voor Real gespeeld, dus waarom vorig jaar vervangen?

Onze meest dreigende en naar mijn mening vaak onze beste speler met een contract tot 2024 gaat echt wel de hoofdprijs kosten. 80mil is niet genoeg vooral al kijk je naar prijzen van afgelopen transferwindow. Daarbij brengt hij ook nog eens super veel inkomsten uit Azië

Real begint ook een beetje de weg kwijt te raken op het moment kopen kopen kopen terwijl je geweldige jeugd spelers hebt. Bij real staat er ook altijd zoveel druk op dat er nooit een jaar minder gespeeld kan worden om bepaalde dingen te hervormen. Alles moet gelijk en daar moet dan weer enorm veel geld aan besteed worden, ik denk niet dat Son real Madrid veel beter gaat maken. Wil je echt perse iemand kopen waar je wat aan hebt zet dan alles op alles voor mbappe.

5 oktober 2019 om 11:54

Dat kopen kopen kopen zijn grotendeels de verzinsels van de pers. Deze zomer zijn Hazard, Mendy en Jovic gekocht. Rodrygo en Militao waren al eerder vastgelegd. Als ze nu alle namen hadden gekocht die deze zomer in de pers werden vermeld, zouden ze nu een kern moeten hebben van minstens 50 man. Nu beginnen weer de geruchten voor de wintermercato, net zoals vorig jaar, waar uiteindelijk enkel Brahim Diaz werd gekocht. Real haalt zelden in de winter spelers binnen. Het zal nu waarschijnlijk niet anders zijn.

Son is een goede speler, maar toch geen type om het team op sleeptouw te nemen? Hij is niet van het niveau Mbappe, Neymar, Cr7, Salah, Mane, Messi, etc. die telkens opstaat wanneer het team hem het meest nodig heeft. Hij gaat eerder mee met de flow en speelt goed wanneer de rest goed speelt, en is onzichtbaar wanneer de rest een off-day heeft.

Zolang bale en James onder contract blijven staan komt er niemand. Bale James en mariano zullen ruimte moeten maken in de selectie en qua financiën. Dan zou ik Son zeker proberen samen met eriksen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren