Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid laat droom uitkomen: ‘Een unieke kans in mijn leven’

Laatste update:

Lucas Silva wordt maandagmiddag gepresenteerd als de nieuwste speler van Real Madrid. De 21-jarige middenvelder werd vrijdag overgenomen van Cruzeiro en kan niet wachten om in Santiago Bernabéu aan de slag te gaan, zo laat hij in een statement weten op de website van zijn ex-werkgever.

/

“Ik ben erg blij. Dit is een unieke kans in mijn leven, een droom komt uit”, zegt de Braziliaans jeugdinternational. “Ik moet Cruzeiro, de technische staf, de spelers en met name de hoofdtrainer bedanken. Ik bedank ook de voorzitter, die mijn transferverzoek heeft geaccepteerd en mij deze droom achterna laat jagen.”

“De acht jaar die ik voor Cruzeiro heb gespeeld, waren geweldig. Ik heb hier veel bereikt en zal Cruzeiro altijd blijven beschouwen als mijn thuis. Ik zeg geen vaarwel, maar liever tot ziens. Ik hoop op een dag hier terug te keren om het blauwe tenue weer om mijn schouders te mogen dragen.” Lucas won met de club uit Belo Horizonte onder meer twee landstitels.

Denk jij dat Lucas Silva gaat slagen bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is Casemiro nou zoveel minder? Hij speelt toch gewoon goed bij Porto, Khedira is nu denk ik zeker vertrokken.

24 januari 2015 om 15:04

Casemiro haalt niet het gewenste niveau. Khadira vertrekt naar alle waarschijnlijkheid naar Arsenal (ten minste dat gun ik hem en Arsenal) dan heb je alleen Asier nog. Real zal Asier mischien ook nog eens af doen aan atletic met waarschijnlijk een flinke terug koop clausule. (Ala morata).

Wat ik jammer vind, is dat je deze positie niet kunt toe vertrouwen aan een jongen van 21. Wat ik zelf prefereer is iemand met ervaring.

24 januari 2015 om 15:07

Casemiro doet het fantastisch bij Porto bedoel je ja.. Die man speelt echt geweldig bij Porto.

24 januari 2015 om 15:55

Volgens mij ziet Ancelotti in Lucas Silva een groot talent als box-to-box speler. Dat zijn Illarra en Casemiro niet en Khedira bij Real ook niet, bij het Duitse elftal speelt Khedira wel meer als zo een speler vind ik. Verder kan ik niks anders bedenken voor deze transfer.

Ben benieuwd. Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik deze jongen nooit heb zien spelen. Is hij serieus beter dan Casemiro en Illarra? Om nog maar te zwijgen over Khedira.

Wat een slechte aankoop ( imo ) is zeker niet beter dan Illaramendi of Casemiro.. Moet nog ervaring op doen in Spanje en in Europa.. Heeft een tragere handelingssnelheid dan Khedira, heeft geen versnelling.

Echt een vreemde aankoop, ik snap het gewoon niet.. Maar we zullen zien.

Exit Illaramendi?

24 januari 2015 om 14:35

Tragere handelingssnelheid dan Khedira?! Heb jij Lucas wel zien spelen? Hij is veel creatiever, veel sneller en veel talent!

Hij moet ff nog ff verder groeien, maar daar is hij ook voor gehaald. Real Madrid is nu goed bezig. khedira hoeft niet direct weg, kan nog wel een seizoen of twee blijven.

24 januari 2015 om 14:49

Is zeker niet sneller haha.. Is zelf heel traag.

Veel creatiever kan wel, want dat is niet moeilijk om creatiever te zijn dan Samir. Nee we zullen zien hoe het uitpakt. Voor mij blijft het een rare aankoop.

24 januari 2015 om 14:51

Khedira gaat hoogstwaarschijnlijk eind van t seizoen weg, Carlo lijkt geen fan te zijn van Illa, dan moet deze aankoop wel gedaan worden. Hebben ze volgend seizoen 5 spelers voor 2 posities. Daar is totaal niets mis mee! Kroos, Modric, Casemiro, Lucas Silva en Medran. Dat is heel gewoon!
Het is duidelijk dat Khedira geen toekomst meer heeft bij Real, doordat Kroos en Modric gigantisch goed uitpakt voor Real, zie ik Carlo niet meer een echte beker opstellen.

24 januari 2015 om 15:04

En Isco, James en Asensio voor de aanvallende positie op het middenveld. Misschien dat Cheryshev ook terug wordt gehaald.

24 januari 2015 om 15:06

Chershyev word zeker niet terug gehaald. Assenio gaat samen met Odegaard bij Castilla voetballen.

24 januari 2015 om 18:04

Bron?

Ken die jongen niet maar ik word niet zo vrolijk van de laatste lichtingen die uit Brazilië komen. Zat gisteravond Brazilië U20 te kijken en weer net als 2 jaar geleden loopt er weinig bij waarvan je zegt, ja dat is er een.

Nogmaals ken hem niet maar kan me niet voorstellen dat hij potten gaat breken direct bij Real.

Vreemde aankoop. Zal vast niet beter zijn dan illara en khedira. Modric en Kroosant zal die er al helemaal niet uitspelen.

Dat wordt dus binnen twee jaar weer vertrekken via de achterdeur. .

24 januari 2015 om 15:29

Hij is beter dan Illarra.. Andere type speler dan Khedira. Ook Casemiro is beter. Ik werd uitgelachen toen ik dit zei.. nu is het duidelijk een feit geworden dat Casemiro beter is dan Illarra.

24 januari 2015 om 21:02

Ik ken hem niet, dus ik weet niet of hij beter is dan Illara. Maar je vb met Casemiro is natuurlijk niet sterk. Hij is namelijk net zo goed via de achterdeur vertrokken bij Madrid. Ook hij kwam tekort Dat hij het nu goed doet bij Porto, tja.. verhuur Illara aan hun en hij zal het ook wel beter doen dan nu...

Ja, als je ervan droomt om bij Real de bank warm te houden dan is dit de kans. Misschien zit er wel soms een plek op de tribune in wie weet.

Nog nooit zien spelen, maar ik kan met 100 zekerheid zeggen dat hij niemand uit de basis zal spelen.

Als nu niemand vertrekt snap ik ook helemaal niks van deze aankoop. Vraag me ook af wie geslachtofferd gaat worden als Modric straks weer fit is. Isco? James? Bale?

Ben toch benieuwd hoe dat allemaal uit zal pakken.

24 januari 2015 om 14:46

Isco op de bank, hij zal wel spelen maar zal dan wel geen basisspeler meer zijn als Modric terug is.

Maar het word nog gekker... Als we de geruchten moeten geloven heeft Reus al een voorcontract bij Real Madrid..

(In de aanval naast Ronaldo moet James)

Casillas(C)
Varane
Pepe
Ramos
Bale
Kroos
Modric
Isco
Reus
Ronaldo
Isco
24 januari 2015 om 16:49

Tja, als we de geruchten moeten geloven he

Tegenwoordig wordt iedereen aan Real gelinkt omdat zij ook absurde bedragen betalen.
Reus is ook een speler die in de media aan iedereen wordt gelinkt.

Real kan nu de gekste namen halen, maar achteraf kom je daar ook alleen maar in de problemen mee. Op een gegeven moment gaat het alleen maar voor onrust rondom de club zorgen en noem maar op.

24 januari 2015 om 15:26

Je zag hem nooit spelen en je maakt zo'n statement? Wel raar eigenlijk Acoolinho.

24 januari 2015 om 16:36

Hoezo raar?

Ik ben bij deze zo zeker van mezelf dat ik hem niet eens hoef te zien spelen om deze mening te vormen. Het is eerder raar dat er ook maar één iemand is die denkt dat deze spelers nu een Modric of Kroos uit te basis gaat spelen en een vaste waarde gaat worden bij Real.

Leuke wisselspeler meer zit er voor hem niet in en dat zou jij toch ook moeten zien (ook al ben je pro Brazil).

Real heeft hier ook één gok gemaakt en dat is het feit of ze hem straks met winst of verlies door zullen verkopen. Als hij in 2020 nog bij Real zit dan eet ik mijn schoen op.

24 januari 2015 om 17:56

Mensen die weten wat voor speler hij is denken niet dat hij Modric of Koros uit de basis zal spelen.. want die zijn totaal andere type spelers.. Zzulke mensen (oa jij dus) kramen onzin uit.
Je kan geen onderbouwde mening geven als je hem nooit hem zien spelen. Het is jouw gevoel het is geen feit.

Als hij in 2020 bij Real zit... Hoor je niet hoe belachelijk jij klinkt? Jij hebt hem nooit (!) zien spelen en nog maak je zulke opmerking. Niks met pro Brasil te maken. Het is gewoon comensence.

24 januari 2015 om 19:56

Ik kraam onzin uit omdat ik van mening ben dat hij geen rol van betekenis gaat spelen? Heel logisch. Ik zeg toch ook niet dat jij onzin uitkraamt omdat jij ervanuit gaat dat hij het wel gaat maken bij Real.

Dus omdat ik het niet eens ben met jou kraam ik onzin uit

Hoezo is het belachelijk als ik ervan overtuigd ben dat hij in géén contractverlenging bij Real zal krijgen?

Mooie aankoop voor de toekomst. Real Madrid zou er binnen enkele jaren wel op deze manier kunnen uitzien, lekker veel eigen jeugd en Spaans bloed.

De Gea?
Carvajal
Varane
Ramos
A. Moreno?
Silva
Médran
Asensio
Isco
Jesé
Morata?
24 januari 2015 om 16:42

Real komt er heel misschien zo uit te zien als Pasen en Pinksteren op één dag vallen.

24 januari 2015 om 17:08

Wie van deze transfers is onrealistisch dan?

24 januari 2015 om 19:49

@ Alvaro Arbeloa

Ze zijn allemaal realistisch, maar je denkt toch niet serieus dat ze bij Real ooit een keer zo'n basis zullen hebben? Het zal altijd met andere supersterren van over de hele wereld aangevuld worden. Dat mag toch wel duidelijk zijn.

27 januari 2015 om 16:56

@ acolinho

Naar alle waarschijnlijkheid zul je wel gelijk hebben, maar ik persoonlijk zou deze basiself veel mooier vinden, en op die manier zouden ze nog steeds een werelds elftal hebben.

Hij kan binmen paar maanden zeer belangrijk zijn voor Real. Topspeler in wording, mits hij met beide benen op de grond blijft. Ben benieuwd naar een middenveld bestaande uit Modric, Kroos en Lucas.

Topaankoop
Fel, technisch niet bang in de kleine ruimtes voetballen.

Heb hem net op youtube ff opgezocht maar t is idd een groot talent... pff

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren