Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid herovert koppositie en ziet Granada rood aanlopen

Laatste update:

Real Madrid heeft zondagmiddag de koppositie in LaLiga heroverd. De ploeg van Carlo Ancelotti kende weinig problemen met Granada en liep in de tweede helft uit naar een ruime zege: 1-4. De thuisploeg zag twee rode kaarten. Monchu werd weggestuurd na een onbesuisde tackle op Vinícius Júnior en zag in de nasleep dat ook trainer Roberto Moreno kon vertrekken. Real heeft nu 30 punten uit 13 wedstrijden en heeft daarmee 2 punten meer dan achtervolgers Sevilla en Real Sociedad.

Bij Granada zal het vertrouwen voor aanvang van het duel al broos zijn geweest, daar de ploeg de laatste twaalf ontmoetingen met Real allemaal verloren zag gaan. De slechtste reeks ooit tegen een tegenstander op het hoogste niveau. Bovendien wist de ploeg slechts twee van de laatste zeventien duels in LaLiga te winnen. Ditmaal duurde het tot de twintigste minuut voordat de ban werd gebroken door de Koninklijke. Marco Asensio genoot op aangeven van Toni Kroos een vrije doortocht aan de rechterkant van het veld en schoot de bal via de hand van doelman Luís Maximiano diagonaal raak: 0-1.

Real liet Granada geen moment ruiken aan een resultaat en verdubbelde de score vijf minuten later, toen Nacho aan het einde stond van een ingestudeerde hoekschop. Na een combinatie tussen Kroos en Luka Modric was het voor de verdediger een koud kunstje om van dichtbij af te ronden. Asensio leek het duel na een half uur spelen vroegtijdig in het slot te gooien, maar zijn schot na een vlijmscherpe counter werd op voortreffelijke wijze van de lijn gehaald door Alberto Soro. Aan de andere kant deed Luis Suárez uit het niets iets terug. Zijn schot van ruim twintig meter vloog via het achterwerk van Nacho achter de kansloze Thibaut Courtois: 1-2.

De hoop op een stunt vervloog echter toen Real de duimschroeven in de tweede helft aandraaide. Na mislukte pogingen van Dani Carvajal en Kroos was Vinícius wel trefzeker. De buitenspeler stond aan het einde van een geweldige counter en schoot raak op aangeven van Modric. Toen Monchu vervolgens met rood kon inrukken na een trap op Vinícius, was het verzet van de thuisploeg definitief gebroken. Een kwartier voor tijd werd de eindstand bepaald door Ferland Mendy, die vrij voor doelman Maximiano werd gezet door Casemiro en niet faalde: 1-4. Het laatste wapenfeit van de wedstrijd, een kopbal van dichtbij van Jorge Molina, werd vakkundig onschadelijk gemaakt door Courtois.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Real Madrid3326614984
2Girona3322562971
3FC Barcelona3221742770
4Atlético Madrid3320492364
5Athletic Club33161072058
6Real Sociedad33131281151
7Real Betis3312138249
8Valencia3213811147
9Villarreal3312912-145
10Getafe33101310-443
11Osasuna3311616-1239
12Alavés3310815-738
13Sevilla3391113-438
14Las Palmas3310716-1137
15Rayo Vallecano3371313-1534
16Real Mallorca3361413-1232
17Celta de Vigo3371016-1331
18Cadiz3341415-2326
19Granada 334920-2521
20Almería3311121-3514

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind deze zondagmiddag 16:15uur wedstrijden echt geweldig, de Clasico was ook op dezelfde tijd en ook die wonnen we overtuigend. Wat een heerlijke wedstrijd vandaag, veel ging er goed en helaas een tegengoaltje moeten incasseren maar de rots in de branding Militao was er dan ook niet bij. Desalniettemin was het bij vlagen gewoon uitstekend, met als hoogte punt dat doelpunt van Vinicius, prachtig hoe Benzema en Modric die goal opzetten, dat zijn 2 echte Galacticos! We staan weer bovenaan waar we horen, en de rest staat op gepaste afstand. Atletico en barcelona hadden gister punten moeten laten liggen maar kwamen beide met de schrik vrij. Het Laliga seizoen is nog lang en dit is de enige prijs die Carletto echt moet zien te winnen. We spelen 9 wedstrijden in een maand tijd dus zet je schrap. Hopelijk zitten jullie Madridistas er allemaal veilig en gezond bij. Check je zelf vooral in deze gekke tijden en stay safe! Over 40 dagen mag Real Madrid officieel een contract onder de neus van Kylian ''michelangelo'' Mbappe schuiven. Ook heeft Florentino Perez een paar dagen geleden de socios aangesproken, en hij gaf aan dat hij de UEFA wil laten zien wie Real Madrid is, doelend op de European Super League. Sterke woorden van onze machtige president. Woensdag gaan we alweer verder met CL voetbal. Maak er een mooie nieuwe week van Madridistas!

21 november 2021 om 18:11

Jep genoten, heerlijke winst met prima goals. Vooral die van Vini combinatie. Alaba ook weer zeer solide gespeeld. Mooie winst en op naar neer. Haha ja men moet niet sollen met Uncle Flo. He will come for you! Dat zullen ze bij de Uefa weten ook. En jep bijna zover, Mbappe loading! 🔜

21 november 2021 om 18:12

Florentino Perez zei in dat interview betreft Super League, dat hij dit doet puur omdat Real Madrid anders de rest niet bij kan houden. En dan doel hij clubs als PSG, City, waar een staat achter zit.

Hij zei duidelijk ‘vandaag doen wij een bod van 200 miljoen euro en weigeren zij dit lachend weg’

Wilt Real Madrid mee kunnen doen met dit soort bedragen, moet er een Super League komen.

Persoonlijk: ik ben er geen fan van. En hoop ik dat ze op een ander manier geld halen.

21 november 2021 om 18:18

Hij heeft ook gelijk. Real kan momenteel niet concurreren met die staats-teams. De enige optie is een superleauge of uefa moet met een betere ffp-regeling komen. Ik hoop op dat laatste, ik ben geen voorstander van een superleauge.

21 november 2021 om 18:19

De FFP regel moet gewoon gehandhaafd worden, anders heeft Real niets in te brengen,

21 november 2021 om 18:27

Ja maar waarom? Dat is essentieel. Hij geeft aan, dat soort clubs hebben ze geld nodig, is het even een belletje en ze pompen er geld in. Terwijl anderen en het voetbal werkt op inkomsten genereren en daarmee kun je weer uitgeven. Komt er minder binnen, kun je ook minder uitgeven. En die oliestaats clubs e.d. verpesten dit hele eco voetbal systeem. Daar vecht hij tegen. Maar nog erger is dat hij ziet dat de Uefa met ze weg loopt. Dat ze zogenaamd de ffp willen wijzigen om die oliestaats clubs nog meer ruimte en vrijheid te geven en daar is hij tegen. En met zo'n Esl pak je meteen veel problemen aan. Maar ja het moet wel open zijn en nationale comp. moeten relevant blijven.

21 november 2021 om 18:30

Dat laatste gaat het hem niet worden hoor. De Uefa en PSG zijn dikke matties de laatste jaren

21 november 2021 om 19:31

Begrijp ja. Maar ook met een super league zullen staatsteams manieren vinden hun financiële superioriteit te verdubbelen t.o.v. teams als Madrid, Liverpool, etcetera. Daarbij: kijk naar Bayern. Met wat minder tegenslagen hadden ze nog vaker de CL gewonnen, dus het blijft mogelijk.

21 november 2021 om 19:41

Jij kan zomaar zoon van Hugo de Jong zijn!

21 november 2021 om 21:00

Ik hou echt van jou commentaar man, love you big up en stay safe!!

Wat een wedstrijd! Jammer dat we de nul niet hebben kunnen houden, maar je ziet de hand van Carlo Ancelotti duidelijk drukken.

Vini vandaag weer fenomenaal met zijn Braziliaanse samba voetbal, en heb het al vaker gezegd maar Vini en Big Benz hebben nu al een connectie waar je U tegen zegt. Moet je straks voorstellen, een aanval met: Vini - Big Benz - Mbappe.
Dat is de ergste nachtmerrie voor elke verdediger.

Drie punten zijn vandaag weer op een mooi manier binnengehaald en top of the table. Gefeliciteerd mede madridistas!

Fantastische wedstrijd gezien, langs beide kanten.

Granada durfde echt vooruit te verdedigen, hoog te pressen, de intensiviteit lag hoog bij Granada.

Alleen speelde Real Madrid echt bij vlagen van wereldklasse niveau voetbal. Kroos, Modric waren vanouds en zijn echt weer al weken aan een stuk aan het domineren.

Asensio en Alaba speelde ook echt lekker!

Vinicius speelde 1e helft matig, maar in de 2e helft kwam hij los en liet hij zijn klasse zien, maakte Granada kapot en scoorde uiteindelijk eentje.

Benzema was echt slecht, te veel opzoek naar een doelpunt.

Ps: Jovic erin brengen terwijl je niet meer wilt aanvallen of amper nog aanvalt is nutteloos.. medelijden met die man.

Lekkere overwinning. Juist dit soort wedstrijden, moet je winnen als je La Liga wilt winnen. Helaas wel weer een tegendoelpunt. Dat blijft toch wel een probleem. Verder was iedereen wel degelijk behalve Casemiro. Vreemde wedstrijd weer van die man. Ik wordt ook altijd blij als Vinicius op het scorebord staat. Klasse pot weer. Als afsluiter wil ik toch wel ff zeggen dat de scheidsrechters in Spanje een grote grap is. Gisteren een ongelooflijke schwalbe gezien die doodleuk niet gecorrigeerd wordt door de VAR, en nu hier zie je een rode kaart wat er totaal niet 1 was in mijn ogen. Ja, Vinicius was hem kwijt en gozer komt wild in, maar hij raakte Vinicius ook niet echt. Maar goed, blij met de winst maar nu komen echt de lastige wedstrijden eraan met Sevilla en Bilbao thuis en daarna Sociedad uit. Daar kunnen we echt tikken uitdelen.

21 november 2021 om 18:12

Ik vond het goed dat er rood gegeven werd. Het was een frustratietackle met echt de bedoeling om de man te raken. Dat hoort niet thuis op een voetbalveld.

21 november 2021 om 18:18

Ik denk dat het te maken heeft met de intentie van de speler. Die ging niet voor de bal, maar alleen voor Vinicius. Ik begrijp dat hij hem geeft, maar zou het ook niet raar hebben gevonden als hij geel had gegeven. Verder natuurlijk wel met je eens dat de scheidsrechters in Spanje dramatisch zijn.

Volgens mij speelt Real 7 wedstrijden in 21 dagen. Dus dat wordt veel wisselen voor Ancelotti. Hopelijk leert hij het nu wel vergeleken met zijn eerste periode. Beginnen met woensdag Kroos of Modric rust te geven.

21 november 2021 om 18:24

Hij had die vent 2 minuten eerder geel moeten geven, ook voor die overtreding op Vinicius. Dan had bij deze tackle ook geel voldoende geweest om hem van het veld te sturen.

Kroos en Modric eten mee aan tafel met mannen als Zidane, Xavi en Iniesta. Geweldige middenvelders man, vooral Kroos. Denk dat de vervanger zoeken van Kroos héél lastig gaat worden voor Madrid.

21 november 2021 om 18:13

Xavi en Iniesta? Gedraag je even. Kroos en Modric zijn fantastisch maar ze zullen nooit het niveau van Xavi en Iniesta halen.

21 november 2021 om 18:17

Wat een onzin. Kroos en Modric zijn van hetzelfde niveau en vooral Kroos wordt altijd ondergewaardeerd.

21 november 2021 om 18:17

Nooit het niveau halen? Haha wat dan? Ik denk dat ze zeker gelijkwaardig zijn.

Kroos en Modric doen niets te kort voor een Xavi of Iniesta, integendeel.. Kroos en Modric hebben het zowat overal bewezen terwijl die 2 alleen het deden bij Barcelona in een team waar alles perfect liep.

Natuurlijk zijn Xavi en Iniesta werelds, maar Kroos en Modric zijn van hetzelfde kaliber.

21 november 2021 om 18:17

Ze mogen wel gewoon bij hen aan tafel zitten.

21 november 2021 om 18:18

Is altijd een kwestie van smaak wie je beter vindt. Maar Modric en Kroos horen echt wel bij de beste middenvelders ooit in deze sport. Dat is zeker weten. En het mooie is dat Modric het ook nog op deze leeftijd laat zien terwijl Xavi en Iniesta rond de 33/34 al over hun piek heen waren. Dus daar kan je zeker wel de complimenten aan geven voor Modric dan.

21 november 2021 om 18:19



De statistieken van Toni Kroos spreken voorzelf. Haalt consistent minimaal een 90 wanneer het op gelukte passes uitkomt en heeft ogen in zijn achterrug. Beiden hebben de CL meerdere keren gewonnen en waren instrumenteel in de winsten van 2016 tot 2018. Ze zitten wel degelijk tegen het niveau van een Iniesta en Kroos. Modric is wat, 35, en speelt nog steeds op het hoogste niveau. Iniesta vertrok op die leeftijd naar Japan.

Edit: ik zeg (en vind) niet dat ze beter dan de anderen zijn, voordat mensen dat gaan denken.

21 november 2021 om 18:19

Waarom zo butthurt? Modric en Kroos zijn zeker wel van het niveau Xavi en Iniesta. Kroos sinds 2014 (zelfs eerder want bij Bayern was hij al een geweldenaar) en Modric tikt bijna de 10 jaar mark en sinds dag één zijn beide heren buitenaards goed. Het zijn dus geen eendagsvliegen maar echte Real Madrid legendes die met met gemak in het rijtje Xavi en Iniesta geplaatst kunnen worden.

21 november 2021 om 18:19

Flikker toch op. Kroos en Modric zijn zeker van het niveau Xavi en Iniesta en echt niks minder. Vooral ook een stuk dynamischer.

21 november 2021 om 18:20

Kroos-modric vind ik persoonlijk beter dan iniesta-xavi. Completer ook vooral, dynamischer en langere periode laten zien.

21 november 2021 om 18:21

@CMG Hebben Xavi en Iniesta het alleen bij Barça laten zien met 2 EK’s en een WK bij hun nationale ploeg😂

21 november 2021 om 18:22

Je praat wel over twee middenvelders die 3 CL op een rij hebben gewonnen hé? Kroos heeft ook gewoon een WK medaille en Modric was gekozen tot beste speler van het toernooi. Kroos en Modric hebben het ook in meerdere topcompetities bewezen tov Xavi en Iniesta. Dus jij mag zeker MEER respect tonen naar die twee!

21 november 2021 om 18:26

Is Uahshsh

Die 2 EK. Dat is letterlijk de enige feit dat je als tegenargument kan gebruiken tegen Kroos en Modric. De feiten staat verder aan hun kant.

21 november 2021 om 18:27

@Is Uahshsh, de Spaanse ploeg was destijds ook alleen maar Real Madrid en vooral Barcelona toen. Dus daar zag je de invloed wel degelijk van Barcelona. Dus technisch is het gewoon Barcelona en Real Madrid bij elkaar. Wat overigens ook de fenomenaal was hoor. Maar dat zegt niks over Modric of Kroos. Want die hebben ook zeker wel buitenaardse dingen laten zien hoor. Je doet alsof ze niks hebben gedaan. 4 CL in 5 jaar zegt al genoeg, oke Kroos dan 3 maar 1 bij Bayern alsnog haha.

21 november 2021 om 18:30

Kroos toch ook een WK en Modric met een kleiner voetballand de finale gehaald en ook een ballon d or wat Xavi en Iniesta beiden niet hebben. Ook hebben Xavi en Iniesta niet 4 CL in 5 jaar gewonnen. Of ze beter zijn of niet laat ik in het midden, ik kijk sowieso door een witte bril, maar zoals hierboven wordt aangegeven mag je wel wat meer respect naar die 2 tonen. Aan 1 tafel eten doen ze sowieso, wat je persoonlijke mening daarover ook is.

21 november 2021 om 18:33

Is puur op preference, maar ze mogen zeker bij ze aan tafel zitten, als je dat nu nog ontkent ben je echt ignorant

21 november 2021 om 18:33

Kroos heeft wel veel slechte wedstrijden gespeeld, dat is de minst constante. Ik vind hem geweldig en bij de beste middenvelders van zijn generatie, maar om hem even hoog te plaatsen als Xavi en inkesta.. goh, neen voor mij niet. Modric en de Bruyne zijn de 2 die het meest in de buurt komen van die 2 levende legendes.

21 november 2021 om 18:47

Bon Jovi.

Kevin de Bruyne?! Serieus.. haha lachwekkend.

Kevin is zeker 1 van de beste van zijn generatie, maar is lang niet zo dominant als Modric, Kroos, Xavi en Iniesta.

Laat Kevin eerst wat prijzen pakken in Europa, met land of club.

21 november 2021 om 18:53

Zeg dat je pas voetbal kijkt sinds 2015, zonder te zeggen dat je voetbal kijkt sinds 2015.

21 november 2021 om 19:35

Wat een niveau weer hier. Iemand is het ergens niet mee eens, dus het is per direct lachwekkend. Niet dat ik van jou veel anders verwachtte.

Ik denk dat jouw uitspraken eerder bij de haren gegrepen zijn als je beweert dat Xavi en Iniesta het alleen lieten zien bij Barcelona waar alles perfect liep. Spanje 2008-2012 gemist?

Over de Bruyne, die is toch ook al sinds 2014 wereldtop. En al enkele jaren de beste middenvelder ter wereld. Prijzen, ach, hij is al 2x speler van het jaar in Engeland en 1x in Duitsland. Dat België en city collectief tekort komen, kan hij niet zo veel aan doen. Net zoals Ryan Giggs er niks aan kon doen dat hij Welsh was.

21 november 2021 om 19:39

@ Bon Jovi
Laat ze joh. Stuk of 10 madridistas die hun bril niet willen afdoen. Modric en Kroos zelfde tafel als Xavi en Iniesta hahahaha.

21 november 2021 om 19:48

@is Uah en dat zegt iemand met een duidelijke Barcabril… seems legit…

21 november 2021 om 20:14

Ze sussen je tenminste niet in slaap met dat eindeloze tikki wikki zoals de twee Barcelonagrootheden, en ze hebben in elk geval meer CLs bij elkaar gevoetbald.

21 november 2021 om 20:21

@Unbeliebeble Yo bro, kroos en modric mogen zeker aan tafel bij xavi en iniesta, vooral modric hij is 36 en nog steeds wereldtop, iniesta en xavi waren rond die leeftijd er niet meer bij barca, modric is een legend en zeker een van de beste middenvelders ooit ben ik eerlijk in, ben ook fan van modric altijd respect voor de tegenstander love naar hem

21 november 2021 om 20:42

@messi_123 helemaal met je eens, maat! Mensen vergeten vaak hoe goed Modric is omdat ze geen wedstrijden van Real Madrid volgen. Kroos is altijd underrated geweest omdat hij de onzichtbare motor in het team is (hij heeft een krankzinnige gemiddelde van 95.8 van zijn passes op de 100 die aankomen). En net als jij kan ik van beide duo’s genieten. De clubliefde geeft je wel een beetje bias maar om te zeggen dat Modric (en imo ook Kroos) niet van het niveau Xavi en Iniesta is, is natuurlijk grote onzin.

Ikzelf zeg ook niet dat Modric en Kroos beter zijn dan Xavi en Iniesta, maar wél dat ze zeker van hetzelfde niveau zijn.

21 november 2021 om 20:53

@unbeliebeble helemaal mee eens broer ik kan ook zeker wel genieten van kroos-modric miss wel na xavi en iniesta het beste middenveld duo ooit, mensen vergeten hoelang ze bij real spelen en hoeveel prijzen ze wel niet hebben gewonnen samen

21 november 2021 om 21:28

Daarnaast heeft modric een gouden bal gewonnen, iets wat xavi en iniesta niet hebben. Maar goed, elke voetbalfan moet toch van deze 4 middenvelders houden? Naast dat het heerlijke voetballers zijn, zijn ze ook nog uiterst sportiefs en collegiaal (xavi misschien iets minder).

21 november 2021 om 18:40

Hahaha bij Zidane ? Ben je serieus?

Zidane was een klasse beter dan hen allemaal. Modric mag zeker met Xavi en Iniesta aan tafel zitten. Maar kroos.. kom op man. Die mag buiten op het terras zitten. Totaal niet hetzelfde niveau.

21 november 2021 om 18:54

En wat jij zegt is net zo onzinnig als die andere jongen. Op basis van wat hoort Kroos er niet bij?

21 november 2021 om 19:50

Nu ben ik wel benieuwd, waarom Kroos niet dan?

21 november 2021 om 20:31

Hij zegt toch mag wel buiten op het terras zal wel geen prikkie hebben gehad om binnen plaats te nemen. Zonder gekheid. Modric is groter dan xavi en iniesta. Die zijn in een zacht bedje opgegroeid en vrij vlot uitgedoofd maar kijk die route van Modric en stil going strong.

Waar zijn die anti Asensio azijn zeikers? Schrijf deze man nooit af! Zelfs stevie wonder ziet dat deze man zeer veel voetballend vermogen in dat linkervoetje van hem heeft! Hala madrid!

21 november 2021 om 18:14

Asensio was inderdaad werelds.

Alleen komt hij in wedstrijden waar de tegenstander alles dicht gooi iets te kort, een genialiteit, versnelling, grote snelheid idk wat het is.

Asensio is technisch een topspeler en altijd doelgericht maar hij heeft buiten een fantastische linker nergens waar hij echt in uitblink.. geen snelheid, dribbel.

21 november 2021 om 18:15

Asensio was inderdaad erg goed vandaag. Probleem is alleen dat hij nu weer 4 wedstrijden niets kan laten zien om vervolgens weer pas een ruime voldoende te scoren.

21 november 2021 om 18:31

Maar echt haha, frustrerend. Je weet hij kan goed zijn maar vervolgens speelt ie weer 3 matches dramatisch. Weet t niet met hem, is het gemakzucht? Denken van kijk ik ben gewoon goed en vergeet dan dat je constant moet blijven spelen. We gaan het zien.

21 november 2021 om 18:37

Speelde een goede pot. Heel mooi! Kan ie zijn prijskaartje wat opschroeven voor we hem in januari of juli hopelijk van de hand doen. Heeft dit seizoen 2 goede wedstrijden gespeeld, dat is 1 op 5. Van consistentie gesproken...

21 november 2021 om 21:33

Las vandaag dat ze zijn contract willen verlengen

Perfecte eerste halfuur. En een bijna perfecte tweede helft. Modric en Kroos waren aan vandaag. Ook Vini met een geweldige 2e helft. Echt ongrijpbaar gewoon. Asensio een goeie 1ste helft gespeeld. Benz was iets minder. Al met al, trots op dit team. Granada uit is alles behalve een walk in the park. Hala Madrid!

Wauw, wat waren Modric en Kroos goed zeg en voor de verandering Asensio ook echt goed. Casemiro herstelde zich in de 2e van een matige 1e en Courtois ook goed. Vinicius 2e helft echt ongrijpbaar wat een talent en flair echt een genot om naar te kijken.

Wat een genot om naar Vinicius te kijken. Jammer dat Benzema hem nog te vaak overslaat. Je zou bij elke aanval de bal bij Vinicius moeten inleveren en hij tovert er wel wat bij.

Die Vini is toch een verademing tegenover vorig seizoen zeg. Loopt gewoon 1 op 1 met 17 goal contributions in 17 wedstrijden. Kan zomaar op een doelpunt of 25 en een assist of 20 eindigen

21 november 2021 om 18:43

Ik denk dat dat net iets teveel is nog. Maar als hij er in de buurt komt ben ik ook tevreden. Hij moet wel langzaam naar die cijfers toe werken.

Wat een team! Real gaat dit jaar de CL winnen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren