Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real Madrid denkt naast Mbappé aan nog een belangrijke schakel van PSG’

Laatste update:

Real Madrid is geïnteresseerd in de diensten van Luís Campos, zo meldt de doorgaans goed ingevoerde Franse journalist Santi Aouna zaterdag. De technisch directeur van Paris Saint-Germain stond al eens eerder op et lijstje in Madrid.

De Portugees was tussen 2012 en 2013 al eens scout voor Real Madrid. Daarna ging hij als sportief adviseur aan de slag bij onder meer AS Monaco, LOSC Lille, Galatasaray en PSG.

Mocht Luís Campos daadwerkelijk terugkeren bij de Koninklijke dan slaat Real Madrid twee gevoelige slagen in Parijs. Het lijkt er namelijk op dat Kylian Mbappé na dit seizoen gaat tekenen in de Spaanse hoofdstad.

De Franse vleugelspits loopt gratis de deur uit bij PSG, waar de Parijse club zeer verbolgen over is. Zaterdag besloot trainer Luis Enrique om Mbappé tegen FC Nantes niet in de basis te zetten.

Vanwege het feit dat de 25-jarige superster gratis de deur uit gaat lopen bij PSG, zetten bestuursleden van de club momenteel vragen bij de kwaliteiten van de Portugese technisch directeur.

Ook de transfers van afgelopen zomer (Randal Kolo Muani voor 100 miljoen euro van Eintracht Frankfurt en Gonçalo Ramos voor 70 miljoen euro van Benfica) hebben niet voordelig uitgepakt. Beiden hebben niet weten te aarden in Parijs.

Ondanks dat heeft Real Madrid alsnog interesse in Luís Campos. De huidige koploper van LaLiga benaderde hem al eens in 2022, maar hij bleef toen trouw aan ‘het project van PSG’.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Luis Ocampus wordt nooit de technishe man bij Madrid als TD koopt hij maar wat. Lijkt geen plan te zitten bij zijn aankopen.

Santi Aouna? Doorgaans goed ingevoerde journalist? Sinds wanneer is dat zo? Komt voornamelijk voor op de lijsten van minder betrouwbare gasten tot grove leugenaars.

Dat ter zijde, als Madrid interesse heeft in Campos, laat hem dan alsjeblieft naast of onder Calafat werken. Die heeft zo een beetje het huidige Real Madrid vorm gegeven.

Luis campos zal niet anders dan de belangen van Mbappe dienen zoals hij ze nu ook dient bij PSG, deze vent heeft niks te zoeken bij Real

Ben nou niet echt onder de indruk van wat Luis Campos bij PSG heeft laten zien als technisch directeur. Teveel betalen voor spelers zoals Kolo-Muani, Goncalo Ramos. En ook spelers zoals Fabian Ruiz en Soler halen. Tja dat is niet heel denderend. Mag hopen dat Juni Calafat sowieso er een aandeel in heeft want die kerel heeft dit Real Madrid gevormd zowat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren