Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid betaalt 50 miljoen plus Luka Modric

Laatste update:
/
Lukas Browning Lagerfeldt staat tot het einde van het seizoen onder contract bij FC Twente, maar lijkt in januari te gaan vertrekken. De middenvelder, die in 2017 overkwam van Brommapojkarna, keert terug in Zweden en gaat naar Örgryte IS. (TC Tubantia)
/
Rangers FC gaat waarschijnlijk afscheid nemen van de zeventienjarige buitenspeler Kai Kennedy. Onder meer Manchester City en Bayern München azen op het talent. (Daily Record)
/
Real Madrid wil ver gaan voor Kalidou Koulibaly, door Napoli op 120 miljoen euro geschat. De Koninklijke is bereid om naast 50 miljoen euro Luka Modric naar Napels te sturen. (El Desmarque)
/
West Ham United vangt bot. De Londenaren zien in Rafael Benitez een goede vervanger van Manuel Pellegrini, maar de Spaanse manager heeft het aanbod naast zich neergelegd. (Daily Star)
/
De komst van Gennaro Gattuso naar Napoli is slecht nieuws voor bankzitter Fernando Llorente. Internazionale wil de Spaanse aanvaller in januari een ontsnappingsroute bieden. (Tuttosport)
/
Alfredo Donnarumma heeft over belangstelling niets te klagen. De aanvaller van Brescia wordt gevolgd door Serie B-clubs Benevento, Cremonese, Empoli en Frosinone. (La Gazzetta dello Sport)
Is vijftig miljoen euro plus Luka Modric een goede deal voor Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Denk dat modric maar 30-40 miljoen zou kosten. Uiteindelijk kom je nog wat tekort om aan de vraagprijs te voldoen.

12 december 2019 om 20:01

Nee joh, prijs van Koulibali is misschien 80-90 miljoen, zou het gelijk doen als ik Napoli was!

13 december 2019 om 00:05

Welnee joh, Modric is niets meer waard. Nog maar zes maanden contract te gaan en wordt komend jaar alweer 35. Madrid wil allang van hem af maar kan hem niet kwijt. Heeft totaal geen transferwaarde meer.

Dus Real schat Modric in op en bedrag tussen de 50-70 miljoen euro?

Anders neem je Napoli ook niet serieus als je weet dat Modirc 20 miljoen waard is en dan er 50 bij biedt..

13 december 2019 om 00:05

Modric met zes maanden contract die voglend jaar alweer 35 wordt. Die heeft geen transferwaarde meer. Die gaat waarschijnlijk met pensioen.

En Napoli zit te wachten op een uitgebluste Modric? Die is niet meer dan 20 miljoen waard. Denk dat Real de hoofdprijs moet betalen, anders krijgen ze niks.

12 december 2019 om 18:40

Ik zou zelfs eerder durven stellen: En Modric zit te wachten op Napels? Als Modric weggaat zal het eerder voor Inter zijn of voor flink te cashen buiten Europa.

12 december 2019 om 19:48

Eerder andersom inderdaad. Modric is nog steeds een geweldenaar. Denk je dat hij zit te wachten op Napoli? Verwacht sowieso een complete leegloop daar, president die spoort niet namelijk. Spelen elke week in een half leeg stadion die rijp is voor de sloop.. zou ook eerder naar Inter gaan!

12 december 2019 om 20:04

Het is inderdaad af te vragen of Napoli nu de beste bestemming is voor Modric, maar even daar vanaf gezien is deze deal voor Napoli veel beter

12 december 2019 om 21:00

Hoezo spoort die voorzitter niet? Alleen maar omdat hij Ancelotti ontsloeg? Er zijn duizenden andere clubs die hun trainer op straat zetten. Daar is Napoli niet de enige in hoor. Beetje vreemd om dan Napoli te zetten als club die niet spoort, tenzij ik iets heb gemist.

12 december 2019 om 21:40

Niet omdat Ancelotti ontslagen is. Moet je maar eens even wat uitspraken opzoeken van de voorzitter van Napoli. Spelers die extreme boetes krijgen, elke week op strafkamp moeten en daardoor hun familie niet kunnen zien etc. En dan heb ik nog niet eens over de uitspraken die hij over de jaren heeft gedaan..

12 december 2019 om 23:02

Maar dat is toch niks nieuws? Ze gaan niet elke week op strafkamp, dat was door de vormcrisis van dit seizoen wat overigens werd afgeblazen). Dat hele gebeuren kan je aankaarten als reden om te vertrekken, maar de president spoorde ook al niet toen die spelers naar Napoli vertrokken.

Modric z'n contract loopt komende zomer af. Straks nog een halfjaar contract dus no way dat je dat exorbitant bedrag gaat krijgen. Zijn marktwaarde is 20 miljoen. Mag je in je nopjes zijn als je dat nog gaat krijgen met z'n 34 jaar.

13 december 2019 om 00:06

Zijn marktwaarde is geen 20 miljoen. Hij is bina transfervrij en wordt volgend jaar 35 jaar oud. Heeft dus totaal geen markt waarde meer.

Zou geweldig zijn voor real Madrid. Maar ik verwacht niet dat napoli en modric zelf accoord zullen gaan. Misschien een james proberen. Die wou wel naar napoli

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren