Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Razend populaire ‘Stem van Barcelona’ overlijdt op 78-jarige leeftijd

Laatste update:

Manel Vich is overleden. De geboren Catalaan was 59 jaar lang de stadionspeaker van Barcelona en miste in die hoedanigheid slechts vier officiële wedstrijden. Barcelona zal zaterdagavond in het duel met Real Betis rouwbanden dragen.

/

La Veu del Barça, ofwel ‘De Stem van Barcelona’, zag in 1938 het levenslicht en werd op vijftienjarige leeftijd lid van Barcelona. Hij was naast stadionspeaker ook bestuurslid, medewerker en natuurlijk supporter. Vich was bijzonder populair in het Camp Nou.

Ronaldinho droeg al eens een doelpunt aan Vich op, er is een film over de stadionspeaker gemaakt en de bekendste zin van Vich was zonder twijfel Bona nit i benvinguts a l'Estadi. Vertaling: ‘Goedenavond en welkom in het stadion’.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zonde, had echt een enorm herkenbare stem ook. Kan me de stem zo naar voren halen als ik terug denk aan het oplezen van de opstellingen in Camp Nou.

Wel apart dat die zin het meest bekend was, voor een stadionspeaker.. .

30 april 2016 om 14:03

Haha idd , kon ook : "en weer een goal van messi"

Hij al gemist worden de STEM van fc Barcelona en ras echttt catalaan

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren