Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ranieri eist eindelijk duidelijkheid: ‘Ik wil weten of hij bij mij blijft’

Laatste update:

Het is onrustig rond N’Golo Kanté. De middenvelder van Leicester City wordt genoemd bij clubs als Arsenal, Chelsea, Paris Saint-Germain en Real Madrid, terwijl er ook een megasalaris in China ligt te wachten. Manager Claudio Ranieri van de verrassende kampioen wil nu wel een keer duidelijkheid.

/

“Ik hoor veel geruchten, ik wil hem niet kwijt, maar ik snap het wel als hij wil gaan”, begint Ranieri in gesprek met de Daily Mail. “Ik hoop gewoon dat hij de ploeg zo veel mogelijk oplevert. Ik weet niet hoe veel dat zou moeten zijn, ik ben geen directeur, ik ben de coach. Ik heb het niet over geld, maar ik kan wel zeggen dat ik hoop dat hij blijft.”

Ranieri wil zo langzamerhand wel duidelijkheid. “Ik wil weten of hij bij mij blijft, omdat we gaan beginnen met de vriendschappelijke wedstrijden. Als hij gaat, moet ik andere dingen proberen en moet ik iets veranderen.”

N'Golo Kanté is goed genoeg voor de wereldtop

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou sws nog wel een jaartje blijven om champions league te spelen met leicester

15 juli 2016 om 11:57

Dat kan hij ook bij Psg, Real Madrid en Arsenal toch? Daarmee nog eerder de kans om de CL te winnen ook...

15 juli 2016 om 12:05

Tsja maar hij is nog maar 25. Krijgt waarschijnlijk dik betaald als ie blijft en dan kunnen ze dit mooie project nog een jaartje doorzetten en echt laten zien wat ze waard zijn.

Volgend jaar kan ie altijd nog naar Real ofzo. En laten we eerlijk zijn, met Arsenal heb je niet echt de kans om de CL te winnen.

15 juli 2016 om 12:09

Maar met leicester is het wel erg speciaal natuurlijk, dat zou ik niet willen missen als ik hem was.
Zeker na afgelopen seizoen

Tja Ranieri dat is de realiteit nadat je verassend kampioen bent geworden; De helft van je selectie kan weggekaapt worden. Die onzekerheid zal nog wel even aanhouden.
Vind het trouwens opvallend dat het nog zo rustig is rond Mahrez.

15 juli 2016 om 12:32

Ik zou Mahrez graag bij Arsenal op rechts zien, geweldige speler die Arsenal naar een hoger niveau zou tillen. Lacazette blijf ik ook op hopen en een CV zou ook nodig zijn voor Arsenal om eindelijk een echte gooi naar de titel te doen

Vooralsnog vraag ik mij hoeveel moeite Leicester heeft gedaan om de contracten open te breken van de keyspelers, na het winnen van de titel. Dat in combinatie met het spelen van de CL, zou in principe doorslaggevend moeten zijn. Tenzij er een belachelijk aanbod wordt gedaan waarbij Kante ook nog eens enorm vooruit gaat. Maar met het prijzengeld dat Leicester heeft verdiend, tv-rechten en eventueel bijkomende sponsoren zou dit in principe te doen moeten zijn.

Zou goed bij Real passen om wat balans in te bouwen zoals Casemiro afgelopen jaar heeft gedaan. Maar zou ook tof zijn als Mahrez Vardy en Kanté gewoon nog een jaartje blijven om CL te spelen

Het is gedaan, Kante lijkt dan eindelijk naar Chelsea te komen. Lijkt al een 5-jarig contract klaar te staan voor hem voor een bedrag van €36m met een medische keuring die in de komende 48 uur zal plaats nemen.

Goeie speler; fantastisch gedaan maar nu Arsenal Xhaka heeft hebben ze hem niet nodig. Eigenlijk wel hoor maar niet als basisspeler en ik denk dat Conte hem wel een basisplaats kan geven of tenminste ervoor vechten tegen Matic. Ik vindt Matic veel beter maar N'kolo is puur een balafpakker en defensief minded; daar houdt Conte wel van.

Arsenal heeft Ramsey, geweldig EK en Xhaka gehaald voor de basis; dat is een goede blok met creativiteit en controle. Wilshere en Cazorla daarachter als back-ups is genoeg. Waar beide heren ook nog als 10 kunnen spelen; als back-ups.

Als Arsenal een recordsom kan geven en Higuain kan halen [ geen fan van Lacazette, type rennertje die heeft gescoord maar hij is de helft waard wat Lyon verlangt] dan breken ze potten.

Een voorhoede van:
Higuain/
Welbeck/walcott - Ozil - Sanchez /
Xhaka - Ramsey

is zeker titel waardig. Als ze nou ook een CB kunnen halen die weet wat hij doet zou geweldig zijn maar ik zie het er somber in, Wenger en aankopen; dat doet die man niet graag. Heb liever dat die man vandaag al weggaat dan morgen, nja dit zeg ik al voor 5jaar+

Volgens de Daily Telegraph is er een akkoord met Chelsea over een transfersom van 30 miljoen pond (zo'n 35,8 miljoen euro)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren