Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ramos verdedigt Advocaat: ‘Het is heel normaal dat hij keuzes maakt’

Laatste update:

PSV speelt donderdag in het kader van de Europa League tegen Dnipro, maar gaat dat niet doen in de sterkste opstelling. Zo hoeven onder anderen Kevin Strootman, Mark van Bommel en Luciano Narsingh zich niet te melden; trainer Dick Advocaat geeft de voorkeur aan de competitie. De coach van de opponent uit Oekraïne vindt PSV desondanks een sterk elftal. “Ook zonder die spelers”, laat Juande Ramos, ex-coach van onder meer Tottenham Hotspur en Real Madrid, optekenen via de officiële kanalen van PSV.

/

Ramos kan zich donderdag plaatsen voor de volgende ronde van het toernooi. “We bekijken het wedstrijd voor wedstrijd. Vooraf waren Napoli en PSV de favorieten in de poule, maar zie hoe het er nu voor staat. We zijn er nog niet. PSV heeft een brede selectie, ook zonder die afwezige spelers staat er nog een sterk elftal. Het wordt zeker geen makkelijke wedstrijd. PSV heeft het thuisvoordeel en is denk ik licht favoriet.”

“We hebben veel respect voor PSV. Ze zijn ook niet voor niets koploper in de Eredivisie”, vervolgt de 58-jarige Spanjaard, sinds oktober 2010 in dienst van Dnipro. “Advocaat neemt deze wedstrijd ongetwijfeld zeer serieus. Het is heel normaal dat hij keuzes maakt, dat doet elke trainer. PSV heeft een goede ploeg.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goh, dat had ik nou niet verwacht. Had eerder gedacht dat hij zou eisen dat PSV z'n beste spelers tegen hem zou opstellen

Wat een hoop commotie om niets. Die andere clubs uit de Eredivisie denken ook alleen maar aan zichzelf en dat moet PSV nu ook gewoon doen. De EL levert niets op en op lange termijn kost het alleen maar geld doordat we de CL missen. Die voorzitter van Heracles moet helemaal zijn mond dicht houden met zijn uitspraak dat PSV arrogant is, zonder PSV stonden we nu niet eens meer in de top 10 van Europa op de coefficientlijst.

21 november 2012 om 19:30

Alsof jullie wel CL halen als jullie uit de EL gaan. PSV laat het al 5 jaar lang in de 2e fase liggen.

21 november 2012 om 19:39

Door de europa league ja...het is statisch bewezen dat team die overwinteren in europa,de meeste punten laten liggen op het eind.
Niet zo gek dan toch dat de competitie voorgaat.
Maar zie dit ook als een mooie gelegenheid om wat jeugd te laten spelen en de reserves,want daar krijgen we ook altijd commentaar op dat we de jeugd geen kans geven.

21 november 2012 om 19:41

Omdat die EL in de weg zat anders had Ajax 2 landstitels minder. Dit seizoen zijn er geen smoesjes als we voor de winterstop uitschakelt worden.

21 november 2012 om 19:44

Jaaaa door de Europa League. Ajax kwam 1 ronde minder ver 2x dan PSV maar voor de rest hebben ze evenveel Europees gespeeld.

Maar gelukkig lag het aan die 2 wedstrijden extra dat PSV geen kampioen werd.

21 november 2012 om 19:48

Uhm.. in het seizoen 2010/2011 speelden wij na de winter ook gewoon Europees? Daarnaast overwinterde de nummer 2, FC Twente, ook in de Europa League dat seizoen.

Dus praat geen onzin, Xavi94.

21 november 2012 om 20:12

Volgens mij mag psv nog altijd zijn eigen keuzes maken, daar heeft het ajax niet bij nodig, jullie mogen 3e worden en lekker na de winter europees blijven spelen.

21 november 2012 om 20:24

Maar het lag ook aan het begin van het seizoen omdat PSV soms na europa league een eredivisie wedstrijd op zaterdag moest spelen en dat zijn geen 2 dagen rust en Ajax hat altijd met CL 2 dagen rust.

21 november 2012 om 19:31

Die denken nog deels aan het NL voetbal. Iedere club in de Eredvisie droomt van de Europa League (op de toppers na) maar PSV voelt zich blijkbaar te goed voor dat niveau.

21 november 2012 om 19:43

Je zegt het al, op de toppers na. Daar PSV een topclub is en geld nodig heeft om dit te blijven, nemen wij liever het zekere voor het onzekere.

En daarbij moeten wij ook kunnen winnen met andere spelers, want wij hebben ook nog eens de sterkste bank van de Eredivisie.

21 november 2012 om 19:50

Als clubs in de eredivisie ervan dromen om in de EL te spelen, moet zij zich er gewoon voor plaatsen en niet gaan zeuren over andere clubs die zich wel hebben geplaatst.

21 november 2012 om 20:10

EL is slechts om naam te maken...
Als Feyenoord fan zie ik Feyenoord qua financiën niet graag in de EL want het levert amper wat op, en voor dat geld kan je beter je spelers laten rusten ...maar stel dat je in de kwartfinale of halve finale dan ben je dus een stuk bekender en aantrekkelijker voor andere spelers.

21 november 2012 om 20:14

Duidelijke taal Ruudddd

21 november 2012 om 20:42

De finale is in de ArenA! Dat moet al genoeg reden voor PSV zijn om er voor te gaan!!

21 november 2012 om 21:01

De finale is gewoon niet realistisch voor een Nederlandse club. Atletico Madrid, Liverpool, Tottenham, Lazio, Inter, zomaar wat teams waar een Nederlandse club normaal gesproken kansloos tegen is of de zware underdog zal zijn. Moet je nagaan wat er dadelijk nog allemaal bijkomt met bijv. Chelsea, Dinamo Kiev, en wat andere clubs. Dat je een keer hiertegen stunt, kan nog, maar 3 speelrondes op rij lukt gewoon niet. Daardoor zal een Nl-club waarschijnlijk niet snel verder zal komen als de Laatste 8...

21 november 2012 om 19:43

Nou nou, niet overdrijven (niet in de top10).... ik meen me te herinneren dat PSV zo'n 8 jaar op rij uit de poulefase van de CL vloog en dat waren niet allemaal kampioenenpoules!

21 november 2012 om 19:54

Groepsfase CL levert nog altijd wat meer punten op dan de 1e rondes van de Europa League

21 november 2012 om 19:54

Ik meen me ook te herinneren dat PSV de laatste club is die de CL poulefase hebben overleeft en dat waren mooie tijden voor het NL voetbal. Blijkbaar stellen we dus niks meer voor in de CL sinds die tijd.

21 november 2012 om 23:30

Ik zal ook de laatste zijn dat PSV slechts heeft gefigureerd in de CL, maar die punten zijn allemaal zo betrekkelijk. Die wordt ook over een periode van vijf jaar bijgehouden en het verschil tussen Ajax en Psv is op dit moment niet zo groot. Ik reageer ook op de stelling, dat we zonder Psv niet eens meer in de top 10 hadden gestaan en dat is een beetje overdreven.

Zon B team is het niet, lens de man in vorm staat er gewoon in en is wel helemaal hersteld van zijn blessure gelukkig. Het middenveld is nu wel flink uitgedund helaas maar Hutchinson is eigenlijk gewoon een middenvelder en Manolev als RB was gewoon een basisspeler.
Ondanks het ontbreken van enkele belangrijke spelers is de aanval met Wijnaldum, Mertens, Matavz en Lens nou niet bepaald een B garnituur denk ik.

Na deze wedstrijd wordt er waarschijnlijk weer geroepen waarom Locadia en Depay er niet in staan Kortom gezeur om niets!

Inderdaad, tuurlijk is het geen B-team.
Nog steeds sterker dan Dnjepr.
Gewoon winst morgen 2-0.

Sc heerenveen verloor zelfs opzettelijk om europa league te kunnen spelen. Om er vervolgens in de voorronde weer direct uit te vliegen. Je ziet, iedere club kiest voor de eigen belangen.

Och, de Telegraaf heeft weer wat de wereld in geholpen en het wordt weer gretig overgenomen.
'toevallig' dat over 2 weken Ajax - Psv is...

21 november 2012 om 20:39

Voor wat betreft Jan Smit sla je hier de spijker op z'n kop. Bos spaarde de competitiewedstrijd tegen Ajax diverse spelers en wat er wel in het veld stond speelde op halve kracht. Dus wat dat betreft zou Jan de laatste moeten zijn die commentaar geeft.

Overigens begrijp ik de verontwaardiging hier in het topic al helemaal niet, aangezien ik de afgelopen weken zo veel reacties gelezen heb waar men er zeker van was dat PSV gewoon te zwak was voor de EL. Hoezo dan nu gaan roepen dat PSV zich schandalig opsteld t.o.v. de EL, PSV is toch gewoon niet beter?!

Ik begrijp niet waar de media het over heeft. Dick zet de 11 beste spelers in de basis. Een paar zijn niet speelklaar omdat ze geblesseerd zijn en die worden vervangen en nu gaat heel nederland huilen dat PSV met een ''b elftal'' komt???

Staat vandaag gewoon op de site van PSV dat ze met de beste 11 beginnen, waarom dan nog dit bericht??

21 november 2012 om 23:01

PSV speelt zonder Van Bommel, Strootman, Willems, Narsingh, ( Pieters )

Het hart van het elftal is weg. De spelers die je er juist doorheen slepen. Zal wel prettig zijn als ze even in mogen vallen als het niet lekker draait.
Doet Lens wel mee morgen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren