Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Raúl vertrekt naar Amerika en wordt mogelijk ploeggenoot van De Zeeuw'

Laatste update:

Het Amerikaanse voetbal krijgt er mogelijk weer een grote naam bij. ESPN heeft begrepen dat Raúl zijn jawoord heeft gegeven aan New York Cosmos en dat de aanvaller nog deze week zijn handtekening zal zetten onder een contract in de miljoenenstad. New York Cosmos speelt in de North American Soccer League, het tweede niveau van de Verenigde Staten.

/

Raúl is inmiddels 37 jaar oud en speelde in maart zijn laatste wedstrijd in het betaalde voetbal, voor Al Sadd in Qatar. Hij is reeds vertrokken bij deze club en leek een punt achter zijn loopbaan te hebben gezet, maar nu schijnt Raúl toch weer aan de bak te gaan. De spits, met 71 doelpunten nog altijd topscorer van de Champions League, zou in het voorjaar van 2015 aansluiten bij zijn nieuwe club.

Mocht Raúl inderdaad bij New York Cosmos aan de slag gaan, dan wordt hij mogelijk ploeggenoot van Demy de Zeeuw. De middenvelder heeft al meegetraind bij de club en de onderhandelingen over een contract zijn gaande.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is er geen club in de MLS die Raul zou willen? Het niveau in de Nasl ligt enorm laag. Voor Raul kunnen ze toch wel een plekje vrijmaken?

20 oktober 2014 om 20:53

Denk dat het meer om salaris draait Texeiraatje

20 oktober 2014 om 21:13

In de MLS kan je ook genoeg verdienen. Ik denk dat een aantal clubs Raul zeker als Designated Player zouden willen hebben. Bradley en Defoe verdienen + 6miljoen, Henry 4. Dan zal er toch wel een club een legende als Raul zo'n salaris willen aanbieden?

20 oktober 2014 om 21:39

Moet er wel een plaats over zijn aangezien je als club maar 1 speler mag hebben die boven een bepaald salaris gaat.

21 oktober 2014 om 15:02

Volgens mij is het niet zo. Toronto heeft bijvoorbeeld 3 Dp's onder contract: Bradley, Defoe en Gilberto. Tot augustus speelde ook Julio Cesar bij Toronto.

20 oktober 2014 om 21:44

Ik dacht dat iemand laatst zei dat NY Cosmos zou promoveren naar de Mls.

Red Bull trekt trouwens zijn handen af van hun club in NY dus dat kan er misschien voor iets tussen zitten al heb je al wel die club van City in NY zitten. (NY City Fc). Geen idee of er plaats is en/of het nuttig is om meer van die clubs te hebben.

20 oktober 2014 om 21:59

NY Red Bull ligt geografisch gezien niet eens in Ny(c) het ligt in Jersey. Er zijn 2 baseball clubs in NYC dus 2 voetbalclubs moet ook makkelijk kunnen

20 oktober 2014 om 22:11

Zo heb je ook de NY Giants en Jets (jersey) en de NY Yankees en Mets maar de NFL en MLB zijn nog altijd enorm populaire typisch Amerikaanse sporten.

Dus als je straks 2 voetbalploegen hebt, een sport die aan het opkomen is, vraag ik me af of ze makkelijk twee stadions gevuld kunnen krjigen met 30-40-50k mensen.

21 oktober 2014 om 00:56

En ook de NY Knicks and Brooklynn Nets (wat 2 seizoenen geleden nog de New Jersey Nets was)

Ik denk dat voetballen met de Zeeuw hem de doorslag gaf.....

20 oktober 2014 om 22:29

Oud nieuws. Fanclub Real Madrid meldde dit vorige week al.

21 oktober 2014 om 14:41

Dat Raúl eindelijk met De Zeeuw mag voetballen ? :-)

Jammer dat ze steeds naar Indie en Amerika trekken. Ik begrijp het zeker, maar de charme om een Trezeguet bij pakweg Saint-Etienne te zien spelen is een beetje weg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren