Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Raiola vol lof: ‘Het is niet zo dat ze alleen maar kopen en kopen’

Laatste update:

Mino Raiola is goed te spreken over de vorderingen van Paris Saint-Germain, de laatste jaren. De Nederlands-Italiaanse spelersmakelaar bracht meerdere spelers binnen bij de Franse topclub en zag van dichtbij hoe men steeds meer prijzen naar het Parc des Princes haalde. In eigen land zijn les Parisiens onstuitbaar geworden en Raiola acht de club zeker in staat de Champions League te veroveren.

/

Al sinds de overname is de winst van de Champions League het grote doel voor Paris Saint-Germain, zoals het dat ook is bij Manchester City. “Eerst was Paris Saint-Germain alleen maar poenerig. Arrogant. Ik heb het allemaal gehoord”, zegt Raiola in een interview met het Algemeen Dagblad. “Arabieren die maar wat raak kochten, zonder een idee. Maar kijk nu: ze blijken een new kid on the block en daar heeft het voetbalpubliek behoefte aan.”

Raiola vertegenwoordigt Zlatan Ibrahimovic, Gregory van der Wiel, Maxwell en Blaise Matuidi bij de Franse grootmacht en gunt zijn vier cliënten alle succes van de wereld. Hij zegt oprecht te geloven in een Europese hoofdprijs voor de club uit Parijs. “Daar hebben ze de kwaliteiten voor. Het is niet zo dat ze maar kopen en kopen. Dit team is zo gegroeid in de loop der jaren”, vindt Raiola.

Gun jij Paris Saint-Germain groot succes in Europa?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze hebben voor mij wel meer de gunfactor dan bijvoorbeeld een manchester city... Maar of ik wil dat PSG de champions league wint... Ja alleen als Zlatan er dan nog is voor de rest heb ik persoonlijk weinig met Frankrijk en Franse mensen vind ik nou niet geweldig, ja geweldig nationalistisch dat wel

6 april 2016 om 11:35

Ja, ze generaliseren ook zo erg. Net als linkshandige mensen met een neuspiercing, die doen dat ook zo.

Ik ben 100% eens met wat Raiola zegt. Voetbalfans zijn idd toe aan nog een topper tussen barca, real en bayern. Laten we hopen dat het Psg wordt. Is ook wel de ideale club om dat te worden. Met een geweldig stad als achterban en de supporters zijn ook niet de minsten. Ik ben trouwens ook heel erg onder de indruk van de directeur daar (ik kom effe niet op zijn naam) koopt leuke spelers en weet waar hij mee bezig is. En nog nog belangrijker waar ze naar toe willen gaan als club.

6 april 2016 om 09:32

Ja bij psg heb je het gevoel dat ze kopen met een idee. En niet als city zomaar spelers halen. Al doet city het iets beter de laatste jaren.

Toch vind ik het jammer dat PSG is overgenomen. Ik was al fan in de tijd van Pauleta, Rothen, Landreau, Yepes en Armand. Leuk team dat zo af en toe hoge ogen gooide in Frankrijk en soms daarbuiten.

Dat het door de Arabische overname vervolgens een club is geworden á la Man City, Chelsea etc. vind ik jammer. Die topspelers komen puur op het geld af (wat ik overigens totaal niet erg vind en begrijp), wat ik jammer vind dat dat met zo'n mooie club gebeurt.

6 april 2016 om 08:41

Ben het helemaal met je eens. Was ook fan in die tijd; wat hadden ze toen een leuk team met die spelers! Heb een aantal artikelen over de club geschreven maar na de overname voelde ik die behoefte niet meer. De club is zijn identiteit kwijtgeraakt na 2011.

Preken voor eigen parochie noem ik het. Wanneer PSG wel de CL titel zou pakken is het natuurlijk prima reclame voor meneer zelf die maar al te graag verteld dat er wel 4 spelers zijn die uit zijn stal komen. Een leuk uithangbord met maar 1 doel de buidel van Raiola spekken, niks meer en niks minder.

Ben het totaal niet met Raiola eens. Het is minder erg dan pakweg een Chelsea ja, maar dan nog kopen ze ontzettend veel spelers. Daarbij zijn ze gewoon te slecht vergeleken met een Real Madrid, Barcelona, Bayern Munchen. Denk dat zelfs Atletico een tikje hoger staat aangeschreven. Verder gun ik het een Manchester City meer. Koopt zich ook alles bij elkaar natuurlijk, maar vind ze de laatste jaren een stuk mooier voetbal laten zien.

Enige wat leuk is aan PSG is Zlatan, voor de rest heb ik helemaal niets met Psg.

Maar ja je kan niet met elke club een binding hebben

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren