Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Quique Setién kiest bij Barcelona-debuut voor veilige vervanger Frenkie de Jong

Laatste update:

Barcelona begint zondagavond zonder grote verrassingen aan de eerste wedstrijd onder leiding van Quique Setién. De nieuwbakken trainer van de Catalaanse grootmacht kiest in de thuiswedstrijd tegen Granada vooral voor de ervaren namen. Arturo Vidal speelt op het middenveld voor de geschorste Frenkie de Jong, waardoor toptalent Riqui Puig voorlopig nog geduld moet betrachten. Voorin speelt Antoine Griezmann door de afwezgheid van de geblesseerde Luis Súrez in de punt van de aanval.

De Jong moet het bezoek van Granada vanavond aan zich voorbij laten gaan. De international van het Nederlands elftal werd twee weken geleden met rood van het veld gestuurd in de stadsderby tegen Espanyol en zit daardoor nu een schorsing uit. Diverse Spaanse media hadden gerekend op een kans voor Riqui Puig, maar de twintigjarige middenvelder zit op de bank ten faveure van Vidal.

Vidal vormt samen met Sergio Busquets en Ivan Rakitic het middenveld van Barcelona. Ten opzichte van het Super Cup-duel van vorige week met Atlético Madrid (2-3 nederlaag) keert Marc-André ter Stegen terug in de basiself van Barcelona; de Duitse doelman kampte enige tijd met een knieblessure en werd in die periode vervangen door Neto. De langdurig uit de roulatie zijnde Suárez wordt voorin vervangen door Ansu Fati, waardoor Griezmann als centrumspits zal spelen.

Opstelling Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Jordi Alba; Rakitic, Busquets, Arturo Vidal; Messi, Griezmann, Ansu Fati

Reserves Barcelona: Neto, Semedo, Lenglet, Junior, Riqui Puig, Arthur, Carles Pérez

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima opstelling, had gehoopt op Puig ipv Rakitic, maar dat was teveel van het goede geweest.

Met de afwezigen die er nu zijn was dit het meest verwacht, maar toch een klein beetje teleurgesteld om deze 11 te zien starten. Uiteindelijk wel erg benieuwd naar het voetbal en het idee.. want daar gaat het uiteindelijk om

Een beetje teleurstellend, had verwacht dat Puig zou spelen nu Frenkie is geschorst en Arthur net terugkomt van een blessure. Hopelijk mag hij in de tweede helft invallen. Verder de ter verwachte opstelling

Dit zag ik toch niet aankomen, Vidal en Rakitic samen starten.
Ik hoop dat Setien dit doet gewoon omdat Arthur net terug is van een blessure, en dat hij Puig niet direct basis wilt zetten.
Anders is dit helemaal geen verandering tov Valverde.
Dit is gewoon een fysieke middenveld, waar totaal geen voetbal inzit

Zo te zien heeft setien ook niet de ballen om een uitgebluste rakitic te passeren. Zet daar gewoon puig of zelfs roberto. Zijn echt niet minder dan onze tractor uit Kroatië.

19 januari 2020 om 20:27

Of doet rakatic het gewoon goed op de training?

Heb Puig laatst zien spelen bij Barca B, wat een geweldenaar is dat. Probleem is dat hij geloof ik krap vijftig kilo weegt, wat toch wel erg weinig is voor een speler op zijn positie. Maar aan de andere kant wel weer ontzettend behendig en lichtvoetig, dus hoop dat hij minuten krijgt om te laten zien wat hij in huis heeft

19 januari 2020 om 20:49

50kg voor een jongen van bijna 21?? Dat is gewoon zwaar ondergewicht lijkt me dan.. kan die zo behendig zijn als die wil, die verliest letterlijk elk duel op het hoogste niveau..

19 januari 2020 om 20:55

Volgens de officiële website van Barcelona is Puig 56 kilo, dus hij is behoorlijk licht voor een profvoetballer. Wie weet kan hij alsnog slagen in de top als hij wat meer core kracht weet te ontwikkelen.

Ongelooflijk om sommige reacties hier weer te lezen. Denk je echt dat een coach zijn stempel op een elftal kan drukken in 1 week tijd? Word toch wakker zeg. Hopelijk komt Barcelona deze match zonder kleerscheuren door en recupereren ze snel weer alle spelers (op Suarez na natuurlijk). Vanaf dan kan er aan iets gebouwd worden. Goed om te zien dat Arthur weer op de bank zit en Umtiti eens 2 wedstrijden na elkaar kan spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren