Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pupil van Sarri verwijdert tatoeages: ‘Ze vroegen toen niet naar mijn leeftijd’

Laatste update:

Ross Barkley ruilde Everton in januari 2018 in voor een dienstverband bij Chelsea en na een moeizaam begin speelt de middenvelder momenteel een belangrijke rol bij the Blues. De Engelsman erkent dat hij in de afgelopen jaren volwassener is geworden in zijn spel en dat dit tot uiting komt onder manager Maurizio Sarri.

“Ja, ik denk wel dat de afgelopen dagen de beste in mijn loopbaan waren. Ik heb een paar doelpunten en assists gemaakt en speelde goed voor Engeland. Dit toont aan dat hard werken uiteindelijk beloond wordt”, zegt Barkley, geciteerd door onder meer de Daily Mirror. De middenvelder zegt dat hij tegenwoordig het spelletje beter begrijpt.

“Ik ben nu 24 jaar en heb het meer door. Ik ben nu bij een grote club met hoge verwachtingen. Er is veel concurrentie, dus als je de kans krijgt, moet je die pakken”, aldus Barkley, die de afgelopen tijd enkele tatoeages heeft laten verwijderen. “Ik nam ze op een jonge leeftijd en als je jong bent, doe je soms domme dingen zonder erbij na te denken.”

“In de loop der tijd wilde ik ze verwijderen. Mijn eerste tatoeage nam ik toen ik veertien jaar was. Ik was een beetje te jong. Ik was een grote jongen, dus ze vroegen destijds niet naar mijn leeftijd. Ik sluit nooit uit dat ik in de toekomst nog een tatoeage ga nemen. Misschien als ik kinderen ga krijgen dat ik weer wat ga regelen”, besluit Barkley.

Verwacht jij dat Chelsea in de top drie van de Premier League eindigt dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Altijd een groot talent geweest hoop dat hij nu het eindelijk kan waarmaken

Mooi dat het er nu uitkomt. In zijn Everton-tijd kon ik altijd enorm van hem genieten, maar mij ook enorm storen aan zijn metaliteit en inconsistentie. Hopelijk zet hij deze lijn door.

Echt knap hoe goed barkley zich heeft teruggevochten. Zijn rol leek redelijk uitgespeeld, zeker toen kovacic kwam. Op dit moment staat hij denk ik zelfs iets boven kovacic in de pikorde. Als hij deze lijn door weet te zetten kan dit nog wel een superaankoop zijn geweest, voor relatief weinig geld. De potentie had hij altijd al, goed dat hij het nu laat zien.

Vind hem echt iemand die het van zijn fysiek moet hebben, en dat terwijl hij defensief ook niet heel sterk is. Zorgt wel voor veel spektakel met zijn all action stijl.

Goede speler waar de potentie eindelijk uit komt. Nu hij zijn draai heeft gevonden denk ik dat hij gaat laten zien de nieuwe Engelse ster te kunnen worden.
Wat voor tatoeages had hij? Wat jeugdliefdes of Everton tatoos ofzo, of wil hij gewoon een ander imago opbouwen?

Wavertree, 5 december 1993 is het begin van een sprookje voor Peter Effanga en Diane Barkley al weten ze dat dan natuurlijk nog niet. De jonge Ross werd op elfjarige leeftijd gescout door Everton, aanvankelijk leek het er niet op dat hij maar iets van betekenis zou gaan spelen in de toekomst voor het 1e elftal van Everton. Als jonge jongen veel wedstrijden kijkend in Goodisonpark en dromend over de plek van de 25 jarige Tim Cahill blijft hij hard trainen en door zure tijden heenzetten. de jonge Ross had veel weg van de speelstijl van Cahill; sterk, doelgericht en een loopvermogen waar iedere verdediger gek van werd. En plotseling, in 2011, word de jonge Ross bij de wedstrijdselectie gehaald door David Moyes voor het openingsduel tegen Queens Park Rangers. De droom van 6 jaar geleden lijkt dan toch uit te komen, de kleedkamer delen met Cahill. Barkley mag zijn eerste minuten maken tegen QPR en wordt meteen uitgeroepen tot man of the match. Een wisseling van de wacht lijkt aanstaande op het middenveld van Everton. Dat seizoen maakt Ross nog weinig minuten in het eerste van Everton, maar mag hij wel elke dag trainen met zijn voorbeeld Cahill en andere toppers van Everton. Hij wordt begin van het seizoen 2012/2013 uitgeleend aan Sheffield Wednesday, na 13 competitiewedstrijden, waarin hij vier doelpunten maakte, haalde Everton hem terug. In januari 2013 wordt hij weer uitgleend aan Leeds United, maar door de luie houding van Barkley wordt dit geen succes. Bij terugkomst bij Everton gaat de knop om bij Ross, hij moet blijven knokken, net als vroeger om de critici weer de mond te snoeren. Barkley scoorde dan eindelijk zijn eerste doelpunt voor Everton op de openingsspeeldag van het seizoen 2013/14 tegen Norwich City en was ook op deze openingsspeeldag man of the match, zou dit dan het moment van de doorbraak zijn? Het heeft er alle schijn van. Daarna na 179 wedstrijden in het prachtige tenue van Everton is het dan einde verhaal voor Barkley bij Everton. Er komt gemor omdat hij zijn contract niet meer wil verlengen. Vanaf het moment dat hij omtrent 2017 weigerde zijn contract te verlengen, werd hij echter geen minuut meer opgesteld door toenmalig trainer Koeman. Barkley tekende in januari 2018 een contract tot medio 2023 bij Chelsea voor een bedrag van 22 miljoen pond. En eindelijk, vandaag, lijkt de jongen uit Wavertree zijn droom waar te maken. Zijn harde werken wordt beloond door Sarri en Sarri begrijpt hem. Go on Ross Barkley Hard work pays off.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren