Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Puntendeling na vermakelijk duel helpt ADO en Vitesse weinig verder

Laatste update:

Een week voor de beladen Gelderse derby met NEC is Vitesse er niet in geslaagd de Nijmegenaren onder zich te houden. Waar de provinciegenoot eerder op de dag won, kwam het elftal van Peter Bosz laat op de zondagmiddag niet verder dan een gelijkspel. Op bezoek bij ADO Den Haag werd een goede eerste helft gevolgd door een mindere tweede. Het werd 2-2. Ook ADO schiet daar weinig mee op: de ploeg van Henk Fraser blijft veertiende.

/

Vitesse schoot uit de startblokken in het Kyocera Stadion. Na zes minuten spelen lag de bal in het net, met dank aan Sheran Yeini. De Israëliër ging diep en werd gevonden door Maikel van der Werff, waarna hij de bal perfect aannam en dito afrondde. De Arnhemmers hadden vervolgens het betere van het spel en leken door te gaan drukken. Dat gebeurde niet, waarna een fout van Guram Kashia dodelijk bleek. De stopper schoot de bal in de voeten van Ruben Schaken, die oprukte en met een schuiver in de verre hoek het net vond: 1-1.

Geheel onverdiend was die treffer niet. Mike Havenaar ene Kenji Gorré hadden daarvoor namelijk al nagelaten om de stand weer in evenwicht te brengen. Vitesse bleek niet aangeslagen en nam een paar minuten na de gelijkmaker van Schaken opnieuw de leiding. Een scherp aangesneden vrije trap van Lewis Baker scheerde de schedel van Kelvin Leerdam, waardoor doelman Martin Hansen kansloos was.

/

De nieuwe voorsprong hield na rust niet lang stand. Een potje vrij worstelen in de zestien tussen Havenaar en Leerdam deed scheidsrechter Bas Nijhuis (op advies van zijn assistent) besluiten om de bal op de stip te leggen. Timothy Derijck ontfermde zich over de klus van elf meter en maakte daarbij geen fout. ADO trok de wedstrijd na de 2-2 naar zich toe en troefde Vitesse af op intensiteit en vechtlust.

De thuisploeg zocht naar de 3-2 tegen de volledig ingezakte Arnhemmers, maar spraken daarvoor de verkeerde persoon aan. De beste kansen op een derde treffer waren namelijk voor verdediger Derijck, die twee keer achter elkaar dreigend was met het hoofd. In eerste instantie kopte hij rakelings over, om niet veel later de bal in de handen van Eloy Room te bezorgen. Bijna ging Vitesse in de slotfase alsnog met de punten aan de haal. Denys Oliynyk kopte hard in na een goede voorzet van Renato Ibarra, maar mikte nét naast.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goedkoop door die pingel maar zeker niet minder lekker!!

22 november 2015 om 19:15

Soms krijg je een goedkope en soms tegen nietwaar?

Vitesse komt elk jaar weer een beetje te kort om met de top mee te draaien

23 november 2015 om 08:39

Spelen wel erg lekker hoor. Vooral kashia en de rechterflank.

De matchfixers van de knvb draaide op volletoeren vieze corrupte bende..ik ga wat anders zoeken ze bepalen of je 8e of 4e wordt.het plezier raak je kwijt als de arbitrage zovaak 'n duel beslist.chapeau Knvb!!!

22 november 2015 om 18:55

Tot volgende week zondag!

Helemaal klaar met die schandalige ,waardeloze arbitrage. Knvb BEDANKT!

23 november 2015 om 09:37

Die 1-2 mag nooit vallen was achterbal met Meijers, geen ingooi waar je nu en geel en een goal tegen uit krijgt, omdat de grens een vuiltje in zijn oog heeft, hier hoor ik niemand over?

Matige 2de helft vooral, eerste helft redelijk gespeeld. Olinyk.. Vraag me af waarom hij weer 90 minuten mocht blijven staan, Het enige wat hij goed deed vandaag was het schot bij de afgekeurde goal.
Verder wil ik de Knvb toch wel zeer sterk adviseren om een samenwerking met Hans Anders aan te gaan, want als je voor die overtreding na 2 minuten geen pingel geeft, met redelijk vrij zicht.. Tsja..
Pingel van ado kan je geven, maar als beide vasthouden ben ik meer voor gewoon door laten gaan. Maar dit mag ik hier zeggen, maar de spelers/coach niet, anders krijgen ze straks weer een schorsing van de dictatuur uit Zeist.

Vond vitesse maar matig vandaag. Krijg een beetje het gevoel of dat ze denken dat het allemaal wel goed komt, volgende week gelukkig weer nakamba erbij en dan maar hopen dat we een scheidsrechter krijgen die niet truttig fluit. Gaat een heet potje worden volgende is mijn gevoel!

23 november 2015 om 08:40

Heb je de wedstrijd gezien? Vitesse was echt dominant. ADO heeft met die pingel echt mazzel gehad.

23 november 2015 om 09:23

De eerste 20/25 min waren ze de dominant, maar daarna knokte ADO Den Haag zich terug in de wedstrijd. De tweede helft was ADO dominant en had ook de wedstrijd zomaar kunnen winnen waar Vitesse niks te vertellen had.

Tja wedstrijd die geen winnaar verdiende net als bij NEC Utrecht. Echt wij winnen wel.

Volgende week gaat het er om spannen, zin in !!

gr, van De Nr. 1 van Gelderland

22 november 2015 om 21:56

Haha de nummer 1 van Gelderland die net weer om de hoek komt kijken in de Eredivisie. Kijken hoelang jullie het vol houden zo

23 november 2015 om 06:46

Tweede helft was zwak van Vitesse. Toch wel een merkbaar verschil als je met of zonder Nakamba speelt.

Slechte wedstrijd maar de penalty heb ik mijn twijfels over want Havenaar deed een ippon en in de eerste minuut had Solanke een pingel moeten krijgen, maar verder nauwelijks recht op de zege.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren