Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV’ers houden elkaar scherp: ‘In het begin at ik nog wel een kebabje’

Laatste update:

PSV legde vorig seizoen beslag op de eerste landstitel sinds jaren en mag zodoende straks uitkomen in de Champions League. De Eindhovenaren willen in Europa geen modderfiguur slaan en hopen ook in de Eredivisie weer mee te strijden om de titel. Van Memphis Depay en Karim Rekik werd al afscheid genomen en misschien vertrekken er nog meer spelers. De gemakzucht mag intussen niet neerdwarrelen over het elftal.

/

De bedoeling is ook straks weer te presteren en dus houdt men elkaar scherp in de spelersgroep. Nicolas Isimat-Mirin legt in De Telegraaf uit dat er tijdens de vakantieperiode voortdurend onderling contact was tussen de spelers. De groepsapp bood daartoe uitkomst. “Als ik een fotootje van junkfood appte, kreeg ik meteen een berichtje terug ’let op met junkfood, blijf gefocust’. Zo hebben we elkaar ook tijdens de vakantie scherp gehouden”, aldus de Franse verdediger.

Isimat-Mirin was ook streng voor zichzelf. “In het begin van de vakantie heb ik nog wel een kebabje gegeten, want die is zalig in Parijs, maar de laatste week niet meer. Ik wil fit zijn als we weer beginnen met trainen”, zegt de verdediger resoluut. PSV speelt op 5 juli zijn eerste vriendschappelijke wedstrijd tegen SV Dosko. Daarna komt men uit tegen FC Basel, Olympique Lyon, AS Monaco en FC Eindhoven.

Denk je dat PSV straks sterk genoeg is voor de titelstrijd in Nederland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed dat die jongens elkaar zo scherp houden, af en toe moet kunnen natuurlijk. Maar een goed eetpatroon kan bijdragen aan het leveren van een maximale prestatie

27 juni 2015 om 08:32

Ik heb zelf op hoog niveau gesport. En als je daadwerkelijk elke dag alles van je lichaam vraagt (wat als profsporter zou moeten) dan is het onmogelijk om aan te komen. Mocht dit wel het geval zijn dan vraag je blijkbaar niet genoeg van jezelf.

27 juni 2015 om 08:33

Het gezonde eten is daarentegen in mijn ogen wel nodig om tot een snellere en stabielere groei en behoud van kracht en conditie te komen.

27 juni 2015 om 09:09

En dat concludeer jij op basis van je eigen lichaam voor alle topsporters?

27 juni 2015 om 09:12

Laten we beginnen met vaststellen dat geen enkele topsporter elke dag alles van zijn lichaam vraagt. Als je dat wel doet, kun je namelijk nooit pieken en ben je na een paar maanden trainen chronisch overbelast. Vraag maar aan Raymond Verheijen ;-P

Voetballers gaan daarbij sowieso niet elke dag tot het naadje en als voetballer is het, ook als je alle trainingen volgt en daarna het krachthonk induikt, helemaal niet zo moeilijk om toch aan te komen. Voorbeelden genoeg van spelers die ondanks voldoende trainingsarbeid toch met overgewicht kampen. Dat komt deels door verkeerd eten en deels door genetische aanleg.

27 juni 2015 om 09:56

Erica Terpstra was ook niet dik toen ze nog topzwemster was. Je kon wel zien dat ze aanleg had om stevig te worden echter had ze wel een afgetraind lichaam, nu niet meer overigens.

27 juni 2015 om 09:57

Oh en trouwens het klopt inderdaad dat voor een topsporter rust minstens net zo belangrijk is als de trainingsarbeid. Alleen heb ik het idee dat voetballers nog wel eens de neiging hebben om het woord rust verkeerd te interpreteren.

27 juni 2015 om 10:10

Goed en gezond eten heeft niet zoveel te maken met het eventueel dik worden voor een topsporter. Ze sporten doorgaans zoveel dat vet geen kans krijgt te hechten.

Je zou dus denken, junkfood kan best. Echter ontbreken er in dit soort eten zo ontiegelijk veel gezonde voedindsstoffen dat het niet verantwoord is als iemand veel junkfood eet en op topniveau wil presteren. Sporters hebben baat bij proteïnen en eiwitten voor gezond spierherstel en versterking ervan.

27 juni 2015 om 10:12

Volgens mij zijn wij het met elkaar eens alleen heb ik het idee dat jij je iets meer in voeding hebt verdiept en ik iets meer in het daadwerkelijk sporten.

27 juni 2015 om 10:13

Er zijn overigens ook topsporters te bedenken die juist junkfood eten, zoals kogelstoters binnen de atletiek. bijv

27 juni 2015 om 10:20

Ook al sport je op hoog niveau of zelfs top niveau, dan is het nog steeds makkelijk om aan te komen. Een verkeerd eetpatroon zorgt ervoor dat je trainings intensiteit niet maximaal kan zijn. bovendien vertraagt het je metabolisme en zal je steeds verder van het gewenste niveau geraken.
Maar iemand die op hoog niveau gesport heeft, weet dat natuurlijk wel. En die zal niet beweren dat het moeilijk is om aan te komen.

Elke dag alles van je lichaam vragen is ook zo iets. Klok horen luiden en niet weten waar de klepel hangt. Je kan niet elke dag alles van je lichaam vragen. Dat is onzin. Je werkt ergens naartoe. En je zorgt ervoor dat je klaar bent voor dat doel. Daarom zijn er trainings schema's en diëten. En nu niet meer zulks onzin posten!

27 juni 2015 om 10:33

Jij moet eerst maar al mijn reacties lezen zodat je een iets meer genuanceerde reply kunt geven op mijn post. Ik weet namelijk wel degelijk waar ik over spreek. Ik denk dit omdat ik meerdere malen in finales op nationaal en internationaal niveau geacteerd heb en je dit niet zonder slag of stoot kunt bereiken.en aan alle voedingsdeskundige menshealth lezende fitnessers wil ik zeggen dat je al die verhalen over eiwitten en koolhydraten niet al te serieus moet nemen. Het begint met plezier in de sport en mentaliteit naar jezelf.

27 juni 2015 om 10:43

Welke sport heb je beoefend? Je doet nogal geheimzinnig

27 juni 2015 om 11:03

zal wel wk schaken zijn geweest

27 juni 2015 om 11:49

Dan ga je het echt niet redden met alleen eiwitten...

27 juni 2015 om 12:09

@ clckwrkorang hahaha alsof er ook maar iemand zin heeft al die reacties van je door te lezen. 95% van je reacties is altijd klinklare onzin. En over dat topsport van je: internationale finales in kansloze reacties geven wellicht? Dan denk ik dat je eerste bent geworden.
Bovendien is je verhaal ook redelijk bullshit en gebaseerd op niks. Ik zou zeggen rook er nog eentje en speel nog maar een potje fifa.

ontopic:goed dat ze elkaar scherp houden, denk tioch wel dat psv weer de titelkandidaat nummer 1 is dit seizoen, al moeten we ff afwachten wie er nog komt en gaat bij zowel psv als ajax.

27 juni 2015 om 13:02

Ik heb zijn reacties wel doorgenomen dr. losch, en ik moet je toch tegenspreken want ze zijn uiterst vermakelijk. Verder vind ik je opmerking over 95% klinklare onzin wat aan de optimistische kant.

On: Gezonde voeding lijkt me essentieel voor een sport als voetbal waar een goede conditie cruciaal is. Een broodje kebab op zijn tijd lijkt mij niet zo'n probleem, maar fastfood is natuurlijk een verleidelijk iets. Het is in ieder geval goed om te lezen dat Ismat-Mirin zo bewust met zichzelf bezig is, hopelijk kan PSV profiteren van deze uitstekende topsportmentaliteit.

27 juni 2015 om 13:08

ben blij dat je dat nog even aanvult... goede voedings is echt super belangrijk!!

27 juni 2015 om 18:17

@clckwrkorang: Nog even over die kogelstoters. Die eten geen junkfood, die eten gewoon abnormaal veel, zo'n 6 tot 7 keer per dag.

Abnormaal veel rijst met daarbij een shitload aan gezonde groenten en vooral veel kip, heeeeel veel kip.

Er is geen topsporter in deze wereld die veel junkfood eet, zelfs een sumo worstelaar niet. Ook die hebben een dieet, hoe gek dat ook klinkt.

27 juni 2015 om 23:00

Jij lijkt me het type , die in groep acht,via loting met drie andere klasgenootjes,de troostfinale sjoelen in de plaatselijke speeltuinvereniging mocht doen.
Sorry kerel,maar andere site bezoekers zetten grote vraagtekens over jouw sportieve prestaties.
Ik kan het niet anders dan met hun eens zijn.
Verder kan ik wel wat met je voedings ideetjes,daar is niet zoveel mis mee.
Maar houd alsjeblieft op over je wereldprestaties,of treed in een ander mediaforum uit je schaduw/pseudoniem.

27 juni 2015 om 23:03

Hihihi schitterende reactie,en wat Psv betreft......
Weer titelkandidaat!!!
Bedoeld voor dr Losch

28 juni 2015 om 02:44

Bpedankt voor je reactie. Je hebt alleen niet zo goed onderbouwd en je grapje over de basischool is nergens op gebaseert en niet op waarheid berust. Daarnaast lig ik er niet echt wakker van of tieners die stoere grapjes vanaf hun zolderkamertjes schrijven mij geloven. De mensen die voor mij wel interessant zijn die weten hoe het zit en daar gaat het uiteindelijk om, . Dus ik heb geen behoefte om er verder mee te koop te lopen of uit de doeken te doen wie ik ben en of wat ik heb gepresteerd.

Hahah wel komisch… pas op met kebabjes! Wel een goed teken dat men elkaar scherp houdt. Niets mis,mee! Top hoor!

Zou haast gaan denken dat het kampioenschap aan hun groepsapp te danken is, hoor er zoveel spelers over...

27 juni 2015 om 09:15

Je zou haast denken dat het een groepsapp voor een team iets bijzonders is, ik hoor er zoveel Voetbalzonebezoekers commentaar op geven....

Ik denk dat je de kracht van social media op het groepsproces niet begrijpt. Ik denk dat zo'n groepsapp wel degelijk voor een enorm verschil in beleving kan zorgen. Maar dat kan ook 2 kanten op, weet ik uit eigen ervaring uit de combinatie teamsport en groepsapps. Het kan een negatieve sportieve spiraal ook versterken, dat is iets waar een aanvoerder scherp op moet zijn, ook in de app.

Aangezien die aankopen die ze willen doen of hebben gedaan zie ik ze wel kampioen worden.

27 juni 2015 om 09:01

Want? Je kent alle spelers? Ze vormen ook gelijk een team? PAV heeft al jaren de sterkste selectie, maar alleen afgelopen jaar stond er een team.

27 juni 2015 om 09:17

Als dat team niet ontstaat omdat de selectie niet in balans is, zoals bij PSV in die jaren, kun je ook niet spreken van 'de sterkste selectie'.

Dan kun je individueel de sterkste spelers hebben, maar een team wordt het dan nooit. Dus nee, PSV had pas afgelopen seizoen voor het eerst de sterkste selectie. Hoe dat komend jaar wordt is afwachten. Ik heb weinig vertrouwen in Lestienne. Misschien voetballend prima, maar binnen de groep verwacht ik dat hij een dissonant wordt.

27 juni 2015 om 11:57

Vitesse heeft de laatste jaren toch ook wel een sterke selectie gehad.
Alleen moeten ze elk jaar opnieuw wennen.
Kijk dit jaar, 1e seizoenshelft was dramatisch..
Maar de 2e wonnen we meer dan 90%..
Van 17e naar 5e gestegen dit jaar, met maar 2 punten verschil op Feyenoord (#3).

27 juni 2015 om 09:16

Maar ze zullen niet bij je komen eten volgens de groepsapp

Goede mentaliteit, kan de spelersgroep van Feyenoord nog wat van leren. Niemand heeft Clasie gewaarschuwd als ik zo zijn foto's zie.

27 juni 2015 om 09:16

Hahaha wat is er met Clasie z'n foto's dan.
Ik ben benieuwd of alle nieuwe spelers ook mee gaan doen met die groeps app en of Depay er nu gewoon nog in zit voor de lol haha.
Hoop dat we dit seizoen trouwens weer kampioen worden we hebben nog een paar jaartjes goed te maken. Als ik kijk naar de aankopen van de andere teams dan zie ik dat Ajax wel goed bezig is .. Gudelj is een goede speler die ik graag bij psv wou zien .. Heitinga muaah hmm ben ik niet bang voor .. Dijks , heb ik niet opgelet .. Sisto en Kadlec waar ze belangstelling voor hebben zijn ook aardige spelers.
Feyenoord heeft met Kuyt iemand die weer kan scoren en Veijnovic ( of hoe je dat ook schrijft ) is ook een goede speler. Clasie en El Ahmadi zouden wel een verlies zijn.

27 juni 2015 om 09:23

Hij staat met zijn zwangere vriendin op de foto. Als je naar de buiken gaat kijken dan kom je er niet achter wie wie is. Toch vreemd, aangezien zijn vriendin al aardig wat maanden zwanger is.

Ik word een beetje moe van die groepsapp van PSV.

27 juni 2015 om 15:28

Dan meld je je toch af

Isimat-Mirin is een held met interviews. Hij zegt wat hij vind en dat maakt het allemaal heel leuk om te zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren