Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV ziet af van Knudsen en gaat alleen nog voor centrale verdediger’

Laatste update:
/

PSV leek dicht bij de komst van Jonas Knudsen, maar ziet volgens Eindhovens Dagblad-verslaggever Rik Elfrink toch af van zijn komst. Ruim tweeënhalve maand geleden werd de 21-jarige linksback voor het eerst gelinkt aan de Brabanders en naarmate de tijd verstreek leek een samenwerking steeds waarschijnlijker.

Nu ziet het er naar uit dat PSV alsnog besluit Knudsen bij Esbjerg fB in Denemarken te laten. De club volgde hem een tijdlang intensief en leek hem al bijna binnen te hebben. Er is echter besloten Knudsen voorlopig niet aan te trekken en de aandacht alleen nog te richten op een nieuwe centrale verdediger. Knudsen had de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Jetro Willems.

De extra centrale verdediger die nog moet worden aangetrokken komt ná de afronding van Andrés Guardado’s transfer naar Eindhoven. De middenvelder uit Mexico moet voor de rest van het seizoen worden gehuurd van Valencia, waar hij een bijrol vervult. Het wachten is nog op het groene licht van de clubleiding van los Che. Eerder hoopte PSV op Steven Defour, maar die koos voor Anderlecht.

Met een centrale verdediger erbij is de PSV-selectie helemaal op orde

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Kom maar naar Heerenveen, wij kunnen nog wel een linksback gebruiken!

23 augustus 2014 om 15:48

Koop Dijks maar? Prima kerel en prima voor Heerenveen.

23 augustus 2014 om 16:00

Die wilt niet naar Heerenveen helaas

23 augustus 2014 om 16:42

Hebben ze geïnformeerd dan? Nu is hij 3de keus waarschijnlijk, Boilesen, Viergever en Riedewald en ook nog is Blind staan hoger in rangorde.

23 augustus 2014 om 16:03

Koppers of schilder mogen ze ook wel kopen of ruilen tegen van anholt

Eerst hoirde ik nog dat die knudsen beter was dan willems maar dat valt dus wel mee en voor de 750000 die ze zouden geven is dat niet veel

23 augustus 2014 om 15:57

Ik denk dat het een kwestie van afwegen is. Willems is te goed om reserve te zijn, Guardado kan straks ook een keer linksback staan, anders is er altijd nog Tamata. In het centrum is er gewoon harder iemand nodig. De financiële boompjes groeien nou eenmaal niet meer zo hoog dat je 7,5 ton kunt uittrekken voor een speler die niet keihard nodig is.

23 augustus 2014 om 17:07

Probleem is; Guardado gaat niet naar PSV om als back te spelen. Is bij leverkusen geflopt op de linksback en dat is absoluut zijn positie niet.

23 augustus 2014 om 17:16

echt serieus mentalist? ga je nou serieus weer beginnen daarover?
vertel er gelijk ff bij dat je em al 7 jaar volgt...word echt moe van je

23 augustus 2014 om 19:08

Ja het is gewoon bloedirritant dat iedereen roept dat hij als back uit de voeten kan, ofwel hem als volwaardige back ziet. Dat is hij namelijk niet. Guardado was een van de meest gevreesde wingers in la liga. Maar speelde bij valencia linksback omdat MATHIEU geblesseerd was. Uit noodgreep. Vervolgens laat leverkusen hem als back spelen en flopt hij compleet. Waarom een buitenspeler met veel specifieke kwaliteit als back opstellen? En met droge ogen beweren dat hij back is? Ik snap deze huur alleen als depay nog gaat. Anders kan ik deze niet plaatsen.

23 augustus 2014 om 19:55

Ik ben ook dom dat ik op je ga reageren, want volgens mij heb jij ongeveer net zoveel luisterend vermogen als een cassettebandje, getuige het feit dat je inmiddels al ongeveer 35 exact dezelfde posts hebt geplaatst over Guardado.

Dat hij geen volwaardige back is, dat is duidelijk, maar hij zal er vast een keer kunnen spelen als het nodig is... In de Nederlandse competitie kan iemand met meer kwaliteiten dan anderen echt wel wegkomen op een positie die hem niet eigen is.

Waar jij echter volledige onzin verkoopt is dat de man een pure linksbuiten is. Bij Mexico speelde hij daar toch ook niet? En ging dat zo beroerd? Nee, daar ging het eigenlijk meer dan prima op linkshalf. Dus daar zal hij bij PSV ook gaan spelen. En nu wil ik er niks meer over horen.

23 augustus 2014 om 21:59

Leuk geeronimo maar hij speelde linkermiddenvelder en geen linkshalf bij mexico. De goal tegen Kroatië zegt eigenlijk waar zijn kracht ligt. Maar krampachtig vasthouden aan het feit dat hij "ook als back kan spelen" is onzin
Willems komt ook niet weg met zijn matigheid in de eredivisie. En ook al zou Guardado wegkomen op de back positie is het gewoon oerdom omdat je zo'n geweldige speler verkeerd gebruikt. Overigens mag je reactie wel wat respectvoller. Ik zeg ook niet over jou als persoon, of over je arrogante schrijfstijl.

23 augustus 2014 om 22:31

Linkshalf is hetzelfde als linkermiddenvelder hoor, als je met een driemansmiddenveld (of vijfmans zo je wilt, want die back speelde eigenlijk als halve vleugelspeler) speelt. Die Layún kwam er steeds omheen, die stond dus aan de buitenkant, en zeker niet Guardado.

Dat van die linksback is natuurlijk waar, maar wat ik bedoelde te zeggen, is dat men Willems gewoon als de eerste back ziet, maar dat de druk op die positie met de komst van Guardado weg is omdat hij er "in geval van nood" zou kunnen spelen, en die Deen dus niet meer zo nodig is. Natuurlijk halen ze Guardado niet als linksback.

Dat mijn reactie weinig respectvol is heeft vooral te maken met dat je gisteren zo irritant aan het doordrammen was, alsof jou een groot persoonlijk onrecht werd aangedaan door de wereld omdat men de positie van een Guardado (een, laten we wel wezen, random Mexicaanse dude) verkeerd zou inschatten. Tenzij je zijn moeder of oma bent snap ik de felheid van jouw posts niet en dat stoorde me enorm. Dit is de eerste reactie van je hierover waarin je daadwerkelijk inhoudelijk reageert, dat is een stuk prettiger discussiëren, vind ik.

Zo. Nog maar eens duidelijk voor alle mensen die bij elk gerucht over een middenvelder begonnen te zueren over een verdediger.

Dit was allang bekend maar fijn dat het voor hun nog even bevestigd wordt.

Ben benieuwd wie ze zullen halen

Denk als er echt nog een centrale verdediger bij gaat komen dat we op volle oorlogssterkte zijn! Ben benieuwd wat Cocu er verder dan nog van kan maken! Op papier in ieder geval een ijzersterk team met de 2 helden en sterkhouders die hebben verlengt: Wijnaldum en Depay! Geweldig!

23 augustus 2014 om 16:25

Wil nog wel eens zien of wijnaldum wel een sterkhouder is. Heeft in principe het nog nooit een heel seizoen laten zien. Zou dan dit seizoen moeten worden! Wie zou die centrumverdediger kunnen worden verder?

23 augustus 2014 om 16:36

Ik denk dat Wijnaldum het dit jaar wel kan laten zien.. Vorig jaar had dat denk ik ook al gekund maar toen kreeg hij een zware blessure.. Je ziet nu al in hem dat hij gewoon de verantwoordelijkheid van het team op zich neemt en dat hij als een leider op het veld staat.

Over de nieuwe centrale verdediger.. Ik heb geen flauw idee, ik hoop iemand met wat meer ervaring dan de 2 jongens die er nu centraal achterin staan.. Je ziet toch dat het daar telkens door kapot loopt, ook Bruma die iedere wedstrijd een aantal fouten maakt waardoor er onzekerheid toeslaat in het team.

knudsen lijkt wel de naam van een teddiebeer goed dat psv heeft afgezien van deze speler laat hem maar lekker naar frieslnd vertrekken nu die speler van hun patrick van aanholt naar naar fc twente vertrekt mogelijkerwijs

23 augustus 2014 om 15:58

Pele van anholt speelt bij heerenveen patrick van aanholt speelt bij sunderland als ik het goed heb

23 augustus 2014 om 16:01

Jij weet het verschil niet tussen Patrick van Aanholt en Pelé van Anholt?

23 augustus 2014 om 17:59

Het besluit om iemand te halen of niet te halen baseren om zijn naam is net zo idioot als die eigenaar van een club in de PL die naar de cijfers in de geboortedatum kijkt.
Overigens heb je een bel horen klinken die Knut heet en dat was een ijsbeertje uit Duitsland.

Wat een onzin, waarom haalt PSV deze man niet gewoon binnen? De prijs is niet te hoog (750.000e dacht ik?) Tamata is om te janken, in de 6e klasse spelen nog betere linksbacks, Willems is nog niet geheel fit en verdedigend ook zwak en Hendrix vind ik meer een middenvelder...daarnaast lijkt de noodzaak voor een linksback me dus hoger dan van een centrale verdediger..

23 augustus 2014 om 15:59

Nieuwe versterking Guardado kan eventueel ook linksback spelen, lijkt me onzin om vier potentiele linksbacks te hebben terwijl Bruma dringend concurrentie nodig heeft

Als die cv in de categorie guardado valt hebben ze mijn zegen.

PSV-selectie 2014 - 2015:

Doelmannen: Jeroen Zoet (23), Remko Pasveer (30), Nigel Bertrams (21).
Rechtervleugelverdedigers: Santiago Arias (22), Joshua Brenet (20).
Centrale verdedigers: *, Jeffrey Bruma (22), Karim Rekik (19), Jorrit Hendrix (19).
Linkervleugelverdedigers: Jetro Willems (20), Abel Tamata (23).
Rechtermiddenvelders: Georginio Wijnaldum (23), Oscar Hiljemark (22).
Centrale middenvelders: Adam Maher (21), Marcel Ritzmaier (21).
Linkermiddenvelders: Andrés Guardado (27)**, Stijn Schaars (30).
Rechteraanvallers: Luciano Narsingh (23), Florian Jozefzoon (23).
Centrale aanvallers: Luuk de Jong (23), Jürgen Locadia (20).
Linkeraanvallers: Memphis Depay (20), Zakaria Bakkali (18)***.

* = Speler van Club Brugge - Óscar Duarte (25) zou een goede optie kunnen zijn.
** = Valencia CF moet nog akkoord gaan met de verhuur van Andrés Guardado (27) .
*** = PSV gaat in gesprek met Zakaria Bakkali (18) over de manier waarop hij kan blijven.

24 augustus 2014 om 16:45

Begroting is €62 miljoen.

Contractduur:
2018: Maher, ritzmaier, Wijnaldum, Depay
2017: Bruma, Zoet, Hendrix, Narsingh, Willems, Locadia, Hiljemark, Arias, N. Betrams(*)
2016: Schaars, Jozefzoon, Bakkali, Brenet
2015: Koch, Tamata, Rayhi, Rekik(**), Guardado(**).
(*) laatste jaar is optioneel
(**) gehuurd

Zoet (pasveer)
Arias (brenet) - ?? (bruma) - Rekik (schaars, Hendrix) - Willems (hendrix)
Wijnaldum (hiljemark) - Maher (vloet) - Ritzmaier (hendrix, Schaars)
Narsingh (jozefszoon) - De Jong (locadia) - Depay (?bakalli?)

Haal kniezen wel, dramata is helemaal niets. Stond zelfs wissel bij Roda. Cocu wordt wakker. Net als hiljemark, niveau jupiler

Prachtgoal de selectie klopt, zou alleen Hiljemark met Maher wisselen en Ritzmaier met Schaars.

Jammer voor Knudsen, dat had een basisplaats voor hem geworden. Beter dan Willems ben je al gauw

Gaat lekker trek de beurs maar open, gewoon doorgaan, wat een waardeloze club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren