Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV wilde in zomer cashen voor De Jong en Janssen halen als opvolger’

Laatste update:

PSV is bezig aan een opvallend slechte reeks in het Phillips Stadion. De Eindhovenaren wisten in de laatste 308 minuten in thuiswedstrijden niet te scoren en zijn nog maar vijf minuten verwijderd van een negatief clubrecord; in het seizoen 1999/2000 kon er 313 minuten lang niet gejuicht worden om een doelpunt van PSV in een thuisduel. De PSV-aanvallers snakken naar een goal.

/

Luuk de Jong was vorig seizoen de clubtopscorer van PSV, maar heeft het dit voetbaljaar moeilijk. Volgens De Telegraaf was het ook de bedoeling dat de Eindhovenaren in de afgelopen transferperiode zouden cashen voor De Jong, om vervolgens Vincent Janssen van AZ binnen te halen als zijn opvolger. Er kwam echter geen aantrekkelijke optie voorbij voor De Jong en PSV.

Janssen was met een transfersom van ruim twintig miljoen euro sowieso al onhaalbaar voor PSV en vertrok naar Tottenham Hotspur. Marcel Brands besloot vervolgens om het contract van De Jong te verlengen, tot de zomer van 2020, maar dat was volgens De Telegraaf dus niet het ideale scenario. Bovendien wilden Luciano Narsingh, Jürgen Locadia en Florian Jozefzoon graag weg, maar zij bleven in Eindhoven.

Vincent Janssen is beter dan Luuk de Jong

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me broodje aap, wel heel toevallig dat dit na de wedstrijd van gisteren naar buitenkomt... maar ja, de pers in NL moet ook wat te schrijven hebben uiteraard.

19 september 2016 om 09:22

Hahaha idd als psv iets meer geluk had gehad deze week was alles weer hossana.

19 september 2016 om 09:44

ja als! maar het is niet zo en PSV zit gewoon in een slechte periode. kan gebeuren toch. feyenoord zit in een flow en hoop dat ze dat lang vol kunnen houden.

19 september 2016 om 11:22

PSV zit helemaal niet in een mindere periode? Alleen omdat ze onterecht verloren hebben van athleti en feyenoord in 1 week betekent niet dat ze opeens in een mindere periode zitten

19 september 2016 om 09:22

En dan ook nog eens de telegraaf. Geloof hier ook weinig van.

19 september 2016 om 09:45

In het zelfde artikel jezelf ook nog eens tegenspreken. Ze wilde Janssen halen, maar hadden geen 20 miljoen.
1 PSV heeft nooit bij AZ geïnformeerd
2 er is überhaupt geen bod geweest op de Jong

Nee dit klinkt niet echt geloofwaardig. Anyway, de Jong is het scoren echt niet verleerd ofzo zal echt wel rond de 20 gaan eindigen.

19 september 2016 om 11:23

Zowel 1 en 2 kan jij m.i. nooit zo stellig brengen aangezien ik er vanuit ga dat jij niet bij PSV werkt (en dat zijn de enige mensen die 1 en 2 kunnen bevestigen/ontkennen).

19 september 2016 om 12:17

Ook logisch dat ze zich nooit hebben gemeld en nooit een bod bij AZ hebben gedaan, aangezien er geen interesse was voor De Jong. Er is dus nooit sprake geweest dat hij zou gaan vertrekken.

19 september 2016 om 10:00

Broodje aap of niet, ik had het wel een fantastische transfer gevonden. Luuk de Jong is in de Eredivisie wel goed, maar komt Europees echt te kort. Te traag en te trage handelingssnelheid.
Vincent Jansen heeft in elk geval iets wat de Jong niet heeft en dat is doorzettingsvermogen en gif.

Wat was dat prachtig geweest. Luuk is prima spits voor eredivisie begrippen maar niet van internationale klasse. Vincent zie ik wel uitgroeien tot een topspeler.

19 september 2016 om 18:33

Dan zal hij toch meer moeten gaan spelen bij Tottenham. Hij heeft ''maar'' 15 miljoen gekost dus wordt hij daar totaal niet serieus genomen. Daarom zal hij daar uiteindelijk wel weer weg gaan en dan kom je uit in de middenmoot van de Bpl. Denk dan ook dat hij geen echt top wordt, helaas. Over de jong heb je wel gelijk.

De Jong gaat echt wel weer scoren, maar ik weet niet hoeveel de Jong zal opleveren bij een transfer. Hij heeft in de Bundesliga en de Premier League immers niet gepresteerd. Dan denk ik niet dat clubs bereid zijn een groot bedrag op tafel te leggen. En dat is misschien wel erg goed voor Psv. Voor de eredivisie is de Jong een prima speler.

Ach, het komt wel weer goed met Luuk. Mede door zijn goals zijn we afgelopen 2 seizoenen kampioen geworden. Nu scoort hij even niet, en bakt er meteen helemaal niks van? In nederland zijn we goed in het ophemelen van spelers, om ze daarna na een slechte periode compleet af te branden (willems, Bazoer, Ziyech, de Jong.. noem maar op). Luuk zijn teller staat aan het eind van dit seizoen weer gewoon op 20 of meer goals, daar ben ik zeker van. PSV is niet in staat om een Higuain of Lewandowski binnen te hengelen dus feitelijk mag je in je handjes knijpen met een spits als de jong die toch wel redelijk aan de lopende band scoort sinds hij in dienst van PSV is.

19 september 2016 om 10:15

Inderdaad, Luuk de Jong is een prima spits voor psv. Denk niet dat je een veel betere kunt krijgen in Nederland, of met heel goed scoutingswerk en dan ben je hem zo kwijt. Luuk de Jong gewoon de beste spits van de ED en als psv slim is houden ze hem nog heel lang.

Nooit geweten van die negatieve reeks in 99/00, want dat jaar werden ze met een straatlengte voorsprong kampioen, maakte meer dan 100 goals en eindigde Ajax op 23 punten en Feyenoord op 20. Bovendien hadden ze van Nistelrooy, Bruggink en Nilis die ze er makkelijk inlegden. Die reeks zegt me nu dus ook niet zoveel.

19 september 2016 om 16:22

Was destijds een millenniumdip 3 wedstrijden rond de jaarwisseling, competitie 0-1 tegen Heerenveen en Feyenoord en tussendoor Vitesse 0-2 voor de beker.

Was zeker een aardig trio destijds, wat te denken van Fredje Bouma die na dat trio met 9 de meeste goals in de competitie maakte.

Dat klopt precies met wat ik al in een ander item over de Jong schreef. Alleen dat van Janssen stond er niet bij, maar die achtte ik ook al als niet haalbaar voor Psv. Ik vond het toen al zo raar, het plotselinge verlengen van zijn contract en de tamtam er om heen. Ik denk dat er een inschattingsfout gemaakt is dat ze de Jong weer met grote winst konden doorverkopen. Ik denk ook dat hij nu te lang bij PSV is gebleven. Zijn zwakke punten worden wel heel erg zichtbaar. Bijtekene heeft zijn waarde niet verhoogd.

19 september 2016 om 10:17

zijn zwakke punten zijn toch al jaren duidelijk? Maar zijn sterke punten zijn goed genoeg om een team naar een kampioenschap te schieten. Hij is nu gewoon niet in vorm.

Jorgensen kwam gisteren ook niet in het spel voor. So what.

Stemmingmakerij. Ze wilden Jansen halen maar "was met 20 miljoen voor PSV niet haalbaar", dat is een op zich staand feit. Dat de Jong nu in 3 thuiswedstrijden niet scoorde is een ander feit.

Volgens Brands heeft Ajax toch geïnformeerd? Tenminste ,hij beweerde dat een paar weken terug...

Luuk is ook goed net als vincent maar zijn nog meer eigenlijk spitsen luuk en Vincent zijn alle bij even goed

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren