Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV wil aankoop voltooien maar komt in wachtkamer; externe interesse groeit

Laatste update:

PSV is er allerminst zeker van dat Fábio Silva ook volgend seizoen in het Philips Stadion actief is. De Eindhovenaren ondernamen onlangs een serieuze poging om de twintigjarige gehuurde spits definitief over te nemen van Wolverhampton Wanderers, maar konden geen deal sluiten, zo meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. Silva staat inmiddels in de belangstelling van tal van clubs uit de topcompetities.

In januari slaagde PSV erin om Silva op huurbasis over te nemen van the Wolves. Op dat moment was de Portugese spits uitgeleend aan Anderlecht, maar daar kwam hij niet veel aan spelen toe. Ook bij PSV moet Silva knokken voor zijn kansen. Toch wordt de centrumaanvaller, die aanvoerder Luuk de Jong voorlopig voor zich moet dulden, enorm gewaardeerd door trainer Ruud van Nistelrooij om zijn invalbeurten. Zo bereidde hij zaterdag tegen Sparta Rotterdam (0-1) het enige doelpunt, gemaakt door Anwar El Ghazi, eigenhandig voor. Silva produceerde vijf goals en één assist in zeventien optredens voor PSV.

PSV wil dolgraag verder met Silva, op huurbasis dan wel definitief. Beide constructies zijn door de Eredivisionist voorgelegd aan Wolverhampton, maar de Premier League-club weigert tijdens het seizoen te onderhandelen. The Wolves voelen momenteel niets voor een verkoop van Silva, die in 2020 voor liefst veertig miljoen euro werd overgenomen van FC Porto. PSV staat ook open voor een extra jaar huren, maar is niet de enige: ook clubs uit Italië, Spanje, Engeland en Turkije hebben zich daarvoor gemeld bij Wolverhampton. Zelf staat Silva open voor een extra jaar in Eindhoven, zeker bij het bereiken van de voorronde van de Champions League.

Noa Lang
Deze week werd PSV ook gelinkt aan de naam van Noa Lang, onder meer door Wilfred Genee in Veronica Offside. Volgens Elfrink zijn de diensten van de aanvaller van Club Brugge, die grotendeels opgeleid werd door Ajax, mondeling aangeboden bij PSV. Dat zegt volgens de PSV-watcher vrij weinig, omdat de Eindhovenaren dagelijks tientallen spelers informeel krijgen aangeboden. PSV heeft nog geen concrete stappen ondernomen en zal pas een beslissing nemen als plek twee definitief binnen is in de Eredivisie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Staat dat we een poging gedaan hebben om Silva definitief over te nemen, maar het bedrag dat we geboden zouden hebben staat er niet bij?

11 mei 2023 om 10:31

Lijkt mij ook een hele moeilijke transfer dit. PSV gaat natuurlijk geen 40 miljoen betalen, en dat is hij ook niet meer waard op dit moment.

Maar de Wolves gaan denk ik ook niet een scenario akkoord dat hij voor 15m oid naar PSV gaat, daar zijn vorm weer terug vind, en dat PSV hem over 2 jaar weer verkoopt aan een grote club voor 40 miljoen. Dan krijg je dus een deal van 15m plus 30% over de winst oid.

En dat lijkt mij weer minder interessant voor PSV. Maar wel interessante speler, is ook nog heel jong.

Aub laat dat van noa lang geen werkelijkheid worden.

11 mei 2023 om 00:00

Simons en Lang in 1 team. met Luuk er nog bij. denk dat veel supporters van andere teams dan nog meer hekel gaan krijgen aan PSV die het al hebben

11 mei 2023 om 09:52

Niet alleen supporters van andere teams denk ik. De Jong en Lang, verschrikkelijk. En dan las ik dat ze Vaessen ook nog wilde halen.

11 mei 2023 om 00:03

Laten we juist hopen dat het wel werkelijkheid wordt. Hij lijkt me eerlijk gezegd aan de dure kant, geen idee wat hij moet kostten. Hij staat er denk ik niet meer zo goed op als een aantal seizoenen geleden. Maar voor PSV zou het gewoon een absolute toevoeging zijn en een speler die PSV echt beter maakt in de aanval, denk alleen dat Lang liever naar het buitenland gaat.

Kluivert zou ook nog een leuk alternatief kunnen zijn. Een linksbuiten hebben ze wel nodig in ieder geval.

11 mei 2023 om 01:10

Wel een speler die kansen kan creëren.

Zeg Voetbalzone, wat is dat met die foto bovenaan het artikel? Stukje benen en een bal. Is het niet afbeelden van de speler een nieuwe vorm van clickbait die jullie hanteren of is dit onderdeel van een reclamedeal met Derbystar? Net bij het artikel over Quinten Timber ook al.

11 mei 2023 om 04:35

Dit brengt bij mij mooie herinneringen naar boven. Vroeger had je van die foto's, waarbij de bal was weggefotoshopt was. Vervolgens moest je raden waar de bal daadwerkelijk was. Nu moeten we aan de hand vam de benen raden, wie desberreffende speler is, leuk vervolg! Of het de reclamedeal met Derbystar...

11 mei 2023 om 07:38

En dan een filmpje eronder van Ji-Sung Park. Wat een spanning. Zal het een verwijzing zijn dat er een aziatische speler naar PSV komt? Al zijn het hele lange benen. Zal het een Nederlandse, blanke speler zijn dat in Azie voetbalt? Zal het dan wellicht, gezien het om een aanvaller achter Luuk de Jong gaat om Seuntjes kunnnen gaan?

11 mei 2023 om 08:39

Dave Bulthuis wellicht!?!?

11 mei 2023 om 04:55

Maak je lekker druk over dingen die je het leven écht moeilijk maken...

11 mei 2023 om 05:59

Het zijn vragen. Maak jij je bij elke vraag die je stelt druk? Want dan adviseer ik pillen tegen verhoogde bloeddruk

11 mei 2023 om 07:49

Het is inderdaad een poging de lezer te verleiden om erachter te komen over wie het gaat. Als we alles weggeven in de kop en foto, kunnen we de site helaas snel opdoeken.

Oja, die PSV-sokken zijn trouwens top voor moederdag!

11 mei 2023 om 08:03

Het is clickbait dus, in de meest letterlijke zin van het woord

11 mei 2023 om 10:11

Clickbait wordt vaak gebruik als term om misleiding aan te duiden, dat proberen wij niet te doen. Zo hebben we als redactie de stelregel dat we de belofte altijd inlossen en niet bewust verwarring zaaien (zoals hinten op Frenkie de Jong, waarna het bericht vervolgens over Fedde de Jong gaat bijvoorbeeld).

Maar dat wij als Voetbalzone ons best doen de content voor jullie aantrekkelijk te verpakken en iets te raden over te laten, mag geen verrassing heten als je hier al een poosje rondloopt toch?

11 mei 2023 om 11:14

@voetbalzone Het is vrij logisch te noemen, jullie moeten clicks genereren en qua uitleg klopt het zeker. Jullie lossen altijd je belofte in.

Maar ik snap anderzijds ook dat het bij de leden tot ergernis zorgt. Waarbij het eerst 7 van de 10 keer duidelijk was over wie het artikel ging, wordt door deze verandering de verhouding 2-10. Dat is wel weinig en ik denk dat het daardoor niet aantrekkelijker wordt voor de lezer. Maar dat is mijn mening!

Liever definitief kopen dan. Hij heeft denk ik wel het talent om uit te groeien tot eerste spits maar zo'n transfersom van 40 miljoen is natuurlijk een groot struikelblok. Eigenlijk denk ik niet dat hij heel veel meer waard is dan 10-15 miljoen, momenteel.

Kan me ook niet voorstellen dat Wolves hem nu al met dik verlies zouden verkopen, en PSV kan uiteraard niet in de buurt van die 40 miljoen kopen. Denk dat voor alle partijen nog een jaar huur de beste uitkomst is, hij is nog niet klaar voor de Premier League maar heeft al wat leuke dingen laten zien in Eindhoven. Die kan daar prima nog een jaartje doorgroeien

11 mei 2023 om 00:07

Ja je kan wel wachtten totdat iemand er 40 miljoen voor biedt, maar als dat niet gaat gebeuren kan je misschien beter een keer je verlies nemen. Zijn waarde is natuurlijk nu nog ver verwijderd van die 40 miljoen aangezien hij bij PSV niet eens in de basis staat. Bijvoorbeeld Zirkzee die het beter deed bij Anderlecht ging voor 9 miljoen naar Bologna.

Ik begrijp dat Wolves met hun portemonnee deze jongen weer wil verhuren en dat ze hem ook niet meer aan PSV willen verhuren als hij op de bank zit. PSV moet ook niet mee blijven werken aan dat gehuurd continu.

11 mei 2023 om 09:21

Heeft niks te maken met de topic, maar was wel benieuwd naar Zirkzee. Dit seizoen 18 wedstrijden en maar 1 doelpunt en 2 assist? Hopelijk maakt hij een andere keuzes straks in de zomer. Vorige jaar had hij nog redelijke doelpunten gemaakt.

Toch wel zonde. Spelers als Fabio Silva en Jarred Branthwaite zijn hartstikke nuttig voor PSV, en voor hun ontwikkeling lijkt het me ook heel goed als ze nog 1 of 2 jaar in Eindhoven blijven. Maar omdat ze nou eenmaal eigendom zijn van clubs uit de Premier League, zijn ze na een paar goede wedstrijden al heel snel financieel niet meer haalbaar.

11 mei 2023 om 00:23

Voor Brantwhaite zou zeker nog een jaar bij psv prima zijn. Maar Silva die de helft van de tijd op de bank zit kan beter verder kijken, dat schiet ook niet heel erg op.

11 mei 2023 om 00:52

Silva is ook pas in januari gekomen en heeft toch wel goede indruk achter gelaten.als hij vanaf het begin de voorbereiding meedraait word hij zowiezo de eerste spits.veel completer en dynamischer als luuk

Nog maar jaar huren. Laat Luuk en Fabio het maar uitvechten volgend seizoen. Kan jaar daarna een nieuwe spits worden gehaald of vertrouwen worden gegeven aan van Duiven.

Noa gaat sowieso niet naar Eindhoven, heeft Nederland al heet gemaakt.

Volgens Elfrink zijn de diensten van de aanvaller van Club Brugge, die grotendeels opgeleid werd door Ajax, mondeling aangeboden bij Psv.

Naar mijn weten heeft hij helemaal niet grotendeels zijn jeugd bij Ajax gezeten. Hij heeft namelijk 8jaar bij Feyenoord in de jeugd gespeeld en maar in totaal enkele jaren bij ajax in de opleiding waarna hij is overgeheveld naar jong Ajax en in ajax 1 heeft gespeeld. Zou toch voor een site als VZ een kleine moeite zijn om dat te onderzoeken.

11 mei 2023 om 08:16

Het gaat wel echt te goed bij Feyenoord wanneer je je druk gaat maken om dit soort onbenulligheden.

11 mei 2023 om 08:28

Het gaat zeker goed! Geen twijfel over wat dan ook! Jij wel twijfels?

11 mei 2023 om 08:35

Vooral wat diepgaandere levensvragen. Is er buitenaards leven? Waarom is gras niet paars? Zijn er aliens onder ons? Ik verdenk Alfred Schreuder trouwens.

Ik heb geen idee waar het vertrouwen van Van Nistelrooij in Silva op gebaseerd is, maar wellicht ziet hij als voormalig topspits iets in hem wat ik niet zie. Maar het zou denk ik geen slechte zaak zijn voor PSV als deze transfer niet doorgaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren