Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV-talent bekroont maand van de ommekeer en tekent bij tot medio 2024

Laatste update:

PSV gaat langer door met Richard Ledezma, zo meldt de club via zijn officiële kanalen. Het contract van de 21-jarige middenvelder liep komende zomer teneinde en wordt nu tot medio 2024 verlengd. Ledezma sluit zo een prachtige decembermaand in stijl af: de Amerikaan maakte begin deze maand al zijn rentree na 363 dagen blessureleed.

Ledezma kwam begin 2019 over uit de jeugdopleiding van Real Salt Lake. Hij debuteerde in augustus 2019 voor Jong PSV en speelde sindsdien 35 officiële wedstrijden voor de beloftenploeg, waarin hij 6 keer scoorde en 5 assists gaf. Ledezma maakte in november 2020 tegen ADO Den Haag (4-0 zege) zijn opwachting in het eerste elftal. De aanvallende middenvelder mocht steeds vaker invallen, maar raakte in zijn zesde wedstrijd, op 10 december 2020 tegen Omonia Nicosia in de Europa League (4-0 winst), ernstig geblesseerd aan zijn rechterknie.

Ledezma scheurde zijn voorste kruisband af en moest een streep zetten door het restant van het seizoen. Deze maand, op 6 december, maakte hij na 363 dagen zijn rentree op het veld: Ledezma viel bij Jong PSV in tegen De Graafschap (2-3 nederlaag). Vorige week woensdag liet Roger Schmidt de jongeling acht minuten voor tijd invallen tijdens de bekerwedstrijd van PSV tegen Fortuna Sittard (2-0), waardoor de teller nu op zeven officiële wedstrijden voor het eerste elftal staat.

"Dit voelt geweldig na afgelopen seizoen", reageert Ledezma op de verlenging van zijn contract. "Ik ben ontzettend blij weer onderdeel uit te maken van het team en kijk er enorm naar uit om me te ontwikkelen. Ik besef dat ik geduld moet hebben en ben trots dat ik hier weer sta. Ik kan met woorden niet beschrijven hoe enthousiast ik ben. Ik geniet van ieder moment dat ik voetballer ben."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel jammer dat hij vlak na zijn doorbraak geblesseerd raakte. Zag bij deze Ledezma zeker flitsen van klasse, maar echt beoordelen kan ik hem nog niet. Maar het begin was hoopgevend! Technisch, redelijk snel, bewegelijk. Zo'n type kunnen we goed gebruiken. Hopelijk kan hij in de tweede seizoenshelft van waarde zijn.

Overigens, gisteren had Van Nistelrooy een interview bij Studio Sport Eredivisie over zijn trainerschap. Die kwam echt goed over. Voor de PSV ' ers die het gemist hebben, raad jullie aan dat terug te kijken. Good vibes. Heel nuchter, maar toch ambitieus. Krijg je ook goede hoop van voor de toekomst!

Fijne kerstdagen allemaal.

24 december 2021 om 16:55

Thanks voor de RvN tip! Fijne kerst!

Poosje fit blijven graag . Imo een enorm veelzijdig talent waar we nog veel plezier aan kunnen beleven.

Ben ergens wel blij dat hij bijtekent. Het was voor zijn blessure geen Madueke, maar je kon wel echt zien dat die jongen kan voetballen. Nu is het natuurlijk elke keer de vraag hoe zo iemand terugkomt van een blessure, maar ik ben wel benieuwd, heb er wel vertrouwen in!

Persoonlijk zit ik al een tijdje op antoonissen te wachten. Wie staat verder in zijn ontwikkeling, hij of ledezma?

24 december 2021 om 17:34

Ledezma. Antonisse is niet goed genoeg.

24 december 2021 om 18:45

Zijn er nog wat talenten die het 1e zou kunnen halen?

24 december 2021 om 19:42

In Jong PSV hebben Bakayoko, Öppegard, Seelt, Fofana, Sambo en van de Blaak die potentie wel. Alleen zijn die laatste 3 zwaar geblesseerd, Fofana is al bijna hersteld en gaat waarschijnlijk mee op trainingskamp met PSV1, maar bij Sambo en van de Blaak is het kijken hoe ze terugkomen van deze blessures

24 december 2021 om 21:10

Fofana maakte in de voorbereiding een goede indruk, jammer dat hij die zware blessure kreeg. Bakayoko hoor ik ook af en toe wel wat van. Zit achter Jong psv wat jeugd wat er boven uit steekt?

24 december 2021 om 22:03

Bij die jonge talenten is dat vaak oppassen met voorspellingen. Maar Babadi is met afstand het grootste talent. 16 jaar.

25 december 2021 om 00:37

Met afstand zelfs? Ik hoor anders ook erg goede verhalen over Fofana en Van de Blaak… En Delanghe is toch ook een groot talent?

25 december 2021 om 03:42

@Gomes, hoewel ik zo eerlijk moet zijn de jeugd minder actief te volgen sinds ik niet meer in Eindhoven woon, maar volgens mij spelen die inmiddels al bij Jong.

On: mooi nieuws, Ledezma liet leuke dingen zien in zijn invalbeurten vorig seizoen. Het is natuurlijk altijd even afwachten hoe hij terug komt, maar het talent lijkt hij in de basis te hebben

25 december 2021 om 10:05

Babadi is echt bizar goed Gomes1psv, buitencategorie. Die jongen kan geweldig voetballen, maar goed dat kon Ihattaren ook, dus nog even afwachten hoe het loopt. Van de Blaak is ook steengoed voor zijn leeftijd inderdaad. Speelt al een paar lichtingen hoger dan hij zou horen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren