Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV stuurde delegatie naar oefenwedstrijd in Luxemburg’

Laatste update:

Een delegatie van PSV was dinsdagavond aanwezig bij de vriendschappelijke wedstrijd tussen Luxemburg en Nigeria (1-3). De voetbalbond van Luxemburg heeft een lijst vrijgegeven waarop de clubs staan die scouts naar het Stade Josy Barthel hebben gestuurd.

/

Naast PSV hadden ook onder meer Olympique Marseille, Tottenham Hotspur, AA Gent, Standard Luik en Eintracht Frankfurt een kaartje gekocht voor het duel, waarin Kelechi Iheanacho van Manchester City met een doelpunt en een assist de uitblinker was. De overige treffers werden gemaakt door Ideye Brown, Odion Ighalo en Vincent Thill.

Het is niet bekend voor wie PSV op de tribune zat, maar het is mogelijk dat men hoopte op een invalbeurt van de linksachter Kingsley Madu. Het Algemeen Dagblad meldde in mei immers al dat PSV interesse heeft in de drievoudig A-international en dat hetzelfde geldt voor Ajax, Celtic en AA Gent.

Linksback Madu komt uit de jeugdopleiding van de Al-Kanemi Warriors en maakte in januari 2014 de overstap naar AS Trencín, waarbij de verdediger nu nog tot nieuwjaarsdag 2017 onder contract staat. Madu kwam dit seizoen tot één doelpunt en drie assists in dertig competitiewedstrijden en werd ook al eens genoemd bij Tottenham Hotspur en Benfica.

Zou Kingsley Madu een goede aanwinst voor PSV zijn, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Net even de doelpuntenmaker van Luxemburg opgezocht, Vincent Thill, ventje dat in februari pas 16 is geworden. Zegt natuurlijk niet heel veel, maar is ook vervroegd doorgeschoven naar de A1 van FC Metz deze winter, op 15-jarige leeftijd. Dat zou natuurlijk ook een interessante optie kunnen zijn. Al is Madu waarschijnlijk een "belangrijkere" en meer voor de hand liggende aanwinst om Willems op termijn te vervangen.

1 juni 2016 om 18:01

Die had Bayern Munchen al zelf geweigerd laatst volgens mij. PSV lijkt me wat te klein voor zon figuur.

16 jaar en scoren in je tweede wedstrijd voor Luxemburg. Vincent Thill.
Tuurlijk is het makkelijker om op je 16e bij een nationale selectie te zitten als je uit Luxemburg komt dan als je uit Spanje komt. Maar toch een zeer fraaie statistiek!

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren