Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV ondergaat metamorfose: 'Ik heb zo'n periode niet vaak meegemaakt'

Laatste update:

PSV heeft de afgelopen weken aardig wat klappen moeten incasseren. Niet alleen is technisch manager Marcel Brands vertrokken naar Everton en is hoofd jeugdopleiding Pascal Jansen naar AZ getrokken, maar na enkele succesvolle jaren nam de landskampioen ook afscheid van trainer Phillip Cocu, die naar Fenerbahçe is verkast. Toon Gerbrands erkent dat PSV rigoureus is veranderd.

“Ik zal er eerlijk over zijn dat ik zo’n periode in zeventien jaar betaald voetbal niet zo heel vaak heb meegemaakt. Toch waren we op alles voorbereid en lagen er lijsten klaar," geeft de algemeen directeur van PSV aan in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “Wat mij betreft is er voor elke post die vrijviel een zeer capabele vervanger gevonden.”

Mark van Bommel, de nieuwe trainer van de Eindhovenaren, heeft al enkele nieuwe gezichten mogen verwelkomen. Lars Unnerstall, die definitief is overgenomen van VVV-Venlo, zal eerst nog worden verhuurd aan de Limburgers, maar Angeliño en Denzel Dumfries gaan wel deel uitmaken van de hoofdmacht van PSV. Gerbrands geeft aan dat nieuwe aanwinsten mogelijk zijn.

“We zijn klaar voor een nieuwe fase, waarbij ook al een aantal mutaties in onze selectie heeft plaatsgevonden”, aldus Gerbrands. "Tot 1 september kan dat nog steeds, maar we doen er alles aan om zo sterk als we kunnen aan de strijd om de Johan Cruijff Schaal, de start van de Eredivisie en de play-off van de Champions League te beginnen.”

Verwacht jij dat PSV komend seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt goed gehandeld en knap hoe ze het rustig hebben gehouden.
Nu alles nog in praktijk, want het kan zo omkeren.

Echter zie ik wel nog graag een vervanger voor van Ginkel.
Maar wie....?

6 juli 2018 om 10:22

Van der Vaart zoekt nog een club.

6 juli 2018 om 10:31

Jij gunt "ons" ook wel wat haha

6 juli 2018 om 10:45

Ik dacht toch echt dat PSV interesse had in Erick Gutierrez meende ik te lezen. Deze jongen zal toch prima op het middenveld uit de voeten kunnen.

6 juli 2018 om 11:59

Precies....ze waren toch bezig.met het maatje van lozano

Ik ben zeer benieuwd hoe de PSV selectie eruit ziet na het sluiten van de transfermarkt. Nog veel vraagtekens (zoet, Lozano, Luuk, Pereiro, arias) en de vervanger voor van Ginkel moet nog aangetrokken worden. Ik ben vooral bang voor het scenario dat PSV in de laatste dagen van de transferperiode sterkhouders zoals zoet, lozano en Luuk laat gaan en er te weinig tijd is om goede vervangers te halen. Verder is het natuurlijk ook maar afwachten hoe van Bommel PSV laat spelen.

6 juli 2018 om 12:01

Als.het op de laatste dagen aankomt zou ik.mijn poot stijf houden omtrent lozano.
Misschien ook tegen de rest zeggen wat een uiterste data is dat ze eventueel kunnen vertrekken zodat iedereen weet waar hij aan toen is.

6 juli 2018 om 12:14

Ik verwacht toch wel echt dat Arias, Zoet vertrekken. Een Pereiro zie ik ook nog wel misschien vertrekken. Lozano alleen bij een bod vanaf 50/55 mil. En Luuk blijft wel aangezien je nu 2 backs hebt met een heerlijke voorzet.

Ik denk dat we een zwaar seizoen tegemoet gaan door alle mutaties in het team en de staf. Het middenveld heeft nog een boost nodig. Ben verder benieuwd naar Romero. Tot nu toe heeft PSV met Gerbrands en De Jong adequaat gereageerd, maar als we met Ajax willen concurreren dit seizoen moet er nog wel wat bij. We hebben natuurlijk niet dezelfde portemonnee dus dat is niet makkelijk.

6 juli 2018 om 10:33

jullie hebben geluk dat de grootste tegenstander van Ajax vaak Ajax zelf is. Op de een of andere manier maken we er wel weer ergens een zooitje van.

Van Bommel is niet mn favo persoon, maar ik verwacht van hem meer als trainer dan van Cocu.

6 juli 2018 om 10:50

Je verwacht meer dan 3 kampioenschappen in 5 seizoenen? Zeker met de aankopen van Ajax dit seizoen zal het zeer lastig worden voor van Bommel om een lekker eerste seizoen te draaien.

6 juli 2018 om 11:02

nee qua resultaat doet Cocu het meer dan prima en daar gaat het om. Maar stel dat ik de eigenaar was van een buitenlandse club had ik m niet snel gehaald. Ik word er niet gelijk enthousiast van.

6 juli 2018 om 11:54

Als van Bommel in de buurt komt van wat Cocu gepresteerd heeft zijn ze denk ik zeer blij in Eindhoven.

6 juli 2018 om 18:58

Ik denk dat het bij de meeste eigenaren van clubs toch gaat om het resultaat, enthousiast of niet

6 juli 2018 om 20:43

tja frank de boer was ook erg succesvol bij ajax...had jij die gehaald als je bijvoorbeeld tottenham was?

6 juli 2018 om 14:53

@psver4ever

Je schrijft: "ik denk dat we een zwaar seizoen tegemoet gaan door alle mutaties in het team en de staf. Het middenveld heeft nog een boost nodig. Ben verder benieuwd naar Romero. Tot nu toe heeft PSV met Gerbrands en De Jong adequaat gereageerd, maar als we met Ajax willen concurreren dit seizoen moet er nog wel wat bij. We hebben natuurlijk niet dezelfde portemonnee dus dat is niet makkelijk".

PSV en Ajax hebben een vergelijkbare begroting en dus wel degelijk een gelijke portemonnee. Als PSV de CL haalt en Ajax niet, heeft PSV zelfs meer mogelijkheden dan Ajax. Ajax en PSV moeten beiden spelers verkopen om nieuwe te kunnen kopen. Ajax heeft Kluivert voor een behoorlijk bedrag verkocht, terwijl het ook een kwestie van tijd is voor Zyech wordt verkocht. Daartegenover staan (tot nu toe) de aankopen van Tadic en Labyad. De aankopen van Magelan en eventueel Blind, zouden nog moeten volgen. Daarmee blijft Ajax waarschijnlijk ruimschoots binnen het bedrag dat is of wordt opgehaald. Als PSV bijv. Pereiro en/of Lozano verkoopt, heeft de club ook weer behoorlijk wat te besteden. En is de voorsprong van Ajax ineens minder groot of misschien zelfs wel helemaal weg. Al zal het natuurlijk wel een lastige zaak worden om ervaren spelers als Blind en Tadic binnen te halen. Ajax heeft gewoon heel veel geluk gehad dat die ineens beschikbaar kwamen. Ook al moet dat in het geval van Blind nog blijken.

6 juli 2018 om 15:06

Nope klopt niet. Ajax en PSV hebben niet dezelfde portemonnee, ze hebben het zelfde kasboekje. Dat is een mega verschil. Ajax kan grote verliezen lijden waardoor ze een negatief kasboekje hebben, maar dat betekend niet meteen een lege portemonnee. Datzelfde kan PSV niet zeggen. PSV kan kleine verliezen lijden terwijl dat niet meteen een lege portemonnee betekent. Daarnaast tadic en nu blind is geen toeval, daar zit veel werk in, en die volle portemonnee zorgt ervoor dat het risico genomen kan worden. De financiële voorsprong haal je niet in een seizoen meer in. Ja als Ajax 100 miljoen gaat neerleggen voor een speler dan wel, maar anders niet. Daar heb je meerdere seizoenen voor nodig of een olie sjeik.

Des al niet te min ben ik benieuwd wat PSV gaat doen. Kunnen ze weer een speler van het kaliber van Ginkel huren. Hoe makkelijk passen de nieuwe spelers zich aan. Voldoende mogelijkheden en het beste team is doorslaggevend voor een kampioenschap, niet de beste spelers.

7 juli 2018 om 10:48

@ninjakai

Je schrijft: "nope klopt niet. Ajax en PSV hebben niet dezelfde portemonnee, ze hebben het zelfde kasboekje. Dat is een mega verschil. Ajax kan grote verliezen lijden waardoor ze een negatief kasboekje hebben, maar dat betekend niet meteen een lege portemonnee".

Een kortzichtige redenering omdat je er aan voorbij gaat dat
Ajax zich net zo goed als PSV heeft te houden aan de FFP regels. En daarin is de begroting leidend en zullen represailles volgen zodra die verliesgevend wordt. Het is niet de financiele posititie die maakt dat er nauwelijks verschil is tussen de mogelijkheden die PSV en Ajax hebben, maar de financiele spelregels. Bovendien is 1 van de speerpunten van het beleid van Ajax dat er niet meer geld mag worden uitgegeven dan er binnen komt. En de Directie en de RvC kunnen daar derhalve niet zomaar van afwijken. Het is dan ook wel degelijk zo dat de inhoud van de portemonnee wordt bepaald door de begroting. Ook Ajax zal het geld dat men uitgeeft aan transfers eerst moeten verdienen. En dat is ook gebeurd met de transfer van Kluivert en de aanstaande verkoop van Zyech.

Ook zonder de gigantische bankrekening had Ajax de risicos kunnen nemen die de aankoop van Tadic en Blind met zich meebrengen om dat er grote belangstelling is voor haar spelers en de club een dreigend verlies gemakkelijk zou kunnen opvangen door 1 van die spelers te verkopen. Lozano vertegenwoordigt ook een grote waarde en ook voor hem is voldoende belangstelling, waardoor ook PSV feitelijk hetzelfde geldt.

Het zou een wonder zijn als ze met dezelfde slechte ploeg weer hoog zouden eindigen. Beetje zelfde verhaal als Feyenoord na het kampioenschap denk ik.
En van Bommel? Lijkt van buiten een lastige jongen die altijd ruzie zoekt (om te winnen). Maar misschien intern niet?
Positief punt. In NL is de tegenstand zo slecht dat als je gewoon 2 keer van de 15 kleintjes (en die worden steeds kleienr) wint, je met 90 punten gewoon kampioen bent. Die "toppers" laat je dan gewoon lopen.

6 juli 2018 om 12:03

Hahahaha ... ff 30x winnen in 1 seizoen? 😉

6 juli 2018 om 12:22

"Gewoon" winnen telt niet in het voetbal. Dat weet je toch wel?

Van Bommel in plaats van Cocu, prima zet.
Faber ipv Jansen, prima zet.

Nog niemand ipv Marcel Brand? Ik vraag me af wanneer hier meer duidelijkheid over komt.

6 juli 2018 om 16:04

Zijn taken zijn (voorlopig) overgenomen door John De Jong en daarmee zijn wel de transfers van Dumfries en Angelino afgerond, geen slecht begin lijkt mij. Al zal Brands zijn hand daar ook nog wel in hebbben gehad.

6 juli 2018 om 18:55

Volgens mij is de jong gewoon de vaste opvolger. Wie dan hoofd scouting wordt weet ik niet.

8 juli 2018 om 22:22

Wat ik had begrepen was het inderdaad tijdelijk, en dat ze nog moesten komen met een vervanger. Ik kan het natuurlijk ook mis hebben

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren