Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV krijgt flinke concurrentie in strijd om Sulemana na bod van 20 miljoen euro

Laatste update:

PSV lijkt de komst van Kamaldeen Sulemana uit het hoofd te moeten zetten. Volgens L’Équipe en The Athletic heeft Southampton een bod van twintig miljoen euro uitgebracht op de twintigjarige vleugelaanvaller van Stade Rennes. PSV is ook nadrukkelijk geïnteresseerd in de diensten van Sulemana, die trainer Ruud van Nistelrooij meer aanvallende opties moet geven na het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke.

Woensdag wisten L'Équipe en het Eindhovens Dagblad te melden dat PSV, net als Southampton, een bod heeft uitgebracht op de Ghanees. Het afgeslagen voorstel van de Eindhovenaren bestond uit een vaste transfersom van vijftien miljoen euro, exclusief twee miljoen euro aan bonussen. Southampton deed zelfs een openingsbod van zeventien miljoen euro. Beide biedingen werden door Rennes echter van tafel geveegd, maar Southampton is standvastig en heeft nu een tweede bod van twintig miljoen euro op Sulemana uitgebracht.

Het is onduidelijk of PSV bereid is het door Southampton verhoogde bod te evenaren. Sulemana, die in West-Frankrijk nog onder contract staat tot medio 2026, zou in het Philips Stadion de opvolger moeten worden van de naar Liverpool vertrokken Gakpo. Het is niet voor het eerst dat de vleugelspeler in verband wordt gebracht met een transfer naar een Nederlandse topclub. In juli 2021 hengelde Ajax nadrukkelijk naar de diensten van Sulemana, die destijds koos voor een Frans avontuur. Voor Rennes staat Sulemana na 46 officiële optredens op zes doelpunten en vier assists.

Vertessen
PSV versterkte zich tijdens de winterse transferwindow tot nog toe alleen met Fábio Silva. De twintigjarige spits wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Wolverhampton Wanderers. Yorbe Vertessen staat door de tijdelijke komst van Silva op de nominatie om verhuurd te worden. Volgens het Eindhovens Dagblad vertrekt Vertessen op huurbasis naar Union Sint-Gillis. Bij de huidige nummer twee van België hoopt de 22-jarige aanvaller op meer speeltijd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat psv hem kan kopen. Lijkt me een leuke vleugel aanvaller.

27 januari 2023 om 18:45

Lijkt me? Je hebt hem dus niet gevolgd. Zit alleen maar op de bank daar. Hier moet je nooit aan beginnen.

27 januari 2023 om 18:50

Ja lijkt me ook, voor 1 miljoen het gokje waard. Voor 20? Snel laten gaan zeg.

Ach blijft zonde dat je tegen de nummer 20 uit de PL gewoon kansloos bent

27 januari 2023 om 18:40

Mensen zeurden over een toekomstige superleague maar met de bedragen die degradatie kandidatenn van de PL neerleggen kun je al spreken van een huidige super league

27 januari 2023 om 19:11

Aan de andere kant profiteren veel clubs daar ook weer van. Wanneer een PL club op de deur klopt gaat de bedragen gewoon standaard ×2. Een Anthony en Madueke zijn natuurlijk nog niet de helft waard van wat er voor betaald is. Zelf een Lisandro en Gakpo kostten 10 jaar terug de helft.

28 januari 2023 om 11:44

Al zijn Antony, Madueke, Lisandro en Gakpo allen niet naar degradatie clubs vertrokken, maar naar de Big Six. Verder snap ik je punt zeker.

27 januari 2023 om 19:10

Tja als ze financial FairPlay willen moeten ze die tv gelden aan de Engelse PL aan banden leggen en moet de uefa weer invoeren dat er minimaal 6 spelers uit eigen land in de basis moeten staan.

27 januari 2023 om 19:15

Vooral dat laatste ben ik echt voor. Al die vreemdelingen legioenen ben ik wel klaar mee.

PSV moet deze Sulemana ook niet willen wij hebben een speler nodig op die positie die veel Goals maakt. Sulemana staat daar niet echt bekend om.

27 januari 2023 om 18:42

Denk je dat PSV in de positie is om een aanvaller die veel goals maakt te halen? Die is dan toch ook niet te halen? Of je moet nog creatief scouten in Zuid-Amerika of Oost-Europa, maar daarin heb ik weinig vertrouwen eerlijk gezegd.

27 januari 2023 om 18:47

Nou neem aan dat er wel wat geld beschikbaar is voor zo'n speler die veel Goals maakt na de verkoop van Gakpo en Madueke. en idd kijken in Zuid-Amerika

Deze moet je laten lopen als PSV zijnde. Voor 20 miljoen kunnen we zeker twee linies versterken.

Laat hem maar naar Southampton gaan.
Een miskoop met zon bedrag kan PSV niet veroorloven.

Veel te veel geld 20 miljoen. Geen een speler op de Nederlandse velden is dat waard. Kijken voor een mooie versterking vanuit de ED. Heel veel slechter dan dat het nu gaat is volgens mij niet meer mogelijk.

Ga eerst maar eens rond de tafel om een visie/lange termijn strategie te bespreken. Dat lukraak spelers kopen voor veel geld lijkt me niet de oplossing op dit moment.

PSV vist altijd achter het Net!!!!’Stelletje Kwakzalvers!!!
Ben er ook Cker van dat ze geen Alternatieven hebben!!
Strooien zo zand in de Ogen van de supporters!!!
Zo, zien jullie???, we hebben ons best gedaan, maar niet gelukt☹️!!
Kijk maar waar ze belanden, zaterdag wordt weer Drama tegen een Laagvlieger!!!
Eigen Schuld,?Dikke Bult voor het Bestuur incl. Ruud,die niet geschikt is!!!

PSV vist altijd achter het Net!!!!’Stelletje Kwakzalvers!!!
Ben er ook Cker van dat ze geen Alternatieven hebben!!
Strooien zo zand in de Ogen van de supporters!!!
Zo, zien jullie???, we hebben ons best gedaan, maar niet gelukt☹️!!
Kijk maar waar ze belanden, zaterdag wordt weer Drama tegen een Laagvlieger!!!
Eigen Schuld,?Dikke Bult voor het Bestuur incl. Ruud,die niet geschikt is!!!

Ik heb liever niet dat ze 20 miljoen aan 1 speler gaat uitgeven. Bij Bruma ging het ook zo en die had dezelfde statistieken.

Deze jongen heb ik een paar keer aan het werk gezien en ik kan je zeggen dat hij een beetje hetzelfde virus heeft wat Kudus ook heeft. Ze hebben beide meer dan genoeg talent. Sterk aan de bal, scorend vermogen, snel. Maar ze snappen niets van positiespel, weg blijven uit situaties, ruimte maken voor een ander. Ze doen maar wat en daar word je als trainer denk ik helemaal gestoord van.

Teveel kan psv niet ophoesten helaas

27 januari 2023 om 22:17

Dat dacht ik ook, dat was de reden dat ze die spelers nu moesten verkopen toch?

Hopelijk schakelen ze direct door naar Daramy!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren