Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV gaat na akkoord met Ronaldo wederom internationale samenwerking aan

Laatste update:

PSV gaat een partnership aan met Cruzeiro, zo melden de Eindhovenaren via de officiële kanalen. De twee clubs zullen zich met name richten op voetbaltechnische aspecten, terwijl ook op commercieel vlak de handen ineengeslagen worden. Eigenaar van de Braziliaanse topclub is Ronaldo, die tussen 1994 en 1996 in het Philips Stadion te bewonderen was. Na Chivas Guadalajara en Austin FC is Cruzeiro de derde club waarmee PSV in korte tijd een internationale samenwerking aangaat.

De Eindhovenaren melden op hun website dat zij en Cruzeiro inzetten op kennisdeling op het gebied van scouting, opleiding en trainingsmethodiek. Daarnaast willen beide clubs ook op commercieel gebied nauw gaan samenwerken. Algemeen directeur Marcel Brands heeft met PSV een internationaliseringsstrategie voor ogen en is dan ook blij met de nieuwe Zuid-Amerikaanse partner. "Door strategische samenwerkingen met voetbalclubs uit andere werelddelen aan te gaan, denken wij onze concurrentiepositie in het internationale voetballandschap te versterken."

Brands zegt door de samenwerking met Cruzeiro meer impact te willen krijgen in het voetballandschap. “Het partnership met één van de grootste clubs in Brazilië geeft ons meer inzicht in de voetbalpiramide van Zuid-Amerika, een regio waarmee PSV van oudsher sterk is verbonden. Door onze kennis te delen groeit daarnaast onze impact op het voetballandschap." Als hoofd van de PSV Academy is ook Ernest Faber blij met het nieuws. De oud-verdediger is nauw betrokken bij de samenwerking en zal zich met name richten op vlakken als scouting, opleiding en innovatie.

“Cruzeiro is een club van statuur en heeft na degradatie naar de tweede divisie van Brazilië een reorganisatie doorgemaakt", constateert Faber. "In 2022 werd de club kampioen en in 2023 keert het terug op het hoogste niveau. De club heeft de ambitie om terug te keren naar de Braziliaanse top en denkt dat proces dankzij de kennis van PSV te versnellen. Wij zijn ervan overtuigd dat we middels deze samenwerking een groter potentieel kunnen nastreven."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik dacht heel eventjes dat Psv Cristiano Ronaldo had vastgelegd haha😆
Maar dit samenwerkingsverband is wel bizar zeg want Ajax heeft toch ook een samenwerkingsverband met deze Braziliaanse club Cruzeiro?

28 oktober 2022 om 19:38

Dat zou mooi zijn afsluiten bij PSV als ik mijn broek maar droog krijg

28 oktober 2022 om 19:52

Gewoon geen broek dragen

28 oktober 2022 om 21:03

Ongelofelijke droom zou dat zijn zeg. En ja ik snap ook dat we dat niet kunnen betalen haha

28 oktober 2022 om 21:11

3 miljoen per jaar neemt Cristiano Ronaldo wel genoegen mee

28 oktober 2022 om 20:25

Dit is precies de vraag die ik ook zou willen stellen. Leuk verhaal, maar wat levert het op?

"psv gaat na akkoord met Ronaldo"

Voor een splitsecond dacht ik echt huuuuh what!? en toen las ik de rest van de titel... aaahaaa! dat dus.

Is er al ooit naar buitengekomen dat zulke samenwerkingsverbanden bewezen nut te hebben gehad?

28 oktober 2022 om 19:55

Hoe wil je dat meten dan?

28 oktober 2022 om 20:26

Vooral het merk uitbreiden en kennis delen dus. Spelers is niet aan de orde

28 oktober 2022 om 20:58

Geen idee, maar je hoort er na de bekendmaking van het samenwerkingsverband nooit meer iets van.

29 oktober 2022 om 10:10

Omdat dat ook niet hoeft. Het gaat om kennis delen met elkaar. Wat hebben wij daar aan als daar info over naar buiten komt

29 oktober 2022 om 10:26

Niveauverschil is wel erg groot en wie weet breekt er een Neymar 2 uit daar zal PSV vast wel voorrang krijgen gok ik

Hopelijk ben ik niet de enige, maar ik betwijvel het: ik dacht gelijk aan Ronaldo Luis Nazario de Lima. En dan wel in mijn Panini boek. Rood witte Philips shirt en met zilveren glittertjes kader. Brede glimlach met blokjesbeugel. Prachtig dat die 17 jarige PSVer van destijds nu weer gaat samenwerken.

28 oktober 2022 om 20:30

Natuurlijk dacht ik ook direct aan die Ronaldo maar ik kan me indenken dat mensen jonger dan 25-30 jaar die Ronaldo niet bewust bij PSV hebben meegemaakt en dus die connectie niet maken.

28 oktober 2022 om 23:36

Ik ben 21 en kan zeggen dat mijn generatie nog steeds weet dat Ronaldo Lima de beste spits ooit is. Wat een legende.

28 oktober 2022 om 23:53

Ik heb eerlijk gezegd geen moment aan Cristiano Ronaldo gedacht. Als ik aan PSV denk dan denk ik direct aan Ronaldo9, de Braziliaanse geweldenaar in de spits. Wat een fenomeen.

Mooi zeg. Goede deal en luik dat ze nu weer bij elkaar komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren