Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV gaat alsnog over tot verkoop: ‘Welkom op de Freethiel’

Laatste update:

De wegen van Matthias Verreth en PSV scheiden. Waasland-Beveren maakt dinsdagmorgen via de officiële kanalen melding van de komst van de 21-jarige middenvelder. Volgens het Eindhovens Dagblad incasseert PSV mogelijk ‘een aantal tonnen’ en is er wellicht ook sprake van een doorverkooppercentage.

Verreth werd in 2007, op negenjarige leeftijd, aan de jeugdopleiding van PSV toegevoegd. De Belg was destijds opgevallen in de jeugd van Lierse SK. In 2016 werd hij overgeheveld naar Jong PSV. Vorig seizoen was hij in 31 Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden goed voor 7 doelpunten en 4 assists.

Verreth, die ook als spits en buitenspeler uit de voeten kan, had bij PSV geen uitzicht op een snelle sprong naar het eerste elftal van Mark van Bommel. Hij deed afgelopen seizoen in drie duels mee: in de KNVB Beker tegen Excelsior Maassluis (0-4 winst) en RKC Waalwijk (2-3 verlies) en twee minuten in de Eredivisie tegen FC Groningen (1-2 winst).

In april van dit jaar tekende Verreth nog een nieuw contract bij PSV, dat de middenvelder alsnog naar Waasland-Beveren vertrekken. "Welkom op de Freethiel, Matthijs Verreth", zo maakt de club de komst van de middenvelder officieel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bij Jong PSV al regelmatig zeer zwak. Zal op korte termijn het niveau van PSV niet gaan aantikken dus een prima oplossing zo voor alle partijen.

Was in de jeugd o14 o15 o16 etc een van de grootste talenten. Hij speelde toen nog in de spits helaas heeft hij het niet waar kunnen maken. Ik begreep altijd dat hij bij Jong PSV een zeer gewaardeerde kracht was alleen helaas niet door kunnen stoten tot het eerste.
Misschien na een aantal jaar voetballen op het hoogste niveau van Belgie ontwikkeld hij zich verder en kan hij nog een stap hoger op!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren