Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV en Vogel per direct uit elkaar: ‘Het is jammer dat het zo loopt’

Laatste update:

Johann Vogel verlaat per direct de opleiding van PSV. De jeugdtrainer uit Zwitserland keert vanwege privéomstandigheden terug naar zijn vaderland. Dat is de uitkomst van enkele gesprekken tussen de clubleiding en de voormalig speler van PSV, zo meldt de Eindhovense club donderdagmiddag via de officiële kanalen.

“Het is jammer dat het zo loopt, maar we hebben met wederzijds respect afscheid genomen”, zegt hoofd jeugdopleiding Ernest Faber. Rick de Rooij , Vincent Heilmann en Wilfred Bouma nemen de leiding van PSV Onder-17 tot het einde van dit seizoen over. Het elftal won eerder dit seizoen de Super Cup en heeft zich geplaatst voor de kampioenscompetitie.

Vogel speelde tussen 1999 en 2005 meer dan tweehonderd wedstrijden voor PSV en won in Eindhoven viermaal de landstitel, een KNVB Beker en stond met de club in de halve finale van de Champions League. De Zwitser, die vorig jaar een contract voor een jaar had getekend, deed eerder ervaring op als jeugdtrainer in zijn thuisland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Privéomstandigheden en met wederzijds respect uit elkaar? Lijkt mij toch dat er wel iets voor gevallen moet zijn? Want als je door Priveomstandigheden uit elkaar gaat spreek je toch niet over het uit elkaar gaan met wederzijds respect?

31 januari 2019 om 15:52

Waarom niet? privã© is privã© en werk is werk.

31 januari 2019 om 16:00

Wie weet is zijn moeder wel dement geworden en heeft zij intensieve zorg nodig. En wilt hij uit respect voor zijn moeder haar zelf verzorgen i.p.v haar lot aan verzorgers over te laten. En zo zijn er nog wel tig scenario's die het zouden kunnen zijn

31 januari 2019 om 16:10

Dan omschrijf je het anders. Dan zeg je niet dat het jammer is dat het zo loopt. Dan zeg je zo iets dat je begrip hebt voor de keuze die in dit geval Vogel maakt om zich te richten op de omstandigheden in zijn privesfeer. Met de tekst dat het jammer is dat het zo loopt lijkt het erop dat er inderdaad iets is voorgevallen, of dat er een verschil van inzicht is.

31 januari 2019 om 18:10

Ik vind die toevoeging van dat 'wederzijdse respect' ook heel vreemd. Als het om zoiets als zorg voor je moeder, of iets dergelijks, zou gaan dan gebruik je inderdaad niet deze formuleringen. Hier is meer aan de hand.

31 januari 2019 om 17:03

Iets van heimwee misschien ?

31 januari 2019 om 17:28

Dat zal wel meevallen gezien hoe lang hij al in Nederland gespeeld heeft. die wist wel waar hij voor tekende. Het kan wel zo zijn dat vrouw/kinderen/familie liever hebben dat ze in Zwitserland wonen bv, dat klinkt meer als prive omstandigheden.

31 januari 2019 om 17:06

Hij kan toch met plezier bij PSV hebben gewerkt. En dat hij door een bepaalde reden niet meer voor PSV kan werken. Waarna PSV hem niet aan zijn contract houd maar gewoon zijn contract ontbind zonder vervelende consequenties. Waarom zou dat niet kunnen?

31 januari 2019 om 19:32

Dat zou kunnen, maar als er wordt gezegd dat het jammer is dat het zo loopt speelt er vaak iets op de achtergrond. Wellicht ongelukkig geformuleerd door Vz

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren