Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV dreigt duo weg te strepen: ‘We kunnen niet blijven wachten’

Laatste update:

PSV wil graag dat Gastón Pereiro (Nacional) en Maxime Lestienne (Al-Arabi) naar Nederland komen en de selectie van Phillip Cocu versterken, maar er is een grens aan het geduld van Marcel Brands. De technisch manager van PSV heeft veel tijd gestoken in de komst van het duo, maar meer dan hij gedaan heeft kan hij niet doen. Als Pereiro en Lestienne nog lang op zich laten wachten, komen ze volgens De Telegraaf allebei misschien niet.

/

PSV begreep van Pereiro’s zaakwaarnemer Francisco Casal dat hij de komende dagen afwezig is, omdat hij druk doende is met enkele tv-deals. De Telegraaf meldde al eerder dat Casal juist degene is die de boel al flink vertraagt. Inzake de deal met Lestienne is het wachten op de handtekening van Al-Arabi’s eigenaar. Wanneer hij zijn fiat geeft, weet PSV ook nog niet. “We hebben gezegd dat we ondertussen ook doorschakelen naar andere opties. Alle papieren voor die transfer zijn opgestuurd naar Qatar, maar we kunnen niet blijven wachten. We moeten door”, zegt Brands.

Brands zei twee weken geleden al dat hij Pereiro eigenlijk niet haalbaar achtte en die voorspelling lijkt nu uit te komen. De ochtendkrant maakt op dat PSV op korte termijn aanklopt bij Steven Berghuis, nu Pereiro en Lestienne er nog steeds niet zijn. Zes dagen geleden zei diens club AZ dat zich nog geen enkele partij officieel voor Berghuis had gemeld in Alkmaar.

Het is goed dat PSV nu naar andere spelers gaat kijken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze zijn wel echt bezig met aanvallende spelers. Zoveel spelers in de aanval zijn ze toch ook niet kwijt geraakt.

4 juli 2015 om 07:20

Alleen Depay, maar voor narsingh komt ook een vervanger. Ze willen alle posities gewoon goed dubbel bezet hebben.

4 juli 2015 om 11:10

En hoe gaan ze iemand als Karim Rekiki opvangen dan? Geen groot gapend gat, maar wel een basisspeler.

4 juli 2015 om 11:24

Nicolas Isimat-Mirin, en dan evt nog een concurrent erbij of Hermannson, de Wijs, en later Koch en Alberto als extra man

4 juli 2015 om 12:40

@ypuh Idd is Isimat-Mirin gehaald als vaste vervanger voor Rekik en gaan degene die Tjoepita noemt daar in de voorbereiding getest worden. Daarnaast wordt Jorrit Hendrix genoemd voor die positie. Als al die namen niet voldoen in de komende weken, wordt er pas gezocht naar een extra CV. Goede zaak lijkt me

4 juli 2015 om 08:58

Het klopt dat van de aanvallers alleen Depay vertrokken is, maar PSV had afgelopen seizoen eigenlijk al veel te weinig aanvallers. Na de blessure van Jozefzoon waren er nog maar vier aanvallers over, waarvan er bovendien twee (De Jong en Locadia) eigenlijk alleen als centrumspits kunnen spelen. Als Depay of Narsingh in de laatste maanden van de competitie geblesseerd was geraakt, dan had PSV best een groot probleem gehad.

Zo is dat, je komt graag of niet. Selectie moet klaar staan. Houdoe en bedankt.

Als lestienne en/of Pereiro transfers niet doorgaan zit AZ in een goede onderhandelingspositie...

PSV heeft ook steeds meer haast met het rondkrijgen van de selectie....

Kan AZ 7-8 miljoen eisen, exact wat Pereiro blijkbaar moet kosten

4 juli 2015 om 07:32

Eisen kunnen ze het wel, maar of je verstandig is, is een tweede. Als je iemand positieverbetering onthoudt kan die met een arbitragezaak een hele lage transfersom bedingen. En dat is vaak niet meer dan de kosten van het huidige salaris, alleszins heel veel minder dan wat er normaal voor dit soort spelers wordt betaald.

4 juli 2015 om 10:38

Onzin. Berghuis heeft al aangegeven dat AZ alle recht heeft om een hoge transfersom voor hem te vragen. Als het afketst heeft hij daar alle begrip voor en blijft hij zonder problemen.

4 juli 2015 om 10:50

Maar je hebt een hoge transfersom en je hebt een te hoge transfersom. Ik neem aan dat Berghuis geen bedrag heeft genoemd en snap wel dat hij bij 8 miljoen misschien wat begint te morrelen.

4 juli 2015 om 07:36

@jan:
+ het feit dat AZ zelf minder tijd/kans heeft om een goede vervanger te vinden voor Berghuis. Dat mag dan ook wel met extra geld gecompenseerd worden, dus ik hoop dat AZ dan de hoofdprijs vraagt. Europa in met of zonder Berghuis dat is waarschijnlijk het verschil tussen een kans hebben om de groepsfase te overleven of er kansloos uit te vliegen.

Ik zou zeggen...effe wachten nog. Lestienne komt volgens mij wel goed. Peirrero is een ander verhaal..daar zit die zaakwaarnemer gewoon te klooien. Hij zou natuurlijk ook kunnen breken met deze man...maar daar zit natuurlijk ook weer een staartje aan. Stelletje maffiosi daar in Zuid-Amerika...
Wat betreft Berghuis....ik weet het niet. Leuk voor AZ maar voor de Cl...??? Ik zou in elk geval niet de hoofdprijs betalen. Peirroro is natuurlijk ook een risico van heb ik jou daar maar ik ga er maar vanuit dat PSV weet wat ze doen (hihi)

4 juli 2015 om 09:07

Met alle respect maar PSV voor in de Cl...???

Vorige seizoen hadden jullie het al moeilijk met de nummer 5 uit Portugal en dat met Depay en Wijnaldum er nog bij. Berghuis lijkt mij kwalitatief dus een prima aankoop, net als Propper bij een vertrek van Wijnaldum.

4 juli 2015 om 10:28

Berghuis en Propper zijn beide niet goed genoeg voor PSV. Zij zijn van het niveau Engelaar, Koevermans, Lazovic. Daar moet je geen miljoenen aan uitgeven. Dan kun je je geld beter op zak houden.

Dit is onzin geloof mij nou meer ' De Televaag ' meld gister zei Rik Elfrink nog dat Ze verwachten na de weekend klaar te zijn .. Lestienne komt in ieder geval na het weekend.

Zou bijna zeggen dat PSV hier als lokaas gebruikt / misbruikt wordt om een grote vis met veel geld wakker te schudden. Bij dit soort partijen gaat het alleen maar om de poen, het sportieve verhaal is slechts bijzaak.

Als deze partijen toch werkelijk graag met PSV zaken hadden willen doen zou de deal toch allang in kannen en kruiken geweest zijn. Wat mij betreft schakeld Brands door. Vrees namelijk dat ze hem nog wel eventjes aan het lijntje zullen gaan houden.

Ik denk dat ze meer geld voor deze spelers willen hebben. Ze proberen uit of er nog andere clubs met meer geld langskomen. Deze spelers zullen als ze alsnog komen pas laat aansluiten.
PSV probeert zo meer druk te creeren.

lestienne is die gozer van club brugge toch? sinds hij daar weg is niet meer gezien, in belgie was het wel een aardig spelertje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren