Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV-directeur Earnest Stewart zit op de tribune bij Eredivisie-wedstrijd

Laatste update:

Earnest Stewart was zondag aanwezig bij het thuisduel van Excelsior met Vitesse (1-2) om Couhaib Driouech aan het werk te zien, zo meldt verslaggever Jeroen Kapteijns van De Telegraaf. De vleugelaanvaller deed 86 minuten mee in het Van Donge & De Roo Stadion.

"De aanvaller maakte geen grootse indruk, maar de aanwezigheid van de td laat zien dat PSV hem nog altijd volgt", zo schrijft Kapteijns op X. Stewart gebruikte zijn bezoek aan het stadion van Excelsior om de contacten omtrent Driouech warm te houden.

Driouech leek op weg naar Eindhoven, maar op Deadline Day ketste de transfer van de buitenspeler naar PSV toch af. De teleurstelling bij de vleugelaanvaller was groot, maar desondanks liet hij al snel weten zich honderd procent in te zetten voor Excelsior.

De 21-jarige Driouech stond in de winterse transferperiode ook op het lijstje van Feyenoord. De Rotterdammers trokken echter de stekker uit de onderhandelingen, waarna PSV op poleposition lag. Een deal met de Eindhovenaren kwam echter nooit van de grond.

Driouech hoopt dat hij de komende maanden goede prestaties aflevert, zodat PSV in de zomer voor hem terugkeert. Aan het bezoek van Stewart is af te leiden dat de koploper inderdaad nog steeds voor de aanvaller in de markt is.

Driessen


"Earnest Stewart wordt bewierookt voor de spelers die hij gehaald heeft, maar je moet ook kijken welke spelers er niet gehaald zijn", zei Valentijn Driessen vrijdag in de Kick-off-podcast van De Telegraaf. "Driouech, die wel onderweg was naar Eindhoven maar niet is gekomen."

"Dat was bijvoorbeeld onder iemand als Harry van Raaij (voormalig voorzitter van PSV, red.), die geen technisch directeur was, onbestaanbaar geweest. Die had echt de kosten voor de baat uit laten gaan. En die had doorgehaald", aldus Driessen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaan beide komen, zowel die jongen van Vitesse op de rechtsbuiten als de linksbuiten van Excelsior hoop ik. Gokje waard

25 februari 2024 om 17:09

Ik mag toch hopen dat wanneer Bakayoko vertrekt deze zomer er een grotere naam komt, iemand die een directe vervanger is. En niet een speler die nu 3 aardige dribbels heeft gehad en eigenlijk van Patro Eisden is

25 februari 2024 om 20:13

Als hij niet duur is zou ik het gokje altijd wagen. Het balgevoel spat ervan af(rough diamond)

Ik denk dat Earnest Stewart junior, in het kort Ernie, er niet alleen zat voor Driouech van Excelsior maar ook voor Moussa van Vitesse (gehuurd van Patro Eisden). Op linksvoor heeft PSV de keuze uit Lang, Lozano, Tillman en Babadi, rechtsvoor is de spoeling dunner achter Bakayoko en Lozano.

ook naar van Bommel kijken, 2x raak zo als zijn vader bij PSV

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren