Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV deelt twee contracten uit: ‘Signaal dat PSV vertrouwen in me heeft’

Laatste update:

Dirk Abels en Steven Theunissen hebben in navolging van Cody Gakpo ook hun contract bij PSV verlengd, zo melden de Eindhovenaren woensdagavond via de officiële kanalen. De 21-jarige verdediger Abels tekende een verbintenis tot 2019 met een optie op een extra seizoen. Theunissen heeft een contract tot medio 2021 getekend.

“Als één van de ouderen hoop ik de nieuwe jonge jongens komend seizoen op sleeptouw te nemen. Het is een zware, maar mooie divisie met de sterke voormalige Eredivisieteams er dit seizoen bij”, reageert Abels, die in 2016 zijn handtekening zette onder zijn eerste profcontract bij PSV, op de site van de landskampioen. “De vorige keer was het even wennen, maar nu kende ik het al een beetje en gaat het vanzelf.”

“Hopelijk kan ik ook in de Keuken Kampioen Divisie laten zien wat er van me verwacht wordt”, aldus Abels, die sinds 2009 in de jeugdopleiding van PSV zit. Theunissen voetbalt sinds 2014 bij de Eindhovenaren. De verdediger werd overgenomen van De Graafschap. Het afgelopen seizoen maakte Theunissen een goede indruk in het team van Mark van Bommel bij de Onder-19.

“Dit is een erg mooi moment”, reageert Theunissen, die de overstap naar Jong PSV zal maken. “Daar wil ik komend seizoen knallen. Ik zie dit contract als een signaal dat PSV vertrouwen in me heeft. Daar ben ik ontzettend blij mee.” Eerder op de woensdag meldden de Eindhovenaren dat de verbintenis met Gakpo tot medio 2022 is verlengd.

Dirk Abels kan uitgroeien tot een vaste basisspeler van PSV 1

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Psv is lekker aan het uitdelen. Ik verwacht veel eigen jeugd in de basis dit seizoen.

4 juli 2018 om 19:41

Wie verwacht je uit de jeugd in de basis? En dan bedoel ik niet spelers die al een paar jaar in de basis staan maar die nu instromen of vorig jaar al mochten ruiken aan het eerste.

4 juli 2018 om 21:58

Ik zie op het moment alleen voor Rosario en Mauro Junior echt kansen.

Waar PSV en Ajax zich versterken en mensen contracten laten tekenen, hoor ik van mijn club Feyenoord nog vrij weinig.. hopelijk staan we er volgend jaar wel vanaf het begin

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren