Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

'PSV brengt binnenkort bod uit op voormalig doelman van Roda JC'

Laatste update:

PSV heeft geen reden om te geloven dat Jeroen Zoet in de zomer zal vertrekken, lichtte onlangs de optie in het contract van Remko Pasveer en heeft een akkoord bereikt met FC Oss over een transfersom voor Luuk Koopmans. Het lijkt dan ook onwaarschijnlijk dat PSV bezig is met de komst van nog een nieuwe keeper, maar daar denkt men in Portugal anders over.

/

Record maakte al eerder deze maand melding van de vermeende belangstelling van PSV voor Pawel Kieszek en beweert nu dat de landskampioen een bod van een half miljoen euro wil uitbrengen op de doelman van Estoril. Kieszek heeft nog een contract voor een jaar bij de Portugese club en zou wel wat voelen voor een terugkeer naar Nederland.

In het seizoen 2011/12 stond Kieszek nog onder de lat bij Roda JC Kerkrade, dat de Pool destijds huurde van FC Porto. "Hij staat open voor een terugkeer naar Nederland", zegt Gaspar Freire, de zaakwaarnemer van Kieszek. "Maar we hebben nog geen aanbieding ontvangen en bovendien zijn er meer clubs met belangstelling."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom valt dit bericht niet onder de categorie ''in de wandelgangen'' ik geloof er niks van en het is ook totaal niet logisch.

Klinkklare onzin natuurlijk en zeer ongeloofwaardig.

Jaatoch wat moeten we met zoveel keepers haha geloof er niks van en hij is ook niet beter dan wat we nu hebben .. al ken ik die koopmans niet zo goed.

Doe is normaal, matige doelman...daar ga je toch geen half miljoen voor betalen. Ik hoop inderdaad dat dit de wandelgangen zijn...

Voetbalzone, verkeerde categorie. Dit hoort in de wandelgangen en dan richting de prullenbak, lijkt me onzin. PSV heeft al genoeg keepers op dit moment en een doelman als Kieszek voegt niets toe.

14 mei 2015 om 10:39

Ja en dan kun je je ook nog afvragen sinds wanneer Estoril een topclub is...

Als 4e doelman dan, die kan niet keepen

Hij blunderde toch regelmatig bij Roda? En vond hem in de wedstrijd tegen PSV in Eindhoven nou ook geen daverende indruk achterlaten.

14 mei 2015 om 14:06

Ik kan me niet echt herinneren dat hij echt blunders heeft gemaakt, misschien verwar je hem met Kurto die daar wel meer om bekend stond (is immers ook een Pool). Kieszek heeft het wel redelijk gedaan bij Roda als vervanger van Tyton. De eerste seizoenshelft was het matig tot redelijk, maar de tweede seizoenshelft heeft hij toen erg goed gekeept weet ik nog.

Wat moet Psv met zoveel keepers? Verkoop desnoods Pasveer en haal Gomes ofzo terug.

PSV zou dan (met het feit dat Tyton en Bertrams terug keren (blessure) zouden ze 6 doelmannen hebben...

14 mei 2015 om 14:04

Elche zou volgens mij graag door willen met Tyton, dus de kans is groot dat Tyton weggaat deze zomer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren