Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSV aast op verdediger van Liverpool

Laatste update:
/
Everton voert dinsdag gesprekken met Wayne Rooney en Frank Lampard om de ontslagen Rafael Benítez als manager op te volgen. Rooney staat momenteel aan het roer bij Derby County, terwijl Lampard momenteel clubloos is. (The Telegraph)
/
AC Milan gaat in gesprek met AS Monaco om Pietro Pellegrini deze maand definitief over te nemen van de Monegasken. I Rossoneri wil de aanvaller graag definitief inlijven en hem vervolgens verhuren aan Torino. (Calciomercato)
/
PSV heeft zich gemengd in de strijd om de handtekening van Nat Phillips. De verdediger van Liverpool mag deze winter op huurbasis of via een definitieve transfer vertrekken en de Eindhovenaren zien hem als een welkome versterking. (Football Insider)
/
Agustín Rossi is bij Barcelona in beeld met het oog op het mogelijke vertrek van Neto. De Argentijnse doelman is eerste keus onder de lat bij Boca Juniors. In 32 duels moest hij dit seizoen tot nog toe slechts 19 tegentreffers incasseren. (ESPN)
/
West Ham United en Newcastle United zijn geïnteresseerd in de diensten van Ádám Szalai. De verdediger van Fenerbahçe, die ook in de belangstelling van AC Milan staat, moet de Turkse club circa twintig miljoen euro opleveren. (Sky Sports)
/
Hugo Lloris is dicht bij een contractverlenging met Tottenham Hotspur. De Franse doelman staat al bijna tien jaar onder de lat bij the Spurs en speelde in deze periode meer dan driehonderd wedstrijden voor de Noord-Londense club. (football.london)
Vind jij Nat Phillips een versterking voor PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Zou een goeie deal zijn voor PSV. Prima vervanger voor Ramalho... heeft ie vorig jaar wel bewezen. De Liverpool fans zijn ook positief over hem dus laat maar komen. Goeie naam ook..

Philips is voetballend niet zo heel sterk op zijn Cruyffiaanse actie na tegen AC Milan. Maar prima tijdelijke vervanger voor Ramalho denk ik.

18 januari 2022 om 22:27

Inderdaad als huur optie lijkt het mij een prima concurrent die met Teze en Obispo kan uitmaken wie er naast Boscagli komt te staan. Blijkbaar is er al eens 7 miljoen pond voor hem geboden en heeft Liverpool dat afgewezen. Dus om een koop optie zal het niet gaan. En dat lijkt me ook maar beter het is voor PSV een prima versterking maar ik zie in hem niet iemand die PSV meer gaat opleveren dan hij zal kosten.

18 januari 2022 om 15:30

Verklaar je eens nader? Want Phillips heeft vorig jaar echt een goed seizoen gespeeld bij Liverpool.

18 januari 2022 om 15:33

Heel simpel Rob. Het ging niet om de kwaliteiten van Phillips, maar om de naam. Je weet wel sponsor

18 januari 2022 om 15:33

Nou denk zelf even na.. Philips Sport Vereniging.

18 januari 2022 om 15:48

Och jongens, mijn excuses. Zwaar weekend gehad zullen we maar zeggen

18 januari 2022 om 18:24

Meer regel dan uitzondering, Philip Cocu, Phillip Max, Phillip Mwene.....Al heeft hij wel een andere voornaam

19 januari 2022 om 09:06

Maar nu zou het Philips (oké wel met 2 'll-en' --Phillips) weer op het shirt terugkomen ;-)

Als PSV een goede voetballer naast Nat Phillips heeft staan, kan hij best een welkome versterking zijn. Verdedigend en fysiek een prima verdediger. Daarnaast koppend echt ijzersterk.

Dit zou zeker een goede versterking zijn. Heeft al ervaring op hoog niveau. Hoop echt dat het snel rond komt! Helemaal als het met een koop optie kan. Forzaaa PSV!!!

Naldini! Dat zou prima zijn hoor..

Ik hoop wel dat het wat betreft Phillips om een huurdeal gaat. Hij stond er vorig seizoen voor ons toen Matip, Gomez en Virgil geblesseerd waren en hield zich goed staande. Ik wil hem zeker niet definitief kwijt. Maar ja hij heeft wel 4 mensen voor hem in de pikorde dus het wordt lastig voor hem.

Of Everton nu Rooney of Lampard aanstelt is wat mij betreft lood om oud ijzer. Rooney kent natuurlijk de club maar moet alles als trainer nog bewijzen terwijl de trainerscarrière van Lampard ook nog geen groot succes is gebleken.

Zou een typische John de Jong aankoop zijn. Met Teze hebben we een van de grootste talenten van Nederland als het gaat om de CV-positie, en ook Obispo en Boscagli voldoen gewoon prima. Het enige wat Schmidt resteert is om Teze uit zijn hoofd te praten dat het een rechtsback is en dan hebben we dus drie prima CV's wat het volstrekt onnodig maakt om nog een extra CV te halen. Dan kun je het geld beter uitgegeven aan Arias die dan mooi de plek van Mwene kan innemen

18 januari 2022 om 16:11



Als Liverpool supporter kan ik zeggen dat Phillips meteen de beste centrale verdediger in de selectie van PSV zal worden. Dus onnodig is het zeker niet. Compliment voor John de Jong als het lukt want PSV krijgt er een uitstekende verdediger bij

18 januari 2022 om 16:12

Ik vind Obispo en Boscagli uitstekend voldoen, maar je moet toch meerdere smaken hebben dan alleen Teze wil je het seizoen doorkomen. Teze deed het vorig jaar leuk, maar met zijn gebrek aan balgevoel is hij regelmatig een bron van onrust. Ik snap wel waarom je niet op hem wilt vertrouwen in de as van je verdediging. Overigens ziet Teze zichzelf meer als rechtsback dan als CV zo heeft hij zelf aangegeven, dus dat Schmidt hem dat heeft aangepraat is gelul. Blijft wonderlijk hoe mensen alles wat ze niet aanstaat bij PSV aan Schmidt wijten.

18 januari 2022 om 16:17

Inderdaad, en Schmidt was ook nog eens degene die de onervaren Teze vorig seizoen gewoon boven Viergever en Baumgartl koos. Terwijl hij onder van Bommel de 5de keus CV was. Zou raar zijn als Schmidt hem dan zou vertellen dat hij zich op een andere positie moet focussen, terwijl Schmidt hem vorig seizoen voor de leeuwen heeft gegooid en hem zichzelf heeft laten ontwikkelen.

18 januari 2022 om 16:22

Teze heeft het vorig seizoen anders uitstekend gedaan. Ik kan mij slechts één grote fout van hem herinneren (Ado-uit) en daarmee vind ik hem betrouwbaarder dan bijvoorbeeld Ramalho in het centrum. Zijn balgevoel is gewoon prima en - hoewel ik Philips niet heel vaak heb zien spelen - echt niet minder dan die van een gemiddelde PL-verdediger. En ik zeg dat Schmidt juist moet proberen om op Teze in te praten zodat hij zichzelf niet meer als RB ziet. Ik geef Schmidt helemaal nergens de schuld van. Eerst maar eens begrijpend lezen voordat je me van alles verwijt

18 januari 2022 om 16:30

@davilla: ik zeg ook niet dat hij het vorig jaar niet prima heeft gedaan, maar hij is echt niet van het niveau waar je mee verder komt als PSV zijnde, dat weer titels wil halen en zegt in Europa iets te willen betekenen. En zijn balgevoel is helemaal niet prima. Zoals Ramalho en Boscagli heeft hij geen sterke dieptepass in de benen en uit zijn aannames kun je goed zien dat hij houten poten heeft. Hij weet veel met snelheid te compenseren, maar overall is het gewoon niet de sterkhouder die je in je as zou moeten willen. Laat staan een leider.

18 januari 2022 om 16:50

Voor een CV is zijn balgevoel gewoon prima. Ik kan er best in meegaan dat Teze puur voetballend gezien niet van het niveau Ramalho/Boscagli is, maar we hebben het hier wel over de positie van centrale verdediger - dus laten we die jongen sowieso in eerste instantie op zijn verdedigende kwaliteiten beoordelen. En puur verdedigend vind ik Teze gewoon stabieler dan Ramalho, die de eerste seizoenshelft al meer fouten heeft gemaakt dan Teze in het hele vorige seizoen. En een leider is het inderdaad niet. Maar deze Philips met een handjevol ervaring op het hoogste niveau gaat waarschijnlijk ook niet direct de lijnen uitzetten mocht hij daadwerkelijk naar PSV gaan. Lijkt me sterk.

18 januari 2022 om 22:02

Teze heeft echt verdedigende kwaliteiten, maar zijn balgevoel is nog niet eens bankwaardig naar mijn mening.

18 januari 2022 om 16:17

De geblesseerde uitgeleende Arias kopen, yes goeie!

18 januari 2022 om 16:51

Schijnt er niet heel lang uit te liggen

18 januari 2022 om 17:38

@Davilla. En als 1 van die drie geblesseerd raakt, zit je gelijk zonder extra Cv en RB op de bank. Het seizoen duurt nog lang.

Zou een fantastische aanwinst zijn voor psv !
Jammer als die zou vertrekken wel trouwens

Ken de speler niet, maar de Youtube collectie ziet er veel belovend uit en met 24 jaar, 1m90 en een contract dat afgelopen zomer net verlengd is voor lange tijd bij Liverpool lijk je wat te mogen verwachten. Anderzijds, die filmpjes zijn ook van Baumgartl te vinden en het is wel vreemd dat hij slechts vier keer binnen de lijnen kwam dit seizoen, alle keren als invaller en drie keer in blessuretijd. Bovendien vraag ik me af waarom je een speler die van een operatie herstelt gaat vervangen door een huurling die van een jukbeenblessure herstelt?

Met Philips op de voorkant van het shirt en Phillips op de achterkant van het shirt, dat wordt een merchandise kaskraker.

Ik denk dat everton de ontwikkelingsplek voor rooney kan zijn. kent de club, en zal geld krijgen om te spenderen,een stuk stabieler als derbyy. Verder denk ik tovh dat het een stapje te hoog is. Kijk gerrard eerst rangers, villa en dan pas de echte taak die nog gaat komen liverpool. Ik denk dat rooney nog niet klaar voor everton is. Is heel onrustig ook al is derby dat ook. Toch een groot verschil prem en cham.

Eindelijk weer Philips op t shirt. Dat past ons wel. Zou mooi zijn als ie in de eredivisie te bewonderen maar kan me voorstellen dat ie de PL leuker vindt.

Gaat eindelijk mijn wens in vervulling om Phil(l)ips weer terug op het shirt van PSV te krijgen. Niet helemaal de route die ik in gedachte had, maar goed. Verder geen slechte speler volgens mij. Dus kom maar door.

Ben benieuwd over Philips als dit serieus nieuws is. Extra opties achterin zijn altijd welkom. Al lijken me backs hogere prioriteiten te hebben.

Dat is niet scouten, dat is in het familiebedrijf rondkijken. Tommie van der Leegte all over again..;-)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren