Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG-talent kan na anderhalve maand eindelijk debuteren in Eredivisie

Laatste update:

Gustavo Hebling kan na de interlandperiode dan eindelijk zijn debuut maken voor PEC Zwolle. Eind augustus maakte de club uit Overijssel bekend dat de middenvelder voor twee jaar gehuurd zou worden van Paris Saint-Germain, maar er moest nog het nodige papierwerk in orde gemaakt worden. Dat is inmiddels gebeurd en dus kan Hebling volgende week in actie komen.

De negentienjarige Braziliaan reisde vorige week naar zijn vaderland om de boel in orde te maken. “Hij moest voor een stempel naar de Nederlandse ambassade in São Paolo, die heeft hij inmiddels ontvangen”, zegt technisch directeur Gerard Nijkamp namens PEC tegen Voetbal International. “Nu wacht alleen nog een kleine formaliteit bij het IND, waar hij een pasje moet krijgen. Volgende week tegen Vitesse moet Ron Jans een beroep op hem kunnen doen.”

Het is nog wel de vraag of Jans Hebling direct op zal gaan stellen: de coach zegt dat duidelijk is dat de middenvelder talent heeft, maar dat hij nog wel moet wennen aan de manier van spelen en aan de taal. Bovendien heeft Jans nog wel wat meer opties op zijn middenveld. “Ik verwacht zelf dat Gustavo na de winterstop helemaal klaar is om de concurrentie aan te gaan, eerder is een bonus”, zegt de coach.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ben benieuwd of hij zich goed kan ontwikkelen bij pec.

Mooi man, meteen het duel Nathan Allan de Souza vs. Gustavo Hebling. Als neutraal kijker is dat alleen maar mooi. Als ze beiden spelen raad ik iedereen aan te kijken.

Valt me op dat PEC wel een neusje voor goede talenten heeft.
Halen toch altijd relatief onbekende spelers die het later goed doen.

Kunnen menig scouts van Nederlandse topclubs nog van leren!

7 oktober 2015 om 23:28

Nou ja ze hebben een goede scout in dienst, Ben Hendriks die kwam ook met Tomas Necid. Maar de afgelopen transferperiode van de spelers die zijn gekomen zijn de meeste van de hand van Mino Rialo.
Mino Riaola die bij Pec voetballen zijn:
Becker
Bouy
Gustavo Hebling
Thomas Lam
El hasnoiue
Lazic
Bulut
Tevens zijn Necid en Rienstra ook klanten van Riaola, dus de lijn is zeer kort naar de pizzabakker toe die prima spelers in dienst heeft. Niet erg natuurlijk maar om nou echt te zeggen dat Zwolle een neusje voor talenten heeft valt wel mee.

7 oktober 2015 om 23:48

Hebben een erg goede relatie met Raiola, het kan dus wel.
Die heeft vervolgens zijn netwerk en kan PEC die talenten bieden, waaronder dus deze speler en Bouy.

7 oktober 2015 om 23:50

Je vergeet alleen dat de miskopen bij topclubs waarschijnlijk ook wel bij pec zouden slagen terwijl dat andersom vaak niet het geval is

7 oktober 2015 om 23:51

De goed gescoutte spelers bedoel ik dan, niet de miskopen van pec

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren