Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG heeft opvolger Ibrahimovic mogelijk al binnen: ‘Hij is een van de besten’

Laatste update:

Paris Saint-Germain moet door het vertrek van Zlatan Ibrahimovic op zoek naar een nieuwe spits, maar misschien heeft de kampioen van Frankrijk de opvolger voor de Zweed al wel in huis. Nasser Al-Khelaïfi zegt in Le Parisien namelijk onder de indruk te zijn van de 29-jarige Edinson Cavani.

/

“Ik heb soms het gevoel dat de media de dingen niet goed zien. Ibrahimovic was een doelpuntenmaker, een geweldige doelpuntenmaker, maar Cavani is ook een van de beste aanvallers in de wereld. Kijk zijn doelpunten er maar op na. Cavani is een van de beste spelers op zijn positie en waarom zouden we dan naar anderen kijken?”, vraagt Al-Khelaïfi zich af.

“Het is een verandering in het project, maar we zullen natuurlijk wel spelers halen die iets toevoegen aan het team. We hebben spelers nodig die het gras opvreten, die bereid zijn om voor deze club en dit tenue te sterven op het veld”, klinkt het. Onder anderen Hatem Ben Arfa wordt genoemd en Al-Khelaïfi noemt hem ‘een geweldige speler’: “Hij is een optie, maar zo zijn er nog wel meer.”

Moet Paris Saint-Germain een spits halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

PSG moet zich ook niet richten op een centrumspits maar op een flankspeler die de positie van Cavani dan overneemt. Griezman zou wel perfect erbij passen voorin zwervend vanaf de vleugel samen met Cavani en Di Maria.

3 juni 2016 om 19:07

Ze hebben natuurlijk wel een 2e spits nodig. Wat ga je doen als Cavani zijn kruisbanden scheurt?

3 juni 2016 om 19:24

Ze hebben genoeg goede spitsen in de jeugd die gewoon makkelijk mee kunnen draaien bijvoorbeeld een Jean-Kévin Augustin of Hervin Ongenda. Waarom altijd kopen, kopen, kopen?

3 juni 2016 om 19:28

Het is Psg, die zullen ongetwijfeld kopen. En los daarvan, als je doelstelling de Champions League is, ga je het niet redden met die jongentjes. Als je dat niet inziet...

3 juni 2016 om 19:37

Als je Griezman zou halen dan kan je hem dan centraal zetten bij een blessure van Cavani en dan Moura op de vleugel

3 juni 2016 om 19:12

Ze hebben zeker nog een fatsoenlijke back up spits nodig. Cavani was voorheen altijd de back up. Vooral als ze verder willen komen in de cl dan is een extra man voorin essentieel

3 juni 2016 om 19:17

Dan zou ik huntelaar pakken. Goedkoop in aanschaf en garantie voor goals.

3 juni 2016 om 19:38

Dat gaat hem bij PSG dus nooit worden.

3 juni 2016 om 19:40

Huntelaar? Haal er gelijk ook de Jong (nigel), Stekelenburg en van Persie.

3 juni 2016 om 20:34

Die garantie valt wel mee hoor..

Het zou wel heel rot zijn voor Cavani als PSG nu alsnog een wereldklasse spits haalt. Nu Ibra weg gaat zou hij eindelijk kunnen spelen in de spits, waar hij het liefst speelt.

3 juni 2016 om 20:03

Dan vertrekt hij ook, daar ben ik van overtuigd

3 juni 2016 om 20:35

Cavani is ook van wereldklasse

Spelers die het gras opvreten, dat is niet Ben Arfa over het algemeen.
Cavani moet inderdaad gewoon spelen, zoek een leuke buitenspeler en het komt wel weer goed met Psg.

3 juni 2016 om 19:07

Ik zie Ben Arfa dat juist wel doen, echte jongen van de stad die al zijn hele leven droomt van het spelen voor "zijn" club. Ben Arfa zal natuurlijk niet de grote aankoop zijn, waarvan PSG er ieder jaar wel één doet. In de breedte moet je ook sterker worden en daarin zie ik voor hem een mooie rol weggelegd.

3 juni 2016 om 22:53

Ben Arfa is zo goed die moet psg hebben, dan kunnen we ook van hem genieten in de cl.

Zou wat zijn, Cavani naar de spits schuiven en Ben Arfa op zijn positie met op de andere vleugel Di Maria en dan nog Lucas achter de hand. Pfoh. Dan heb je wel even een voorhoede staan zeg. Maarja, kampioen worden ze toch wel en de voorhoede kan dan alsnog niet opboksen tegen die van Barca/bayern/real.

Er zit een verschil tussen 'al binnen hebben' en 'al in huis hebben'. Een speler binnen hebben betekent dat je iemand gecontracteerd hebt, een speler in huis hebben betekent dat ie al onder contract staat. Klein verschil, wel jammer dat ze het zo in de titel zetten, aangezien ik uitging van een aankoop. Over Cavani: als hij zijn Napoli vorm terugvind zie ik hem Ibra wel waardig vervangen in de spits. Als hij doorgaat waar hij gebleven was is hij waarschijnlijk niet de spits die ze naar de cl schiet.

3 juni 2016 om 19:39

Dat is puur hoe jij het interpreteert, kerel.

3 juni 2016 om 22:06

Dus niet...

Ibra is onvervangbaar,
ze gaan zijn plek niet 1 2 3 vervangen

3 juni 2016 om 19:51

Volgens mij is dat niet zo moeilijk. Sterker nog. Zelfs met kramer zou psg kampioen worden en de beker winnen. En de 2e ronde cl halen. Meer dan dat heeft psg ook niet bereikt met ibra.

4 juni 2016 om 09:26

Kwartfinale CL*

Back up halen voor Cavani en een speler voor op de flank. Moet volgens mij wel genoeg zijn voor in de aanval. De back up moet wel voor voldoende concurentie voor Cavani zorgen. Cavani is goed, maar het is geen Zlatan.

Goede keuze om cavani te houden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren