Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG heeft Mbappé helemaal niet nodig en scoort 4 keer in één helft tegen Lyon

Laatste update:

Paris Saint-Germain is weer een stapje dichterbij de Franse landstitel. Zondag rekende de ploeg van Luis Enrique in het eigen Parc des Princes moeiteloos af met Olympique Lyon: 4-1. Dat deden les Parisiens zonder Kylian Mbappé: de superster bleef negentig minuten op de bank zitten.

Naast Mbappé was ook Ousmane Dembélé niet van de partij. Bovendien speelden, ten opzichte van het met 1-4 gewonnen Champions League-duel met FC Barcelona, Fabián Ruiz, Lucas Hernández en Nuno Mendes niet. Marco Asensio, Gonçalo Ramos en Randall Kolo Muani namen hun plekken in.

Veel beter had PSG niet aan de partij kunnen beginnen. De wedstrijd telde nog geen 180 seconden of de brilstand was reeds van het scorebord verdwenen. Nemanja Matic, voormalig speler van onder meer Vitesse, was de pechvogel.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Na een bijzonder fraaie steekbal van Bradley Barcola prikte Vitinha de bal voor de goal, waarna Matic de bal het beslissende zetje in eigen doel gaf: 1-0. Niet veel later, drie minuten om exact te zijn, veerden de thuisfans weer op van hun stoel.

Een hoekschop van Asensio werd verlengd verder de zestien in, waar Lucas Beraldo van dichtbij het meest alert bleek om zijn eerste competitietreffer van het seizoen tegen de touwen te schieten: 2-0.

Maar de doelpuntenregen was nog niet overgewaaid. Er zouden er nog maar liefst drie volgen in het eerste bedrijf. Eerst was daar de derde Parijse treffer. Na een haarfijne voorzet van Hakimi kon Ramos hard binnenknikken: 3-0.

Lyon deed vijf minuten later iets terug. Het doelpunt vloeide voort uit de individuele klasse van Ernest Nuamah. Na wat slalomwerk en laks verdedigen van de Parijzenaren haalde de Ghanees vanaf randje zestien uit. Succesvol: 3-1.

PSG liet er echter geen gras over groeien en hielp de spanning, zover die weer terug in de wedstrijd was, al gauw uit de wereld. Weer was Ramos de gelukkige. De Portugese aanvalsleider was het eindstation van een flitsende counter: 4-1.

Het tweede bedrijf stak in schril contrast af met hetgeen zich voor de theepauze afspeelde. PSG nam wat gas terug en had vrede met de einduitslag, terwijl Lyon op enkele spaarzame kansjes weinig meer klaarspeelde.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het was weer genieten van Barcola. Als hij zo doorgaat kan hij misschien wel een belletje verwachten van Deschamps voor het EK. Verder een hele leuke pot gezien, vond wel dat Lyon een beetje naïef speelde. Als je zo aanvallend speelt ga je tegen Barcola, Goncalo Ramos, Hakimi, Asensio en Kolo Muani gewoon een probleem krijgen. En dan hadden ze nog mazzel dat Mendes, Dembele en Mbappe niet mee deden. In de tweede helft verdedigden ze wat beter, maar toen was het al te laat.

Ook zonder mbappe winnen ze in Frankrijk natuurlijk. In de cl hebben ze hem zeer zeker nodig, maar om heel eerlijk te zijn vond ik hem tegen Barca de zwakste aanvaller bij psg en dat in beide wedstrijden eigenlijk, maar die andere aanvallers die toen speelden waren gewoon erg goed die wedstrijd.

22 april 2024 om 00:52

Je hebt 100 procent gelijk. Bizar dat hij aan de twee goals kwam in Barcelona

22 april 2024 om 01:56

Zo bizar is dat niet zeker gezien een van de goals een penalty was.

22 april 2024 om 15:29

Eerst een kadootje van 11 meter, en vervolgens faalde hij 1 op 1 met de keeper om via via de bal in de rebound voor zijn voeten te krijgen die hij simpel binnen kon tikken. Met als gevolg dat hij weer op elke voorpagina/headline stond, social media die ontplofte en de hyperbolen vlogen ons weer om de oren. Lucky bastard...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren