Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSG heeft liefst 200 miljoen euro over voor opvolger van Kylian Mbappé’

Laatste update:

Paris Saint-Germain kan vanaf komend seizoen niet meer beschikken over Kylian Mbappé. De Franse topclub moet op zoek naar een opvolger en is daarbij volgens Marca uitgekomen bij de zestienjarige Lamine Yamal. Zijn club FC Barcelona peinst echter niet over een vertrek.

Barcelona is naar verluidt op de hoogte van de interesse van PSG in het toptalent. Zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes zou voorzitter Joan Laporta onlangs tijdens een ontmoeting op de hoogte hebben gebracht van het bod dat de Parijzenaren op Yamal willen uitbrengen.

Barça heeft te maken met serieuze financiële problemen, maar wil volgens de berichtgeving absoluut niet meewerken aan een transfer van Yamal. Dat schrijft ook Mundo Deportivo, dat de berichtgeving van Marca overigens afdoet als onzin.

De Catalaanse krant beaamt wel dat Yamal hoog op de shortlist van PSG staat. Van een toptransfer lijkt het alleen niet te gaan komen. Ook een krankzinnig bod van tweehonderd miljoen euro zou Barcelona niet op andere gedachten kunnen brengen.

Yamal maakte eind vorig seizoen zijn debuut voor Barça. Deze jaargang is hij een van de lichtpuntjes in de ploeg van trainer Xavi. De vleugelaanvaller speelde tot nog toe 38 wedstrijden in het eerste elftal, waarin hij goed was voor vier goals en zes assists.

Yamal kwam daarnaast ook al vier keer uit voor de nationale ploeg van Spanje. Hij tekende in oktober een nieuw contract bij Barcelona, tot medio 2026, waarin een gelimiteerde afkoopsom van een miljard euro zit.

Barcelona boekte vrijdagavond dankzij Yamal een moeizame 1-0 overwinning in LaLiga op RCD Mallorca. Het wonderkind brak een kwartier voor tijd de ban nadat hij zijn directe tegenstander uitkapte en de bal vervolgens op fenomenale wijze in de linkerbovenhoek schoot.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone (Feyenoord/Ajax/PSV/Transfer) nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als er echt 200 miljoen op tafel zou komen moet Barcelona dit toch wel doen om de gaten te dichten, zou je denken.

9 maart 2024 om 14:45

Incidentele inkomsten zijn geen gezonde manier van boekhoudkundige gaten dichten. Het probleem van Barcelona zit hem niet in incidentele inkomsten en uitgaven, maar er gaat structureel iets mis bij die club.

9 maart 2024 om 14:51

Als Barca met die 200m z'n schulden aflost, betaalt het minder rente en heb je weer meer budget. Je hebt dus altijd wat aan incidentele inkomsten.

9 maart 2024 om 15:26

Uiteraard is dit wel een gezonde manier. Indien men door deze imkomsten weer meer geld zou kunnen genereren en men weer 100% gezind kan zijn. Indien je dit direct zou gebruiken voor het ophogen van je budget, dan heb je een ander verhaal.

9 maart 2024 om 15:32

200 miljoen voor een 16-jarige moet je altijd doen. Tuurlijk heeft hij een hoop potentie, maar je weet nooit hoe zo'n speler zich blijft ontwikkelen. Kijk naar een Halilovic, kijk naar Krkic,, kijk naar Sancho. 100 miljoen zou je kunnen twijfelen, dit lijkt me echter een meer realistische prijs.

9 maart 2024 om 15:39

Ik hoopte heel even dat er een stevig bod voor Forbs zat aan te komen, maar helaas.

Zonder flauwe grappen, eens. Dit moet je altijd doen idd.

Hoewel ik echt kan genieten van hem als Barca fan ben ik wel van mening dat je hem gewoon van de hand moet doen voor 200m. Zoiets gaan we niet eens krijgen voor Frankie.

9 maart 2024 om 17:30

Hoe bedoel je ‘niet eens’? Frenkie is bijna 27, een middenvelder en speelt al jaren niet bijzonder. Lamine is 11 jaar jonger en draagt Barca nu al. Ja hij moet het nog langer laten zien, maar Frenkie is echt geen exceptioneel dure speler. Alleen aanvallers of aanvallende middenvelders leveren doorgaans zoveel op. Neymar, Dembele, Coutinho, Griezzman, Bellingham, Ronaldo, Nuñez kostten 100 miljoen of meer. De Bruyne, Mbappe, Salah zouden zoveel opleveren. Weinig middenvelders of verdedigers zijn zo duur.

Onzin joh, wie biedt er nou 200 miljoen voor een knul van 16? Als ze het wel deden is de enige club die nog dommer is dan zij degene die het afslaan, maar zoals ik zei, ik geloof er niets van.

9 maart 2024 om 18:10

Ze zijn er gek zat voor. Kijk maar wat ze die mbappe aan teken geld en salaris geven dusja ze zijn dom genoeg.

Maak het voetbal nog verder kapot PSG.... Jullie hadden de teloorgang al ingezet.. Mar nu 200 miljoen voor een kind... Waar eindigt dit

Hahahaha 200 miljoen, het is nog een kind man maar goed ik denk dat we dit bericht ook totaal niet serieus moeten nemen en laten we hopen dat Lamine Yamal de basis kan vormen voor betere tijden bij Barca

Ik zag zojuist mensen van PSG bij de Arena lopen. Het gerucht gaat dat ze Akpom gaan halen. Ajax vraagt 100 miljoen, maar dit is geen probleem voor hun en Akpom wil graag. Het zal afhangen of hij de medische keuring ook zal doorstaan. Wordt vervolgd. Nu zonder gekhheid. 200M voor een 16 jarige....welke idioot zal bieden.

Ik weet niet wie dommer is..
PSG dat 200m biedt voor een jochie van 16 dat net een paar goede wedstrijden speelt (talent heeft hij wel daar niet van)
Of dat Barca die 200m niet accepteert..

9 maart 2024 om 16:45

Of zo een nieuwsbericht überhaupt geloven.

9 maart 2024 om 16:49

Speelt heel het seizoen al sterk niet enkele potjes

Als dit zo is, strik er om heen en zelf naar parijs brengen

Hahaha ik dacht gisteren nog: hoe lang gaat het duren voordat PSG weer een Barca talent wil? Nou niet lang dus haha. 200 miljoen is belachelijk voor een 16 jarige, slaat helemaal nergens op. Alleen al omdat het PSG betreft zou ik als Barca zijnde je poot ontzettend stijf houden.

Nou mooi voor Barca, op de fiets erheen brengen en financiële gaten dichten.

Zwak zwak

Yamal is het niet eens waard . 16 jarige 🤣🤣
Is lang het niet waard, talent niet meer en minder

Wil je 200 uitgevdn , ga voor Haaland garant voor doelpunt

Bij een serieus bod van € 200 miljoen is hij weg. Gezien de financiële situatie kan je dit simpelweg niet weigeren.

Snap niet dat spelers naar psg blijven gaan. De competitie is niet veel beter dan de eredivisie, er zijn jaarlijks meer dan 10 spelers die de 20 doelpunten aantikken en het is er een ontzettend dooie boel.

Als PSG straks in dezelfde situatie wil verzeilen als nu, dan moeten ze vooral 200 mio uitgeven voor een 16-jarige.

Ik twijfelde nog deze namiddag, maar na het verder analyseren van de situatie ben ik van mening dat als we 200 miljoen voor Yamal krijgen we hem echt wel moeten verkopen.

Ten eerste, ben je helemaal klaar met dat 1:4 regel waar we voor elke miljoen dat we binnenkrijgen daar maar 250k van mogen hergebruiken.

Ten tweede, heb je ineens een potje om 2,3 gerichte aankopen te doen en nog geld over te houden.

Ten derde weet je ook gewoon niet wat de toekomst brengt. Ik zit de hele tijd met een Ansu Fati scenario waar hij ineens een knieblessure krijgt en daar nooit meer deftig van herstelt.

Ik denk wel dat het niet zal kloppen want PSG zal echt niet alles op alles zetten om Yamal binnen te halen. Zeker als het openingsbod 200 miljoen is, want dan moet je het gewoon uitmelken en nog 50 miljoen extra vragen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren