Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Promovendus Deportivo versterkt defensie met wereldkampioen

Laatste update:

Carlos Marchena blijft voor de Primera División behouden. De verdediger degradeerde met Villarreal uit de hoogste Spaanse competitie, maar is nu overgenomen door Deportivo la Coruña. De promovendus maakt op de officiële website van de club melding van de komst van Marchena.

/

De 33-jarige verdediger had nog een contract voor een jaar bij Villarreal, maar Deportivo kon Marchena desondanks gratis binnenhalen. Het is nog niet bekend voor hoeveel seizoenen de mandekker gaat tekenen: Marchena is maandagavond geland op het vliegveld van A Coruña en zal dinsdagochtend medisch gekeurd worden. In de avond is vervolgens de perspresentatie.

Deportivo wordt de vijfde club van Marchena, die begon bij Sevilla en via Benfica en Valencia twee jaar geleden bij Villarreal terechtkwam. Voor die club speelde hij 45 competitieduels, waarvan zeventien in het afgelopen seizoen. In 2010 zat Marchena, een 69-voudig international, bij de Spaanse selectie die in Zuid-Afrika wereldkampioen werd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke aankoop! Gaat van de ene prachtige historierijke Spaanse club naar de andere...erg jammer dat Villarreal en Deportivo nu niets meer betekenen in de Spaanse top. Marchena kan hier van belangrijke waarde zijn.

7 augustus 2012 om 00:06

Eens, Villarreal staat nou niet bekend om hen historie. Maar je kan niet uit de weg gaan, dat Villarreal vooral de laatste jaren een visitekaartje was in Europa voor de Primera Division. Villarreal zal weer helemaal opnieuw moeten beginnen, nieuwe spelers, nieuwe technische staff en dan kan je als liefhebber alleen maar hopen dat Villarreal ooit weer terugkeert naar de Pd.

Goeie aankoop van Deportivo en ook nog Gratis ,alleen jammer de betere spelers bij Villareal weggaan nu moeten ze helemaal overnieuw beginnen .zonde voor zo een mooie club.

Veel ervaring dat zal voor Deportivo zeker bruikbaar zijn, maar fysiek? Hij is niet een van de grootste en op je 33ste ben je niet optimaal qua sprongkracht en sprintsnelheid. Het is afwachten hoe het uitpakt.

Och, dat arme Villarreal toch. Alle sterren worden zo weggeplukt bij de club die mede door oogstrelend voetbal Spanje veroverden, zo zie je maar weer dat het soms een oneerlijke wereld is waarin we leven. Nu weer Marchena, maar eerder waren ook Nilmar, Valero, de Guzman, Rodriguez en Wakaso al vertrokken. Het is nog de beurt aan Rossi, Zapata en Bruno. Ik kijk het maar met lede ogen aan. Toch een goede aankoop voor Depor, een sterke vervanger van Colotto. De laatstgenoemde is naar Espanyol vertrokken.

6 augustus 2012 om 23:28

Spijtig om te zien, maar zo gaat dat nou eenmaal. Dit is topsport en clubs hebben geld nodig en laten hun beste spelers vertrekken. De clubs die een visie hebben wat betreft het laten doorstromen met talenten zijn de clubs die succes zullen hebben. Wat heb je aan een team met wereldspelers als er ieder seizoen spelers vertrekken en er geen duidelijke beleid is.

6 augustus 2012 om 23:37

Juist, en wat het pijnlijke is, is dat Villarreal juist wel handelde met een visie. Met zeer goede deals als met Borja Valero en Guiseppe Rossi, en goede talenten als Catala konden ze een goed team op de been brengen. Als er één club verdiende om eindelijk te degraderen was het Real Zaragoza wel, ze blijven maar spelers kopen zonder enig beleid en hebben degradatie maar net ontweken.

6 augustus 2012 om 23:47

Ik ben het helemaal met je eens en het gaat alleen maar van kwaad tot erger. Weet ook niet waar dit gaat eindigen en als ik bijvoorbeeld kijk naar me eigen cluppie dan zijn wij nog 'normaal' bezig met de bedragen die we hebben besteed aan Kagawa en Powell.

Moura zie ik graag komen, maar alles boven de 35 miljoen vind ik zwaar overdreven.

6 augustus 2012 om 23:55

Juist, en als ik kijk naar mijn eigen club staat mij het schaamrood op de kaken. Transfers als die van Fabregas zijn compleet begrijpelijk, en zeker voor het bedrag waarvoor Rosell hem wist te halen. Maar bijvoorbeeld Ibrahimovic en Alexis Sanchez waren echt overbodig, en ook nog eens gehaald voor een enorm bedrag. Mijn visie is als volgt: Barcelona moet van de eigen jeugd uitgaan, en pas versterken op het moment als de jeugd de posities onvoldoende invult. Of wanneer het een absolute topkans is om een wereldspeler in te lijven. Neymar is de enige uitzondering die ik wil maken; hij is namelijk iemand die de toekomst van Barcelona kan bepalen á la Messi en Ronaldinho. Geruchten als die van Javi Martinez, Alexandre Song Billong enzovoort zijn wat mij betreft dus overbodig. Ik wil het beleid terug binnen de club. Daar zal binnenkort ook een clubexpert over verschijnen van mijn kant.

7 augustus 2012 om 00:09

Ik vind dat Barcelona Neymar niet nodig heeft weet je waarom? Omdat Barcelona een topspeler op de bank heeft genaamd: Pedro. Pedro is namelijk net 25 en dus nog jong. Ook vind ik Neymar gewoon te duur want Santos wilt meer dan 30 miljoen volgens mij voor hem.

Ik ben het wel met je eens dat Sanchez overbodig is.

7 augustus 2012 om 00:27

True, Barcelona heeft een mooie lichting die eraan komt. Die hadden vorig seizoen ook een club in een CL, uhh weet de naam ff niet meer, helemaal weggespeeld met de eigen jeugd,

Alleen denk ik dat Neymar idd een uitzonderlijk geval is, dat is iemand waar je jaren plezier van gaat krijgen. Denk dat Madrid dan staat de beven als zij Messi en Neymar moeten gaan ontvangen tijdens de classico's .

Voor de rest ben ik het met je eens, alhoewel ik misschien ook een uitzondering zou maken voor Martinez, das ook een behoorlijke speler

7 augustus 2012 om 02:55

@mancaniun Tegen Rubin Kazan speelden ze 2 jaar geleden met hun B team, maar vorig seizoen was het Bate Borisov dacht ik.

Goede aankoop qua naam maar hij is al 33 en is toch al over de top heen.ben benieuwd hoe Deportivo het volgend jaar gaat doen in de PD.

Arme Villareal toch, al haar beste spelers zijn weg na een *** seizoen. Ik hoop voor ze dat ze erboven komen want dit gun je een mooie club als Villareal niet.

Marchena bleek vorig seizoen toch wel al erg over zijn top heen dus ik ben benieuwd hoe hij het dit jaar gaat doen , misschien herpakt hij zich weer en kan hij van waarde zijn voor Deportivo.

Hebben een selectie met veel talenten van Benfica en Braga , dat kan fantastisch uitpakken want Oliveira is een goeie aanvaller maar het kan ook zomaar zijn dat het niet meer dan gemiddelde spelers zijn en dan zal Deportivo het zeer zwaar gaan krijgen want Valeron kan het ook niet meer zoals vroeger en hetzelfde geld voor Manuel Pablo.

Goed gedaan door Deportivo ze hebben een man met veel ervaring binnen gehaald.

En weer eentje weg bij Villarreal. Hopelijk blijft Deportivo in de PD. Ze zijn Guardado kwijt maar ze hebben een abonnement bij enkele Portugese clubs om spelers te huren.

Goede verdediger met heel veel ervaring. br Hopelijk zal hij voor Deportivo een toegevoegde waarde hebben want ik gun het Deportivo van harte. Prachtige club dat het Spaanse voetbal vroeger vaak heeft vertegenwoordigd.

Tja ik begin me tot echt sterk af te vragen of Villareal wel promoveert volgend syeioen, want de gevaarlijkste van gevaarlijkste spelers raken ze kwijt. Arme Villareal , ruim een jaar geleden nog 4e plaats en halve finale Europa League en op dit moment een grote deceptie.

Villarreal was echt een zege voor het voetbal. Man man wat speelde ze gruwelijk zeg.

7 augustus 2012 om 11:00

De bijnaam zei het al, het 'kleine Barcelona'...en dat was het ook met geweldige spelers als Cazorla, Javi Venta, Borja Valero, Rossi, Nilmar, Ruben en onder andere Diego Lopez. En nu zijn ze al die spelers kwijt behalve dan Rossi en Javi Venta (teruggekeerd na een periode bij Levante, alleen is hij al 36 jaar inmiddels). Het begon eigenlijk al begin dit seizoen, dat ze opeens geen sponsor meer op het shirt hadden, en een of andere Chinees shirt bedrijf...toen dacht ik al van "huh?". Maar het lijkt me zo vreselijk om te beginnen in de CL en te eindigen in de Segunda Division.

Het plaatje wat ooit was klopte ook gewoon, goede spelers, stabiele trainer(allá Pellegrini), stabiele resultaten, vol stadion, mooie shirts, leuke speelstyle...helaas is dit vergaan en ik hoop zo erg dat Villarreal ooit nog terugkeert op het hoogste niveau. Wat Villarreal nou echt mist is een Buffon en Del Piero allá Juventus die gewoon blijven ondanks degradatie, helaas is iedereen vertrokken en moeten ze het nu vooral doen met eigen jeugd.

ik hoop dus echt dat Villareal volgend jaar terugkomt. en dat Deportivo er in blijft. wat zijn dit prachtige clubs. hebben beide altijd fantastisch voetbal gespeeld. met name Villareal vorig seizoen. ze wonnen niet veel. maar voetballen deden ze. voor mij was het oogverblindend wat ze deden.
hopelijk kan Deportivo met Marchena een trekpleister zijn voor nog meer spelers. en dat deze club gewoon gelijk mee doet in het linker rijtje.

Idd ze hebben van Sporting Evaldo, Salomao en Andre santos gehuurd, van benfica Roderick en Nelson Oliveira en Pizzi van Braga

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren