Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pérez wil tiental lozen en nog twee namen halen

Laatste update:

De tijd dat enkele spelers Real Madrid zullen gaan verlaten is aangebroken. Voorzitter Florentino Pérez meldt dat hij van plan is om in totaal tien spelers van de hand te doen. Van het geld dat hiermee verdiend wordt wil hij vervolgens nog twee nieuwe krachten gaan halen.

“We moeten een beetje rustig aan doen, want een team bestaat normaal uit zo'n 25 spelers en wij hebben er nu zo'n 35”, vertelde Pérez aan Cuatro. “We moeten ons er nu even op concentreren om een aantal spelers ervan te overtuigen dat ze beter kunnen vertrekken. We moeten niet vergeten dat volgend jaar het WK op het programma staat en al onze spelers willen daar aan meedoen. Als ze niet bij ons kunnen spelen, willen ze dat vast ergens anders doen.''

Voor de zes Nederlanders die onder contract staan bij Real breken er onzekere tijden aan. Pérez zei al bij zijn aanstelling dat hij het aantal Nederlanders bij de club wilde gaan verminderen en Royston Drenthe, Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder, Ruud van Nistelrooij, Arjen Robben en Klaas-Jan Huntelaar zouden dan ook verder kunnen kijken. Andere spelers die op de nominatie staan om te vertrekken zijn Christoph Metzelder, Álvaro Negredo en Guti.

In totaal hoopt Pérez deze zomer nog twee nieuwe spelers te kunnen aantrekken. De preses wilde niet op namen ingaan, maar het ligt in de lijn der verwachting dat hij zijn pijlen richt op Alvaro Arbeloa van Liverpool en Franck Ribéry van Bayern München. Eerstgenoemde liet onlangs weten dat hij zijn terugkeer naar Madrid nog deze maand wilde afronden, terwijl Ribéry zich onmogelijk probeert te maken in Beieren. De sterspeler van Bayern wil een vertrek naar Spanje forceren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het onbegrijpelijk
de koopwoede van Madrid en of de club het uberhaupt kan betalen laat ik terzijde.

maar wat ik onbegrijpelijk vind is dat de voorzitter speler na speler haalt, terwijl de trainer nergens voorkeuren uitspreekt (in de media dan)
maar wel voor de moeilijke taak komt te staan, en uiteindelijk op wordt afgerekend , om van al die prachtige voetbalindividuen een team te smeden.

4 juli 2009 om 13:42

hoezo onbegrijpelijk?? lijkt me meer dan logisch ze hebben zowat een selectie van 35man dat drukt een beetje te veel op de begroting denk je niet

4 juli 2009 om 13:42

Het gaat inderdaad nergens meer over.

4 juli 2009 om 13:43

Precies paar verkopen en nog 2 speler halen Arbeloa van Liverpool is een goeie.ribery hoef niet koop in plaats van hem maar een verdedigende-middenvelder.zowiezo vindt ik dat Real met 2 verdedigende middenvelder moet gaan spelen.2 diaras zijn opzich goed maar heb liever iemand die naast lass kan spelen.m.diarra heeft al gehoord dat hij mag vertrekken en gago vindt ik niet goed voor een basisplaats.

4 juli 2009 om 13:48

nog een verdedigende middenvelder? Ze hebben daar al een Lass en een Diarra... wat gebeurt er met hun 2 dan..?!

4 juli 2009 om 15:11

Gago hebben ze ook nog, maar zg nou zelf het zijn alle 3 aardige spelers maar geen wereldtoppers.

4 juli 2009 om 15:18

Mahamadou Diarra is al eerder aangegeven dat hij mag vertrekken.

4 juli 2009 om 16:02

Ze hebben drie controleurs voor twee posities. Gago, L. Diarra en M. Diarra. Ik vind deze drie spelers echter geen wereldtop. Een jongen als Mascherano of Xabi Alonso zou daar niet misstaan.

5 juli 2009 om 12:48

we weten allemaal dat je geen team maakt uit alleen namen, real komt zich wel weer tegen. ook nu worden ze geen kampioen. deze club maakt het voetbal helemaal kapot

4 juli 2009 om 13:47

Ik sluit me helemaal aan bij Jaap1. De trainer heeft nergens zijn voorkeur over uitgesproken, heeft niet eens gezegd of die de komst van Ribery nodig vindt, misschien wilt hij wel met een Robben gaan spelen (noem maar wat..) Hij staat volgend jaar wel met de druk om al die sterspelers tot 1 team te krijgen.

4 juli 2009 om 18:25

Misschien houden ze dit (die voorkeur voor een speler) bij Real Madrid wel heel goed binnenskamers.

4 juli 2009 om 15:14

Alsof de trainer spelers als Ronaldo, Kaka en Benzema niet zou willen. Eerst denken voor dat je wat zegt he.. Wij zijn voetballiefhebbers en moeten kijken naar het voetbal op het veld, de financiele kant interreseert ons geen ene moer. We moeten als voetballiefhebbers onze grenzen kennen en niet overal mee bemoeien!!

4 juli 2009 om 15:29

We mogen ons overal mee bemoeien hoor Zonder ons bestaat het prof. voetbal niet

Alleen is objectiviteit en argumenten altijd wel prettig. Zomaar wat schreeuwen is zo nutteloos.

Natuurlijk is iedereen blij met super sterren, maar is het ook niet de bedoeling dat ze prijzen gaan pakken? De coach moet dalijk toch dagelijks met die spelers werken. Dus een beetje inspraak is echt niet zo gek hoor.

Aan de andere kant hoeft het ook niet. Zo is de structuur nu eenmaal. Perez de bobo koopt alles wat hij leuk vind, huurt daar een coach voor in waarvan hij denkt dat het klikt en die moet z'n werk gaan doen.

In mijn ogen niet de meest rendabele en succes verzekerde manier van doen, maar zo gaat het daar nu eenmaal.

Perez kan wel Ribery gaan noemen, maar misschien wil de trainer wel gewoon Vidic ofzo ... een trainer heeft daar doorgaans toch meer kijk op natuurlijk.

En er bestaat ook nog zoiets als scouten, maar daar doet Real niet aan. Die kopen gewoon wat ze leuk vinden. De club heeft zoveel waarde dat ze dat kunnen doen.

Enige wat ik wel vind is dat er een internationale regel moet komen die alle clubs dezelfde voorwaarden geeft op financieel gebied, want dat dreigt nu toch wel een beetje het voetbal kapot te maken. Maarja, historie wijst ook uit dat alles zichzelf op termijn weer hersteld en alles met golf bewegingen gaat, dus misschien moeten we ons maar niet zo druk maken.

Wel hoop ik stiekem dat Real geen klote presteert. Maarja, dat is op emotionele basis, geen rationele.

4 juli 2009 om 15:53

Dan veronderstel ik dat je een cameraatje of een spion hebt bij de vergaderingen van Real. Want ik weet hoe je anders kunt weten dat hij geen voorkeuren heeft uitgesproken.

4 juli 2009 om 22:44

Het is heel normaal dat in de Serie A en La Liga het bestuur het aakoop-en-verkoopbeleid bepaalt en de trainer moet gewoon zijn mond houden.

Mourinho was laatst niet te spreken over het trainerschap in de Serie A, omdat de leiding geen of weinig ruimte geeft aan de trainer aangaande technische zaken. Daarentegen prijsde hij de Pl om het mangen van clubs, het is een paradijs vindt hij.

In een competitiewedstrijd in de Serie A zag ik op tv de president van Napoli, De Laurentis, plaats nemen op de bank naast de coach van Napoli, Donandoni. Het is wie betaalt bepaalt.

4 juli 2009 om 15:33

Om nog even een stuk aan te halen wat ik ook in de discussie van het topic Obradovic wil naar Ajax heb gezegd:

onstane gedachtes dat aankopen de fans moeten plezieren zijn onzin. Aankopen moeten de club beter maken, zowel sportief als financieel. en als die aankopen een club sportief verbeteren worden de fans vanzelf blij.

Er stond vandaag of gister letterlijk een stuk op Vz over Perez dat hij met zjin aankopen de socios blij wou maken.
Dat is toch straight up bullshit.. ik bedoel de fans zijn wel belangrijk, maar denk je niet dat de fans van bijvoorbeeld Real madrid liever een succesvol seizoen hebben met veel prijzen en goed voetbal zonder Ribery, dan een waardeloos seizoen met Ribery?

Plus:en door het soort naïvelingen als jij onstaan gedachtes dat aankopen de fans moeten plezieren. Wat onzin is, aankopen moeten de club beter maken, zowel sportief als financieel.

Er stond vandaag of gister letterlijk een stuk op Vz over Perez dat hij met zjin aankopen de socios blij wou maken.
Dat is toch straight up bullshit.. ik bedoel de fans zijn wel belangrijk, maar denk je niet dat de fans van bijvoorbeeld Real madrid liever een succesvol seizoen hebben met veel prijzen en goed voetbal zonder Ribery, dan een waardeloos seizoen met Ribery?

Verder naar je eerste zin refererend: Ik zelf zou als trainer best deze voetballers in mijn team willen hebben, maar als het niet klikt en er is geen teamspirit etc dan heb je er simpelweg niets aan.
Kijk deze namen zijn leuk voor de geldgeneratie en merchendising, maar of het een sportief succes wordt is nogm aar de vraag.

Leuke samenvatting van de soap rond Perez maar om er nou nog op in te gaan...

ahahah ik denk dat elke trainer kaka , ronaldo en benzema wilt he

Verkoop van 10 spelers levert ze wel genoeg op om nog 2 nieuwe spelers te kopen :clown

Ging het niet om Xavi Alonso en Ribery?

4 juli 2009 om 13:46

Xavi Alonso

Het is xabi Alonso en ik denk dat ze het eerder hebben over arbeloa en Ribery hebben.

4 juli 2009 om 15:08

Xavi Alonso bestaat niet...
Ik denk dat je Xavi (xavier Hernández Creus - Barca) en Xabi Alonso (xabier Alonso Olano - Liverpool) nu met elkaar verard.
En dat je in dit geval Xabi Alonso bedoeld.

4 juli 2009 om 17:30

hoe briljant je nu ook probeert te lijken het is natuurlijk ook mogelijk dat hij een typfout heeft gemaakt met de v en de b die zich miraculeus naast elkaar op het toetsenbord bevinden...!
van mij mogen al die nederlanders weg...! zoiezo Huntelaar, Sneijder en Drenthe de rest mag blijven als wissel ik hoop dat de 2 andere aankopen Ribery en nog een topper voor de verdediging zijn..! ik hoop zelf Lahm maar dat zie ik dan niet snel gebeuren..!

Wat ik me dus afvraag: is Real nu de rijkste sprotclub ter wereld? Of zijn er rijkere verenigingen in de Nba, Nhl en noem maar op. Niet te vergeten natuurlijk de clubs uit de oliestaten in het midden-oosten.

On: Ik vind het niets anders dan zelfmoord. Ik zie het huidige Madrid niet echt als een team, maar meer als spelers die voor zich zelf gaan. En bovendien weet ik ook niet of Pellegrini al deze sterren in een team wel aankan.

4 juli 2009 om 13:52

Manchester City is zonder twijfel de rijkste. Die heeft een groep oliesjeiks gevonden die te veel geld hebben en daarom kan City 120 miljoen op Kakã¡ en nog eens 50miljoen op Terry bieden. Real Madrid sluit gewoon leningen af.

4 juli 2009 om 14:00

Tsja, ik weet niet of Real de rijkste van alle sportclubs is, maar het is wel duidelijk dat ze op dit moment het meeste geld uitgeven van alle voetbalclubs. Ze staan niet voor niets in de Top 10 van duurste transfers op nummer 1,2,3&4 en ze hebben niet voor niets dit seizoen al meer dan 200 miljoen uitgegeven. Maar ik denk dat jij dit niet bedoelt met rijkste. Want als jij bedoelt 'de club met het grootste kapitaal', dan is het misschien toch Man. City. Die hebben een eigenaar die naar verluid 500 miljard bezit. Maar je weet ook weer niet of je dat als het kapitaal van City kan zien, omdat hij dat niet allemaal in de club gaat stoppen. Zo zie je maar, dat dit een moeilijke discussie is, waar je moeilijk uit gaat komen. Feit is dat Real Madrid zich deze zomer wel profileert als de grootste spendeerder van allemaal.

4 juli 2009 om 14:15

In honkbal gaat er veel meer geld om dan in het voetbal... Daar is het helemaal maf

Guti vind ik echt een winnaar. Altijd houden. Perez heeft een punt waar hij ingaat op spelers die aan het Wk willen meedoen.

In de snelle voetbalwereld kan blijkbaar (bijna) alles. Als iemand zich zo opstelt als Ribery bij Bayern doet, zou ik nog niet willen dat hij bij mij de plee schoonmaakt.

Er moeten idd een aantal spelers weg maar 10 is wel erg veel
Huntelaar, Heinze, Codina, M. Diarra, Sneijder, Javi Garcia(vind ik echt tekort komen), (rvn)
die zou ik verkopen zijn dus 6 misschien 7 spelers.
en ik weet niet welke 35 hij bedoeld maar ik kom op 28 spelers maar dat is wel zonder Negredo(speelt naar mijn weten nog bij Almeria), Bueno, Palanca, adian wat jeugdspelers zijn die wel is voor het eerste team hebben gespeeld

4 juli 2009 om 13:55

Iker Casillas
mã­chel Salgado
pepe
sergio Ramos
fernando Gago
lassana Diarra
raãºl
kakã¡
wesley Sneijder
arjen Robben
marcelo
guti
royston Drenthe
gabriel Heinze
Dani Parejo
raãºl Albiol
klaas-jan Huntelaar
gonzalo Higuaã­n
christoph Metzelder
miguel Torres
rafael van der Vaart
javi Garcã­a
jerzy Dudek
karim Benzema
cristiano Ronaldo
mahamadou Diarra
ezequiel Garay
álvaro Negredo
ruud van Nistelrooy
rubã©n de la Red

En dan zullen er vast nog een paar jeugdspelers zijn die voor het
eerst met de 1ste selectie meetrainen.

4 juli 2009 om 14:01

Ik denk dat Vdv,negredo,drenthe,salgado,mahamadou Diarra,metzeder,guti weg zullen gaan en dat Dani Parejo en Javi Garcia worden verhuurd De la Red word waaschijnlijk niet ingeschreven door zijn blessure voor de rest denk ik dat Huntelaar eraan moet geloven...

Ik vind het typerend voor deze tijd om eerst allerlei versterkingen te halen en daarna de spelers te lozen die weg moeten ipv weg mogen.. Er zit tegenwoordig geen gedachte meer achter en men denkt geen enkele stap vooruit! Gewoon kopen, kopen en kopen en daarna: Owja, we moeten nog wat spelers kwijt! Met als gevolg dat ze moeten verkopen om met een normale selectie te beginnen aan het seizoen..

Het moet een eer zijn om voor Real Madrid te spelen, en als gasten als Huntelaar en Drenthe daar spelen is het voor vele topspelers geen eer meer. Dat zal wel de gedachte van Perez zijn. Hij maakt alweer een fout, die Arbeloa is niet goed genoeg, dat is een gevalletje Heinze en hij is rechtsback, daar hebben ze Sergio Ramos al. Ik zou dus gaan voor Ribery en Grosso ofzo

hoop echt dat Ribery ook naar Real Madrid gaat voor 90m ofzo en dat Real Madrid dan gewoon keihard op zn muil gaat. Gadverdamme.

ik, vind dat de uefa net zo als de nba een salariscap en transfercap moet invoeren, met openbaarheid van stukken zo dat het allemaal inzichtelijk is.
ook moeten clubs met zulke schulden als r.madrid niet meer van dat soort bedragen mogen kunnen uitgeven, schors zo´n club maar voor een jaar van europees voetbal en waarneer ze geen verbetering laten zien andere sancties opleggen.

4 juli 2009 om 14:07

Die overzichtlijkheid door middel van openbaarheid van stukken gaat er niet komen aangezien veel clubs beursgenoteerd zijn.

4 juli 2009 om 14:17

Juist daarom zou het veel gemakkelijkre moeten zijn.

4 juli 2009 om 15:40

@dekker1980

Real is lang niet de enige die zo veel geld uitgeeft, er zijn talloze topploegs die miljoenen uitgeven en als je die allemaal wilt schorsen voor een jaar Europees voetbal, beginnen ze gewoon hun eigen Europese competitie, zo makkelijk gaat dat.

Voor een lening bij de bank, moet je een bepaald bedrag als eigen vermogen hebben, blijkbaar heeft Real dat, dus waarom zouden ze dat niet uitgeven?(zolang ze die lening terug kunnen betalen)

Haha, straight to the point Perez..
Hij heeft volkomen gelijk, je kunt onmogelijk met 35 een seizoen starten (behalve Fifa 09) dat is meer dan 3maal basiselftal!
Als er spelers weg moeten dan moeten ze ook weg en die spelers moeten ook begrijpen dat als ze blijven zoals Sneijder datwilt, dat ze amper aan spelen zullen toekomen.
Ik vind de 2 versterkingen goed voor de plaatsen waar versterking nodig is al had ik graag iemand anders dan Arbeloa gezien, hij is nu namelijk niet bepaald eeen wereldverdediger. Verder zou ik ook Xabi Alonso willen zien komen nu zij rol bij Liverpool begint te verkleinen en misschien in de loop der tijd overbodig begint te raken

Eindelijk staat Guti ook op die nominatie

Goede woordkeuze Vz, laat Real maar lekker namen halen . Volgens mij is het motto van Peréz: Wat nou teamgeest, we hebben geld en zullen het uitgeven ook..!

Perez moet nog 1 ding leren: Hij denkt dat je met geld prestaties kunt kopen. Niet dus. Barcelona heeft al bijna 2/3 jaar dezelfde opstelling, met 2 á 3 veranderingen , maar de basis is daar goed, de teamgeest. Kampioen wordt je niet dmv geld, dat wordt je dmv tijd en een goede teamgeest opbouwen! Ik heb nog nooit zo gehoopt dat Barcelona kampioen wordt dit jaar. Dat zal die koopzuchtige perez leren..

hoop dat die nederlanders en leuk clubje vinden.

4 juli 2009 om 13:56

van der vaart ajax? van nistelrooi psv? drenthe feyenoord?

gekheid natuurlijk

Het is toch niet te hopen dat Guti weggaat. 1 van mijn favorieten bij Real. Een echt icoon en een voetballer zonder hoge dunk van zichzelf (vind ik). Fijn houden deze man!
Benzema is een beetje overbodig in mijn ogen. Vind Huntelaar en Higain minstens zo goed op het moment.

4 juli 2009 om 14:14

Huntelaar schopt nog geen deuk in een pakje boter kom op nou toch. Benzema is 10 keer zo goed

Het is meer dan logisch dat Florentino nu ook een aantal spelers wil verkopen want anders heeft Real Madrid een veel te grote selectie en moet hij spelers betalen om niet te voetballen. Ik denk dat het Wk 2010 een bepalende factor zal spelen want als je niet speelt bij je team dan heb je ook geen wedstrijdritme. Hierdoor zullen wel eens een aantal Nederlanders vertrekken zodat ze toch wedstrijdritme zullen hebben.

Spelers die mogen vertrekken:
Salgado voor ongeveer 5 miljoen euro
Drenthe voor ongeveer 10 miljoen euro
Van Der Vaart voor ongeveer 14 miljoen euro
Sneijder voor ongeveer 16 miljoen euro
Van Nistelrooy voor ongeveer 6 miljoen euro
Guti voor ongeveer 8 miljoen euro
Higuain of Huntelaar voor ongeveer 22 miljoen euro
Hierdoor brengt het je ongeveer 81 miljoen euro op en met dat geld kan je Ribery aantrekken voor 65-70 miljoen euro en Arbeloa voor 10 miljoen euro + de diensten van de Spaanse jeugdige aanvaller die terugkeert van zijn huusbasis bij Almeria.

Dit is een interessante theorie die ik toepas maar of het in de werkelijk ook zo gemakkelijk zal gaan en aan deze prijzen is natuurlijk iets anders. Maar de kans dat het zo zal gaan is vrij reeel denk ik. Dan behoudt Real Madrid Robben als Backup voor Ribery of Ronaldo. Met een 4231 systeem zal Real Madrid het sterkst uit de blokken komen:

Casillas
Ramos
Pepe
Albiol
Arbeloa
Lass Diarra
Gago/Dia
Ronaldo
Kaka
Ribery
Benzema
4 juli 2009 om 14:00

Higuain gaat helemaal nergens naar toe. Die blijft mooi in Madrid. Huntelaar daarentegen mag vertrekken. Ribery is niet zo noodzakelijk. Ik heb liever nog een controleronde middenvelder (xabi Alonso) en een goede linksback (clichy/arbeloa).

4 juli 2009 om 14:04

Salgado is tranfervrij en voor van der Vaart zullen ze zeker niet veel meer vragen en die vraagprijs van guti zal ook veel lager zijn en die van Drenthe ook.

4 juli 2009 om 18:17

@sa2sa
die aanvaller is Negredo en hij is ong 15 miljoen waard dus tien miljoen plus hem is veels te veel voor arbeloa arbeloa mag weg voor 10-12 miljoen.
En higuain gaat niet weg dat is zeker, voor de rest is je lijstje goed.

4 juli 2009 om 22:23

Wanneer dit de bedragen zijn dat is het een stukje kapitaalvernietiging van de bovenste plank. Bijna alle spelers worden voor een bedrag verkocht dat ruim onder het aankoopbedrag ligt. Zou eens kritisch naar gekeken moeten worden door één of andere commissie van de Uefa of dit allemaal wel klopt in de boekhouding. Mijns inziens zou elk andere bedrijf al lang en breed failliet zijn verklaart wanneer er zulke onverantwoorde uitgaven worden gedaan. Maar ja, in voetbal kan alles blijkbaar.

Kom op Rijkaard.
Probeer 1 van die Nederlanders te halen naar Gs.
Ik hoop echt dat Gala een speler haalt van die nederlanders van real.
Is beter zo kunnen ze mee doen met Wk.

ik als feyenoordsupporter kan alleen maar jaloers zijn op de selectie en de koop woede van Real Madrid met een begroting van bijna 500 miljoen.de aankopen zijn gewoon commerciele kaskrakers iedereen(wereldwijd) wil met Kaka Ronaldo enz enz op zijn shirt lopen de bedrijven zullen vechten voor een plekkie dus de lening is zo terug verdient. Er word niet zomaar 300miljoen uitgeleend door een bank in deze tijd.ik geloof alleen dat ze de Nederlanders niet te snel moeten afschrijven want Klaas Jan Huntelaar en Rafael van der Vaart en ook Wesley Sneijder en mijn favorieten Van The Man en Robben zijn echt van bjzondere klasse,vind ik

ze hebben 30 spelers geen 35

wat de man doet is een project zakelijk met zijn eigen voetbalvisie.
dit is een logisch gevolg van zijn koop gekte.
als nederlander houd ik mijn hard vast en hoop ik echt dat die jongens zich bij een andere top club zich gaan bewijzen en het liefst Real in eigen huis verslaan in de finale cl.
het project wat hij gestart is heet gewoon een hate it or love it project.
de 1 is vel tegen de ander vind het geweldig.
of het verantwoord is zal de toekomst uitwijzen daar moeten we niet nu al een conclusie uit trekken zonder dat er feiten bekend zijn!
wel is het zo dat er in madrid een politiek spelletje is banken werken mee...dat wil nog niet zeggen dat de leningen verantwoord zijn.
daarom vind ik het ook terecht dat er mensen zijn die vinden dat het oneerlijke concurentie is.
maar eerlijk gezegd is het al jaren zo dat de kleinere clubs kansloos zijn tegen het grote geld van de top.
de voetbal wereld is een keiharde zakenwereld geworden en zo als iedereen weet is de zakenwereld niet altijd eerlijk.
kijk is naar de ek en wk een normale voetbal supp kan al jaren amper een kaartje kopen terwijl in het bedrijfsleven door sponsors etc al jaren de zakenlieden voorang hebben op de normale supp.
voetbal is niet eerlijk daar kunnen we weken/maanden/jaren over klagen of in heel europa moeten we een jaar lang geen kaart kopen of seisoenskaart shirtjes etc kopen en clubs laten voelen dat een club bestaat uit supp dan zullen ze het voelen maar dat zal niet gebeuren.
dus veranderd er niks zolang de uefa en fifa geen echte grote stappen gaan ondernemen.
de enige manier om zoiets te kunnen veranderen zal met name van de eu afhangen maar daar hebben de grote landen(dus de grote competities)het voor het zeggen.

belachelijk dat , ruud,wesley,en kjh waarschijnlijk weg moeten.
Dat zijn spelers die heel bruikbaar zijn voor real.
Robben kan het schudden vleugels zijn druk bezet en als ribery ook komt overbodig.
Van de vaart is de zelfde speler als sneijder dus die aankoop ook nooit begrepen.
Over royston ga ik weinig zeggen domste aankoop van real in denk 3 jaar

4 juli 2009 om 14:40

De domste was Gravesen. Wat een slechte voetballer.

On:
Real geeft veel te veel geld uit. Ze hadden ook gewoon diego milito en diego kunnen halen. Veel goedkoper. C Ronaldo gaat toch alleen maar lullen met de bal. Ik weet het nu al. Hij is een kleine boy die zijn buikspieren aanspant als hij zijn shirt uitdoet na de wedstrijd, omdat er camera's op hem gericht zijn.

Van de vaart, sneijder, robben. Ze zijn goed maar behoren niet tot de wereldtop. Ze kunnen beter bij ploegen spelen als villareal, arsenal, werder bremen, fiorentina. Bij zulke ploegen zijn de 'de man'. Bij ploegen als barca, real, ac milan, man U zijn de gewoon average.

Ik denk dat van alle spelers alleen Sneijder en Huntelaar zullen blijven. V/d Vaart zal wel naar een andere club in Engeland of Spanje gaan en ik denk dat van Nistelrooij terug zal keren naar Engeland. Misschien nog een optie voor Manchester United? Als vervanger van Tevez of Ronaldo? Zou wel leuk zijn als hij daar zijn carriere af kon sluiten, alleen zie ik het somber in. Drenthe zal of weggaan of verhuurd worden, voor zijn ''ontwikkeling'' zal het beter zijn om dat te doen omdat hij bij Madrid toch bijna niks goeds kan doen. Robben zie ik ook liever blijven, maar zou zeker niet misstaan bij een topclub in Engeland. Volgens mij zocht Chelsea nog een speler voor de linkerkant? En misschien als vervanger voor Giggs?. We zullen het zien, er zal in ieder geval wel veel verlies worden gemaakt op de Nederlanders als ik het zo bekijk. Jammer, maarja...

4 juli 2009 om 14:57

Van the Man gaat sowieso niet naar Man Utd. hij past absoluut niet in hun speelsysteem. Rvn is een erg goede spits, maar de aanval moet wel om hem draaien. iets dat bij man utd ondenkbaar is tegenwoordig.

Waarom zou je als Real Madrid 80 miljoen uitgeven voor Ribery als je Robben in je selectie hebt? Het verschil tussen die 2 is echt geen 50 miljoen. Beter kunnen ze Macherano en Xabi Alonso proberen te strikken.

Voor de bank:

Raul
Huntelaar
vd Vaart
L. Diarra
Heinze

Voor de verkoop:

Sneijder
v Nistelrooij
Higuain
Drenthe
M. Diarra
Guti

Casillas
Ramos
Pepe
Albiol
Arbeloa
Xabi Alonso
Macherano
C. Ronaldo
Kaka
Robben
Benzema
4 juli 2009 om 14:55

jij zet dus Higuain in de verkoop. een van de beste spelers van real afgelopen seizoen. die door de fans liever in de basis gezien werd dan clubicoon Raul. die ook topscorer van real was...

4 juli 2009 om 21:56

je ontvangt meer voor higuain dan voor raul, en huntelaar verkies ik ook boven higuain omdat kjh een eerlijke kans verdient (en waarschijnlijk omdat ik licht patriotistische trekjes heb )

Ik hoop (maar het zal niet gebeuren) dat Barcelona al de nederlanders van Real koopt, en dan kampioen word. Wat begin ik Real Madrid nu toch te haten, Bah. Laat Barcelona maar gewoon kampioen worden, want die club heeft zowat ieder seizoen nog dezelfde selectie gehad, met maar 2/3 wijzigingen.

4 juli 2009 om 18:20

haha en wie moeten ze halen sneijder , van der vaart?
denk niet dat die in de basis komen met spelers als Iniesta en xavi
en dat heeft Real nu ook met Kaka en ronaldo
De nederlanders bij Real zijn goed maar Kaka Ronaldo Xavi Iniesta Gerrard Fabregas Ribery zijn wereldklasse

Ribery kost zeker geen 50ml meer dan Robben, maar als je gaat tellen hoe vaak robben in 1jaar gebles is? en dat Ribery 2-3 klasse beter is? ga ik toch zeker voor Ribery.. en Robben gewoon verkopen aan Man.city, want hun willen (letterlijk) bijna iedereen!

4 juli 2009 om 14:50

ribery is absoluut geen 2-3 klasse beter dan Robben. en om eerlijk te zijn, betwijfel ik dat je veel van ribery en robben gezien hebt als je zoiets beweert. robben is een fantastische speler. misschien is ribery een tikje beter. maar qua mentaliteit dan weer een tikje minder.

Dit gaat egt helemaal nergens meer over!
Het was toch ook Xabi Alonso?
Of heb ik dat mis
En Silva wilden ze ook.
Lijkt mij idd ook erg leuk om met het team zoals Real het wilt te spelen op Fifa 2010 of Pes2010 zeker!

Cassilas
S.Ramos
Pepe
Albidol
Arbeloa
Ribery
Xabi Alonso
Silva
Kaka
C.Ronaldo
Benzema

ik begrijp niet waarom mensen zeggen dat arbeloa een goede speler is. die jongen is echt niet real madrid waardig. ook niet liverpool waardig. echt een typerende transfer voor real. je haalt wereldklasse aanvallers als C. Ronaldo en Kaka. en dan een prut verdediger als Arbeloa. het is niet eens een linkspoot. er zijn zoveel betere opties. A. Cole, P. Lahm, G. Clichy, P. Evra, om er maar een paar te noemen. maar goed, real steekt liever het grote geld in het deel waar ze eigenlijk al vanaf het begin goed zaten, de aanval. terwijl ze de verdediging wederom laten hangen. Pepe, Metzelder, Garay, Heinze, Marcelo (vind ik meer een middenvelder.) allemaal niet goed genoeg voor real.

Misschien moet Psv het eens gaan proberen bij Ruud van Nistelrooy. Hij mag vertrekken dus niet geschoten is altijd mis.

Van Nistelrooy lozen? Hij heeft bij zowel Real als Manchester al laten zien dat hij voldoende ballen erin kan trappen op wereldniveau. Om hem dan vervolgens na een blessureperiode direct van de hand te doen zou echt blijk geven van een gebrek aan vertrouwen in hem. Maar waarom zouden ze weinig vertrouwen in hem hebben terwijl hij zich al bewezen heeft? Wie weet komt hij wel extra getergd terug van zijn blessure. Het is natuurlijk vooral nog speculeren op dit moment, maar ik zie voor hem toch op zijn minst een plaats weggelegd als supersub, als hij die boys van de billionaire boys club al niet uit de basis speelt.

Ot: Ik ga niet te veel woorden meer vuil maken aan die miljoenentransfers natuurlijk. De selectie wordt veels te groot en dan gaan er jammergenoeg voor ons Nederlanders ook koppen rollen van onze internationals. Prachtig trouwens, Hunterlaar voor 20 mil. kopen, half seizoentje laten spelen en dan weer verpatsen. Ben benieuwd of ze daar nog wat winst over gaan maken. Vind dit overigens wel kortzichtig, Huntelaar zet zijn eerste stap naar het buitenland en heeft nog geen half jaar gekregen om zich aan te passen. De eerste maanden ben je waarschijnlijk bezig met wennen aan de omgeving, vervolgens moet je wennen aan het elftal, dan kom je in je ritme en zakt het team in elkaar. Na deze transferperiode zou ook hij zich weer opnieuw moeten aanpassen aan al die nieuwe spelers.

De vicieuze cirkel.

Het lijkt mij heel dom van Perez om Rvn te verkopen. Die man is zonder twijfel een van de beste aanvallers op dit moment. Veel beter dan Benzema die nog een rookie is en die pas komt kijken.

Benzema 10x zo goed??? 43 goals in 113 competitie duels. Niet echt iets waar Huntelaar wakker van ligt , en nee de Franse competitie is niet veel beter dan de Nederlandse.

Verder speelde hij ook nog eens bij een cliub die lange tijd de competitie overheerste....!

4 juli 2009 om 15:15

Ja leuk en aardig hoor, maar hij brak echt door toen het iets minder ging met Lyon. Oftewel hij maakte ze bijna in zijn eentje kampioen toen die er 20 inknalde. 07/08 Op zijn 19e! Huntelaar is een echte afmaker. Verder kan die jongen niks met een bal. Er zijn teams die dat soort spitsen nodig hebben. Manchester United of Bayern Munchen zouden goede teams voor hem zijn, omdat die met een statische spits spelen en eentje die eromheen speelt (rooney en Klose). Maar Real verwacht dat haar spits iets meer kan dan afmaken. Hij moet snel, technisch, kopsterk, goede dribbel hebben. Bovenal moet hij zonder hulp goals kunnen maken en niet afhankelijk zijn van zijn medespelers. Benzema heeft dat allemaal. Huntelaar niet. Huntelaar kan uitgroeien tot een wereldspits bij een andere club, dus moet hij gewoon weg. Heel simpel.

4 juli 2009 om 15:25

stopte met lezen bij het punt dat je zei dat Man Utd een spits nodig heeft die alleen kan scoren. waarom denk je dat ze een rooney een tevez en een berbatov hebben ? dit zijn alle 3 topspitsen die meespelen met het team. real verwacht dat haar spits iets meer kan ? wie heeft dit gezegt? ik heb pellegrini nog nooit zn waffel open zien trekken. alleen toen hij zei dat hij niet met vleugelaanvalers wil spelen. terwijl hij C. Ronaldo en Robben heeft. en mogelijk ribery er nog bij krijgt. real koopt niet met een doel. real koopt gewoon. hoe groter de naam hoe beter. als het maar shirtjes verkoopt aan domme nepfans zoals jij.

4 juli 2009 om 15:54

@jeweets je moet ook begrijpend lezen.
hij geeft aan dat real altijd spitsen wil die ook in hun 1tje een actie kan maken.
en dat is terecht,raul,ronaldo,owen..
real heeft zelden tot nooit een statische spits!
het is wel triest dat ze huntelaar eerst kopen(terwijl hij niet in dat real plaatje past) ja dat was onder een andere voorzitter maar dat is ook het nadeel van real alles hangt af van de voorzitter zodra er een andere komt met een andere visie gooien ze het hele beleid om daarom is er ook zelden rust.
hij geeft ook alleen maar dat clubs als man u en bayern vaak met een statische afmaker spelen en een bewegelijke.
al ben ik wel van mening dat berbatov zo type is die moet alleen zijn oude form terug krijgen.
dus wat hij zegt klopt wel hoor.
en ken je hem persoonlijk omdat hij fan van real is hoeft hij toch geen nepfan te zijn..?

4 juli 2009 om 21:02

Ik heb hier helemaal niks aan toe te voegen. De reactie van fcknudde is spot on.

ik vind dat Huntelaar niet goed heeft gekozen met een club als Real. maarja dit zeg ik nu wel lekker achteraf.

maar ik vind het echt zonde van een club als Real dat dit allemaal gebeurd ze slopen gewoon de hele club maarja het is mijn pakkie aan niet moeten ze zelf allemaal maar weten.

4 juli 2009 om 15:32

hehe. ik zei al vanaf het begin dat de "nederlandse revolutie" bij real een grote flop zou worden. dat is waar real immers het beste in is. dit kon je al vanaf het begin verwachten. real geeft niets om haar spelers. maar hij zal wel weer terecht komen hoor. spelers moeten globaal doorkrijgen dat real geen topclub is maar een trieste club. en dat zullen ze hopelijk inzien mocht real dit seizoen wederom falen, en teams als Man Utd, Barca en Liverpool wederom slagen. ik zal mijn 1e buitenlandse shirt kopen van het team dat real een goed pak slaag geeft in de Cl.

ik snap echt niet dat je spelers als huntelaar sneijder van der vaart robben kan weg doen top spelers

ik vind arbeloa niet zo goed. Real heeft trouwens toch al genoeg spelers voor op links( heinze, marcelo en miguel torres)
Ze zouden beter nog voor een breker op het middenveld gaan zoals een Masscherano.
Daarnaast ben ik toch benieuwd hoe Pellegrini gaat spelen, want ik heb gehoord dat hij minder met vleugelaanvallers zou spelen, maar naar mijn mening moeten ze met ronaldo en straks waarschijnlijk ook ribéry toch met flanken spelen.

@ Zafer_fb

volgens mij zijn de La Lakers(nba) en de Yankees rijker en man city ook maar even on: dit is natuurlijk belachelijk zoveel wereldsterren en ik heb de trainer helemaal niks horen zeggen dat die allemaal wegmoeten en wie er allemaal gekocht moeten worden in de Media

De trainer heeft hier niets over te zeggen. Het gaat om het imago van Real weer op te poetsen. De resultaten zullen scherp worden beoordeeld. Maar eerst de shirt verkoop en overige merchandising. Jammer voor de Nl spelers, maar zij hebben niet de uitstraling van een Galictico. Xabi Alonso binnenhalen wordt nog een belangrijke voor dit team. Vergeet al die andere controlerende middenvelders, want zij hebben het Niet gebracht. Kortom project Refresh Real staat boven alles binnen de vereniging.

Ik denk zelf dat je de Nederlanders in dit elftal heel goed kunt gebruiken. Trouwens is Arbeloa nou links of rechts back? Als hij rechtsback is heb je er niet veel aan. Met deze opstelling zouden ze serieus onverslaanbaar zijn! Sneijder heeft geen verdedigende taak maar meer controleur op het middenveld. Of Robben of Ribery als ze Ribery kopen had ik Ribery er in gezet, die is minder blessure en is technischer dan Robben. Huntelaar is een top spits en een goalgetter dus dat past wel goed in dit systeem. Ik denk zelf dat Garay een van de grote verrassingen van dit sezioen zal zijn en de rest spreek denk ik wel voor zich.

Casillas
Sergio Ramos
Pepe
Garay
Albiol
C.Ronaldo
Kaka
RiberyRobben
Sneijder
Huntelaar
Benzema

Volgensmij is de enigste reden dat Pérez Arbeloa wilt halen dat Arbeloa in de jeugd van Real heeft gespeeld... Maar het zou echt stom zijn om een miljoen of 6-8 te betalen voor een rechtsback (want volgensmij is hij dat ), terwijl je Sergio Ramos in je selectie hebt. Je zou het kunnen oplossen door Sergio Ramos naar het centrum te verplaatsen, maar dan kun je net zo goed Arbeloa níét halen...
Beter zou het zijn om een linksback te halen. Iemand die vooral verdedigend zijn mannetje staat. Marcelo is voor mij meer een middenvelder. Verdedigen kan-ie niet.

Ribéry is totaal onnodig bij Real. Ze hebben echt ruimschoots genoeg spelers die op zijn positie uit de voeten kunnen. Denk aan: Van der Vaart, Sneijder, Robben, Raul en zelfs Higúan zou er kunnen spelen.
Een verdedigende middenvelder is veel harder nodig, maar dat is algemeen bekend.

4 juli 2009 om 20:51

Waarom real madrid van alle nerderlanders af wil begrijp ik helemaal niet bij die 25 spelers horen zeker sneijder en robben erbij want dat zijn gewoon klasse spelers maar hij heeft gelijk als hun mee willen doen voor het wk kunnen ze maar het beste kiezen voor een andere club want of de aankopen mislukken of niet ik denk niet dat ze op de bank belanden.

6 juli 2009 om 10:34

Ze hebben Albiol niet voor de bank gekocht hoor.

Huntelaar is toch door de mand gevallen door zijn gebrek aan scorend vermogen in een Echte competitie. Misschien maar een stapje terug zodat hij het niveau een beetje aankan. Dan wordt hij weer opgehemelt en mag hij het verprutsen in oranje volgend jaar.

4 juli 2009 om 22:43

lees je reactie eens na voordat je post. huntelaar scoorde de ene na de andere goal toen hij mocht spelen, en hij kan het niveau wel degelijk aan. hij heeft zich nu bewezen en nog steeds zeg je dat hij overschat is. hij speelt verdomme bij real madrid. sowieso is hij de ideale spits voor oranje..

ik vind dat perez tot nu toe heel veel stappen vooruit heeft gedaan maar Guti weghalen daar zijn gewoon geen woorden voor

guti is de jongste niet meer is wel een goeie speler daar niet van maar ik denk dat guti beter bij een subtopper als atletico of sevilla kan gaan voetballen voor zulke ploegen kan hij heel belangrijk zijn en europees alsnog meedraaien

@ radiohead,
Huntelaar door de mand gevallen?
Heb jij afgelopen seizoen wel voetbal gekeken uberhaupt?
Of heel misschien teletekst bekeken?
Ten 1e, hij kwam misschien slecht tot start omdat Juande Ramos hem geen basisplaats gunde, maar volgens mij heeft hij dit halve seizoen, vanaf de winterstop, toch een aardig gemiddelde neergezet van doelpunten per wedstrijd?
Weet niet precies de cijfers, maar ik ben het totaal niet met je eens dat Huntelaar door de mand is gevallen.
Verder vind ik ook niet dat hij wordt opgehemelt. Huntelaar schoot er meer dan 30 in 2-3 seizoenen achter elkaar? Weet niet of jij zo opgehemelt kan worden, maar volgens mij doe je het dan wel goed
Nu kunnen mensen weer gaan praten over de Mickey Mouse competitie uit ons landje, maar je moet het toch maar doen. Verder verprutsen in Oranje? Heb je daar argumenten voor (redenen?).
Ik denk dat hij bij Oranje de ideale targetman is voor als Nederland met 2 echte vleugelspitsen speelt die vooral voor de achterlijn gaan en dan de voorzet geven. Helaas hebben wij op de linkerkant een Madrileen die meer oog heeft voor bal+doel dus daar hoef je geen voorzet van te verwachten. Van rechts ( van Persie of Kuyt) wel meer kans, maar van Persie gaat toch vaker voor het balletje terug en Kuyt, tjaa, niets negatiefs over Kuyt, maar met zijn snelheid is het toch lastig om de achterlijn te halen. Graag reacties (radiohead?)

Als titel staat er tiental en in de tekst staan er maar negen? Maar erg jammer dat de nederlanders weg moeten vind ik echt onverdiend. Alleen omdat van nistelrooij een blessure heeft gehad van een jaar moet hij weg.. Terwijl het een super goaltjesdief is.

Ze kunnen die spelers nie thouden omdat het anders te duur wordt. Iedereen verdient daar een goed salaris. Dus maak je daar geen zorgen over.

Alle Nederlanders kunnen door heel europa terecht. Barcelona had ook een periode dat alle nederlanders er weggingen en die zijn allemaal goed terecht gekomen. En overigens sommige zullen gewoon blijven een aanvulling worden voor Real Madrid. Want er worden meer dan 60 wedstrijden gespeeld en de parade paardjes kunnen niet altijd spelen.

'we moeten beetje rustig aan doen' zegt een man die meer als 200 miljoen heeft uitgegeven aan spelers in crisistijden.

Je kunt de beste spelers ter wereld kopen, individueel zijn ze allemaal goed, maar ik twijfel of ze als een team kunnen spelen. Want hoe dan ook, ze hebben allemaal een grote ego en dat willen ze bewijzen ook. Wat ten koste gaat van het teamspel

Barcelona heeft een lening van 438 miljoen!!

ik vindt robben op links en ronaldo op rechts gevaarlijker dan ribery op links en ronaldo op rechts. Robben is veel sneller dan ribery. Ribery trekt ook heel veel naar binnen toe terwijl robben juist het spel breed houdt. Ik denk dat het anders te druk wordt met nog kaka en een spits in het centrum en een ronaldo die ook veel naar binnen trekt.

@joosieboy;
Via Sport1 heb ik het hele seizoen kunnen zien dat Huntelaar weinig laat zien op het moment dat het er toe doet. Dat is wat anders dan het hele seizoen de echte belangrijke goals maken. Voorbeelden van spelers die veel scoren in de Eredivisie zijn er genoeg.
Nogmaals; een echte grote voetballer scoort in alle competities en het hele seizoen.
En om hem te gebruiken als 'target' man vind ik de grootste onzin. Gebruik dan liever een speler die meevoetbalt op het middenvelt (kuyt) en niet alleen maar voor de goal afwacht tot hij de bal kan intikken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren