Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Premier League-clubs op scherp: Barcelona moet dertien talenten lozen'

Laatste update:

In het verleden maakten verschillende jeugdspelers van Barcelona de overstap naar de Premier League en het zou goed kunnen dat er deze zomer opnieuw een paar talenten van de Spaanse topclub naar Engeland verhuizen. Het B-team van Barcelona degradeerde in het afgelopen seizoen naar de Segunda División B en heeft op het moment veel te veel spelers.

/

Op het derde niveau van Spanje mogen clubs 22 spelers registreren voor het nieuwe seizoen, terwijl er nu 35 spelers in de selectie van Barcelona B zitten. Er zal dus een aantal spelers doorgeschoven moeten worden naar het eerste elftal van Luis Enrique, of moeten vertrekken. Volgens de Daily Mirror hebben verschillende clubs uit Engeland talenten van Barcelona op de korrel.

Arsenal wordt gelinkt aan Sergi Samper, terwijl Liverpool en Stoke City een oogje zouden hebben op Adama Traoré. Alen Halilovic wordt bovendien gelinkt aan Everton en West Ham United. Barcelona zal zijn grootste talenten niet willen laten gaan, maar het is natuurlijk logisch dat voor deze spelers de meeste interesse zal zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze kunnen ook verhuurd worden zo lijkt me of niet?

Barca zou de grootste talenten verhuren of verkopen met terugkoopoptie.

Begrijpelijk dat sommige weg willen. Ze krijgen geen kansen meer, dan gaan ze hun geluk ergens anders willen zoeken. Adama wordt genegeerd. Hij doet het de laatste tijd wat minder, maar ze moesten hem motiveren door hem mee te nemen met 1ste team.

Trouwens als Pedro vertrekt dan moet Barca niet weer met miljoenen smijten, geeft Sandro, Munir en Adama een kans.

2 augustus 2015 om 08:15

Als Pedro vertrekt?
Sorry maar Barca heeft al met met miljoenen gesmeten. Ikdenk dat Arda Turan die opvolger is van Pedro.

2 augustus 2015 om 08:23

Opvolger? Turan is al gekocht, terwijl Pedro nog niet weg is. Als die al gaat...

2 augustus 2015 om 08:54

El Casa

Turan is meer gehaald als vervanger voor Xavi...

Trouwens ik zeg toch 'weer'....

2 augustus 2015 om 09:48

Wordt door Bartomeu toch wel weer met miljoenen gesmeten dan. Die man is geen Barcelona. Pure commercie, maakt van Barca het nieuwe Real..

2 augustus 2015 om 09:58

Je moet wel met miljoenen smijten als je aan de top wilt blijven, en Barca is precies zoals Real .. ook puur commercie dus, dat ze een periode geluk hadden met een goede lichting goede eigen jeud zegt lang niet dat ze dat geluk altijd zullen hebbeb, je kan opleiden wat je wilt, als die paar uitzonderlijke talenten niet tussen zitten dan ga je gewoon weer kopen zoals Barca ook altijd deed.


2 augustus 2015 om 11:48

Turan is de opvolger van Xavi. Dat hij ook op de vleugel kan spelen is een ander verhaal, maar daarvoor is hij niet gehaald.

2 augustus 2015 om 15:10

Je hoeft niet met geld te smijte om aan de top te blijven... Dit bericht brengt bijna tranen in mijn ogen.. Waarom haal je turan als je sandro, munir, sergi roberto, samper en gampau heb... Daarnaast heb je nog ook halilovic en adama en nog veel meer andere spelers die enorm veel talent hebben... Ik vind dit echt heel jammer van barcelona.

Weet iemand om welke talenten het dan allemaal gaat, naast de paar die in de tekst worden genoemd ?

2 augustus 2015 om 11:12

de 35 spelers van Barcelona B kan je bekijken op de website transfermarkt. Hier zitten als bekendste spelers Munir, Samper, Traore, Sandro, Halilovic, Gumbau, Jean Marie Dongou en Babunski bij..de geruchten gaan vooral over Halilovic, Traore, Samper en Munir. Vooral Traore en Halilovic lijken inderdaad te gaan vertrekken, terwijl Sandro en Munir alvast "zeker" tot januari naar het eerste gaan

Sergi Samper valt hier dus al buiten, want die zit al met Munir en Sandro bij het eerste komend seizoen.

2 augustus 2015 om 09:53

Is dat al bekend dan? Volgens mij zitten van het B-elftal alleen Sandro, Munir en Halilovic bij het eerste. En daarvan gaan er nog twee vertellen met terugkoopoptie.

2 augustus 2015 om 10:48

klopt helemaal! Officieel zit Samper nog bij het tweede maar dat geld ook voor Munir, Samper en Halilovic..wat wel is dat je op de website van Barcelona bij verschillende artikels te lezen krijgt (bv voor de match van vandaag tegen Fiorentina) dat van het eerste elftal Munir, Samper en Halilovic geselecteerd zijn en Samper en Gumbau van het tweede...samper zou prima in het eerste passen als back-up voor Busquets maar voor zijn ontwikkeling is het dan weer beter als hij uitgeleend of verkocht wordt met terugkoopclausule.. In ieder geval veeeeeel te goed voor Barca B momenteel gelet de degradatie

Ik hoop dat ze sowieso Samper, Munir en Sandro behouden. Die vond ik goed spelen in de voorbereiding. Samper was nadrukkelijk aanwezig, verdeelde het spelletje goed en gaf mooie passes. Sandro had een paar mooie acties en goede goals en Munir vind ik sowieso een groot talent, toen Suarez nog geschorst was speelde Munir nog geregeld. Ik vond hem toen goed spelen

2 augustus 2015 om 15:12

Sandro past meer bij het barca spelletje dan munir.

Adama Traore in het echt gezien, wat is die jongen snel zeg niet normaal en ook nog best sterk en een goeie techniek. Goeie aankoop voor elke club

Waarom heeft Ajax eigenlijk een samenwerkingsverband met Barcelona als er eigenlijk maar weinig Barca spelers naar Ajax komen? Ajax zou ook best een Traore of een Halilovic kunnen gebruiken.

2 augustus 2015 om 13:12

Met Halilovic haal je nog een extra middenvelder binnen, dus daarmee sta je alleen de ontwikkeling van jongens als Sinkgraven in de weg, en met Traore die van El Ghazi

Denk dat ze de talenten waar ze echt toekomst in zien gewoon verhuren. Die zullen ze niet ineens verkopen hierdoor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren