Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Premier League-club vangt bot na bod van twintig miljoen euro op Slimani

Laatste update:

Swansea City versterkte zich deze transferperiode al met Fernando Llorente, maar de Welshmen zagen André Ayew, naar West Ham United, en Bafetimbi Gomis, op huurbasis naar Olympique Marseille, vertrekken. Aanvallende versterking lijkt dus nodig en the Swans hebben nu hun pijlen gericht op Islam Slimani.

/

De Premier League-club heeft volgens Sky Sports een bod van bijna twintig miljoen euro neergelegd in Lissabon, maar daar zal nog wel wat bij moeten komen. Sporting Portugal heeft die aanbieding namelijk afgewezen en wil meer geld zien voor de Algerijns international, die nog vier jaar onder contract staat bij de Portugese topclub.

Swansea lijkt overigens na Ayew afscheid te moeten nemen van nog een belangrijke schakel: aanvoerder Ashley Williams staat naar verluidt op het punt om naar Everton te verhuizen, nadat de club uit Wales een bod van veertien miljoen euro van Ronald Koeman op de verdediger heeft geaccepteerd.

Vind jij Swansea City een mooie club voor Islam Slimani?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ook Chadli zou sterk in beeld zijn volgens een aantal bronnen. Levy vraagt 20 miljoen als uitgangspunt, maar Swansea zou slechts 14 miljoen willen betalen. Wellicht zal de definitieve som zich ergens daartussen bevinden, en aangezien hij gekomen is voor ongeveer 8,5 miljoen, zou dat mooi nieuws zihn voor Tottenham.

10 augustus 2016 om 14:48

Ach dat is kleingeld voor de Spurs.

Zeker een mooie speler voor Swansea. Zou Slimani graag naar West Ham zien komen. Hiermee zou Swansea zich goed versterken. Sterke spits die makkelijk met de kop scoort en ook een zeer goede afmaker, geeft altijd 110%.

10 augustus 2016 om 11:21

Dat zou inderdaad een mooie optie zijn voor jullie in de spits. Al vraag ik me wel iets af: denk jij dat Ayew gehaald is als spits? Want dat hoor en lees ik hier en daar toch, en dat lijkt me niet onmogelijk, vermits de plaatsjes op het aanvallende middenveld wel heel druk bezet zijn.

Op rechts hebben jullie Feghouli en Tore (en ook Antonio kan daar spelen, meer nog, die speelt daar het liefst). Op 10 hebben jullie Lanzini, maar ook Payet kan daar. Op links zijn mogelijkheden Payet, Ayew en Valencia. In de spits kan Carroll spelen, Ayew en ook nog Sakho (al gaat die misschien vertrekken, niet?).

Ik beschouw dit West Ham echt wel als top 4 kandidaat!

10 augustus 2016 om 12:00

Maar dan komt de verdediging ; )

10 augustus 2016 om 14:27

Onze verdediging is gewoon prima. Hield vorig seizoen in alle topduels stand en incasseerde niet veel tegendoelpunten. Reid & Ogbonna zijn gewoon goede centrebacks. Cresswell is een geweldige linksback die kan rouleren met Masuaka. En op rechtsback hebben we een groot talent in Byram.

10 augustus 2016 om 14:29

Top 4 kandidaat niet maar we zullen zeker voor de top 7 plaatsen strijden met deze selectie. Denk eerder dat Ayew een multifunctionele aankoop is aangezien hij op de vleugels, 10 en in de spits kan. Klopt dat Sakho wilt vertrekken, er ligt een bod van 17 miljoen pond (strik eromheen en weg ermee).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren