Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pratto staat na miskleun bij Feyenoord voor pikante binnenlandse transfer

Laatste update:

Lucas Pratto staat op het punt om een pikante binnenlandse transfer af te ronden. Volgens TyC Sports is de Argentijnse spits namelijk bezig om een overgang af te ronden naar Véléz Sarsfield, afgelopen seizoen een concurrent van River Plate in de Argentijnse competitie. Zijn huidige werkgever staat naar verluidt niet onwelwillend tegenover een nieuw tussentijds vertrek van Pratto, momenteel herstellende van een zware blessure.

Pratto kwam in januari als huurling binnen bij Feyenoord, maar al snel werd duidelijk dat hij niet voorkwam in de plannen van trainer Dick Advocaat. Tot overmaat van ramp raakte de aanvaller begin mei zwaar geblesseerd. Vanwege een gescheurde enkelband en een gebroken kuitbeen moest Pratto onder het mes en sindsdien is hij aan het revalideren. Hij keerde vanwege de kwetsuur ook gelijk terug richting Argentinië om aan zijn herstel te beginnen, na acht duels zonder doelpunten namens Feyenoord.

De 33-jarige spits was bij River Plate ook al niet verzekerd van speeltijd, waardoor de overstap naar Véléz Sarsfield een goede oplossing lijkt te zijn voor beide partijen. De gesprekken zijn inmiddels al in volle gang. Trainer Mauricio Pellegrino heeft niet direct behoefte aan een spits, maar volgens TyC Sports wil hij de kans om Pratto op te halen ook niet laten liggen. Vice-voorzitter Diego González is in ieder geval enthousiast over het aantrekken van de ervaren Pratto.

"Dat zou echt een droom zijn. Lucas heeft natuurlijk nog een contract bij River, maar hier staat de deur altijd open voor hem", zo laat de bestuurder optekenen in de Argentijnse media. Voor Pratto zou het de tweede keer worden dat hij het shirt van Véléz Sarsfield gaat dragen. De aanvaller kwam tussen februari 2012 en begin 2015 ook al uit voor de club uit Buenos Aires. Hij kwam destijds tot 40 doelpunten in 124 wedstrijden voor El Fortín.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik was even bang dat hij in Nederland zou blijven, en vroeg me hardop af welke Nederlandse club zo onnozel kon zijn om met deze mislukte spits in zee te gaan. 😁

Die scouts bij Velez Sarsfield zijn blijkbaar net zo rampzalig als de scouts bij Feyenoord

26 juni 2021 om 10:38

Denk dat Pratto het als pinch-hitter niet eens zo gek zal doen bij Vélez. Tempo ligt toch een stuk lager in Argentinië en het is veel werk voetbal. Daarnaast heeft hij met Almada een fantastische 10 achter zich en met Centurion een goede vleugel voor voorzetten

26 juni 2021 om 13:23

Ik dacht dat ik liefhebber was van Argentinië, maar zover als jij ga ik niet. Kijk je ook echt naar de competitie wedstrijden?

26 juni 2021 om 16:11

Ik ben minimaal 1x per jaar in Argentinië voor een aantal maanden. Dus dan kijk ik heel veel wedstrijden, vanuit Europa is dit moeilijker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren