Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Prachtige omhaal Giakoumakis kan VVV niet redden in Groningen

Laatste update:

FC Groningen heeft zich zaterdagavond genesteld in de subtop van de Eredivisie. De ploeg van trainer Danny Buijs won met dank aan doelpunten van Patrick Joosten en Jorgen Strand Larsen zonder al te groots te spelen met 2-1. VVV-Venlo kwam nauwelijks voor het doel van Groningen, maar scoorde in de slotminuut nog wel via een weergaloze omhaal van Georgios Giakoumakis.

Groningen was vanaf de aftrap de dominante partij. Na zestien minuten dachten de noorderlingen tot score te komen. Jorgen Strand Larsen worstelde zich in een fel duel los van Arjan Swinkels en bediende bij de tweede paal Daniël van Kaam, die binnen tikte. Scheidsrechter Allard Lindhout keurde het doelpunt echter af op advies van de VAR, omdat Larsen met zijn elleboog de kin van Swinkels had aangetikt.

Tien minuten later zette Groningen alsnog een geldig doelpunt op het scorebord. Larsen verlengde een voorzet Alessio Da Cruz met zijn hak tot bij Patrick Joosten. De aanvaller kreeg in de zestien veel ruimte van VVV om te keren en schoot vanuit de draai binnen: 1-0. Direct na de treffer legde Larsen de bal panklaar neer voor Van Kaam, die de bal slecht raakte en vanbinnen de zestien naast mikte.

Direct na rust besliste Groningen de wedstrijd. Da Cruz legde de bal binnen de zestien klaar voor Larsen, die beheerst de hoek vond: 2-0. Daarna kwam Groningen geen moment in de problemen. De Trots van het Noorden zocht mondjesmaat de aanval, zonder veel grote kansen te creëren. Gabriel Gudmundsson was in de slotfase het dichtstbij. De aanvaller stoomde op over de linkerflank en had de bal voor het inschieten, maar mikte voorlangs. In de absolute slotfase deed VVV-Venlo op fantastische wijze wat terug. Giakoumakis ontving een hoge voorzet vanaf links, controleerde de bal in de zestien en zette een acrobatische omhaal in: 2-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is toch heerlijk, op de top 4 na heb je waarschijnlijk de beste keeper, CV en 6. Het wint de wedstrijden niet voor je, maar helpt heel erg ze niet te verliezen. Ook 1 van de jongste teams van de eredivisie. Ook het spel begint voor het eerst in 3 jaar ergens op te lijken. Misschien voor het eerst sinds Matavz een spits die kan scoren, kortom, ik ben tevreden. Jammer van die tegengoal nog trouwens, maar die maakt hij leuk af. Belachelijke VAR beslissing bij een 0-0, hoort gewoon al 2-0 te zijn bij rust.

31 oktober 2020 om 22:02

Dammers is 1 van onze CV,s en onze zwakke plek. Tegen ploegen zoals Fortuna en vvv gaat het nog, maar een sterkere tegenstander en hij valt door de mand.

31 oktober 2020 om 22:06

Een halve CV en anderhalve CV samen zijn ook 2 Cv's Itakura maakt zoveel goed, en het middenveld vangt zoveel voor ze weg. Dammers was trouwens tegen Ajax ook best goed.

31 oktober 2020 om 22:20

De euforie van een aantal goede resultaten doet je enigszins overdrijven. Het feit dat ik eerst de opstelling moest checken om te zien wie die CV en 6 zijn, terwijl ik de meeste potjes wel heb gezien, zegt genoeg. Desalniettemin doet Groningen het uitstekend. Maar ik denk dat er bij Vitesse, Utrecht, Heerenveen en FC Twente ook wel wat aardige spelers rondlopen op die posities 🙂.

31 oktober 2020 om 22:57

Matusiwa is misschien wel de beste speler van Groningen dit seizoen. Als je er een beetje feeling mee hebt, dan weet je direct dat met 6 hij bedoeld wordt

1 november 2020 om 09:18

Groningen heeft ook al Ado-uit en Fortuna-uit gehad. Dus alleen VVV buiten de top 5 klopt niet.

Groningen doet het toch vrij aardig met deze selectie l. Hulde voor Buijs!

31 oktober 2020 om 22:06

Laat ze gewoon prima naar hun mogelijkheden spelen, het spel is niet mooi, maar ze pakken wel de punten. Gewoon een vervelende rot ploeg om tegen te spelen dat Groningen, erg knap van Buijs.

31 oktober 2020 om 23:35

Ik denk als El Khayati komt en hij gaat voor Lundqvist spelen, dan denk ik dat Groningen de missing link eindelijk heeft gevonden. Die gaat Joosten, Strand Larsen, en Da Cruz van bruikbare ballen voorzien. En bij standaard situaties is het natuurlijk ook een fantastische speler voor de Eredivisie. Da Cruz is in ieder geval lekker begonnen en in Joosten blijf ik ook wel vertrouwen houden (niet alle supporters en fans zijn overtuigd). Strand Larsen begint ook beter te spelen, waar ik zelf nog mijn twijfels had. Zit een prima koppie op, werkt zich ter pletter en zijn harde werken wordt ook beloond met rendement.

De terechte 3 punten zijn binnen.

Makkelijke overwinning van groningen, jammer van het tegendoelpunt in de laatste minuut. Waarom brengt Buijs elke week weer el hankouri binnen de lijnen terwijl hij niks laat zien en al jaren nul rendement heeft. Met talenten zoals Balk en Suslof, zou je el hankouri nooit meer binnen de lijnen mogen brengen.

31 oktober 2020 om 22:13

Ik begreep ook totaal niet dat hij Suslov niet in de ploeg bracht omdat Suslov op rechts speelt en Hankouri vrijwel altijd op links. En Suslov brengt altijd iets extra's wat El Hankouri niet doet

Dammers een drama, maar ook Buijs een dikke onvoldoende. Had Stand Larsen en Ella "met zijn Hoedie" na hun blessures direct moeten wisselen. Hij liet ze onnodig dik een kwartier staan, waarna Groningen onnodig in gevaar kwam. Slechte beurt Danny! Wel blij met de punten.

Die Strand Larsen is toch wel een heel fijne spits voor Groningen. Mag na lange tijd wel weer een succesje zijn met een relatief onbekende Scandinavische spits...

Groningen is wel lekker bezig volgens mij.

En dan komt el khayatie er nog bij dan kent het team op dammers na geen zwakke plekken. Joosten lekker orima spits Larsen en die nieuwe op rechts doet het ook prima. Middeveld met Elkhayatie erbij ook erg sterk. Groningen zou zo maar eens 4e kunnen worden.

1 november 2020 om 00:36

Je lijkt zeker van je zaak vwb El Khayyati. Maar is het al rond dan?

Groningen heeft eindelijk eens een ploeg dat ergens op lijkt.. met een links buiten en een rechts buiten ( 1 secret weapon ) en een spits.. nu alleen de passing nog beter en we kunnen best hoge ogen gaan gooien.

Ploeg is gemotiveerd en we hebben sinds een aantal jaren weer een kwalitatief heel aardig team staan. Larsen in een flow, hopelijk kan hij dit volhouden. Leuk om dit jonge team zich verder te zien ontwikkelen. In de huidige Eredivisie kom je met een beetje mazzel uit in de top 7 dit seizoen, dan doe je het uitstekend.

Ik was sceptisch tijdens de voorbereiding maar toen waren Da Cruz, Joosten en Larsen er nog niet. Het staat nu eindelijk weer eens logisch, met een target man en echte buitenspelers. We grossierden nogal wel eens in de middenvelders, die overal werden gepositioneerd. En wat leidde tot niets. We zijn er met het vertrek van oa Hrustic en Postema gewoon beter op geworden. Da Cruz is beter dan die Zweedse jongen die er vorig jaar stond. Dammers is minder dan Te Wierik, maar Itakura blijf ik benadrukken; die jongen is oerdegelijk.

1 november 2020 om 01:32

Ik vind die Larsen tot op heden wel echt een goede indruk achterlaten. Pareltje voor Groningen in deze vorm.

1 november 2020 om 11:05

Dammers is momenteel inderdaad nog minder dan Te Wierik, maar ik kan me herinneren dat we in het begin ook niet meteen laaiend enthousiast waren over Mike. Ik denk dat Dammers zich nog wel verder ontwikkelt en dat we over een jaar ook spreken van 'steady' Wessel

Ik vind dat VVV zo zwak ogen. Die leunen nu nog op de paar punten die ze 'per ongeluk' in de eerste paar potjes pakten. Maar ik zie ze zich met deze selectie niet handhaven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren