Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Prachtig hakje Cristante leidt winnende treffer Lukaku voor pover AS Roma in

Laatste update:

AS Roma heeft een zeer moeizame zege geboekt op Sheriff Tiraspol: 1-2. In Moldavië kwamen de Romeinen er met name in de eerste helft niet aan te pas, al kwamen ze vlak voor het rustsignaal op voorsprong via een eigen doelpunt. Na rust maakte Cristian Tovar de gelijkmaker, waarna Roma het tempo omhoo gooide. Romelu Lukaku zorgde voor de verlossing door vlak na een uur spelen voor de beslissende treffer te zorgen.

José Mourinho zit nog altijd een schorsing uit, al was de Portugese oefenmeester wel aanwezig in het stadion. Zijn taken langs de lijn werden overgenomen door assistent-trainer Salvatore Foti, die sterren als Paulo Dybala, Leonardo Spinazzola en Leandro Paredes op de bank hield. Lukaku mocht wel aan de aftrap verschijnen, evenals Rick Karsdorp. Laatstgenoemde stond als rechtermiddenvelder geposteerd in de 4-3-3-formatie van i Giallorossi. Renato Sanches en Bryan Cristante vormden het blok op het middenveld, terwijl doelman Mile Svilar de voorkeur kreeg boven Rui Patrício.

Roma speelde een belabberde eerste helft en het was vooral Sheriff dat de klok sloeg. Zo schoot Jerome Ngom Mbekeli over en bracht Svilar redding op een schot van David Ankeye. Flinke tegenvaller voor Roma was het vroege uitvallen van Renato Sanches. De blessuregevoelige Portugees werd vervangen door Paredes. De Argentijn zag Mbekeli dicht bij de 1-0 komen, ware het niet dat de paal in de weg stond. Nadat Stephan El Shaarawy een kans liet liggen leek 0-0 de ruststand te worden, maar de realiteit bleek anders. Op slag van rust kwam Roma plots op voorsprong. Een vrije trap werd van richting veranderd door zowel Amine Talal als Gaby Kiki, waardoor doelman Maksym Koval kansloos was: 0-1.

Na rust was het spel van Roma weer pover en de gelijkmaker na een klein uur spelen was dan ook verdiend te noemen. De Romeinen slaagden er tot driemaal toe niet in om een hoekschop weg te werken, waardoor Tovar uiteindelijk kon binnenschieten: 1-1. Roma gooide het tempo daarna omhoog, bracht onder meer Dybala en kwam vlak na het uur opnieuw op voorsprong. Na een fraai hakje van Bryan Cristante kapte Lukaku zijn man uit en vond hij de korte hoek: 1-2. Roma had het balbezit, al was gevaar van de Moldaviërs nooit ver weg. Ondanks enkele kansen aan beide kanten werd er niet meer gescoord, waardoor Roma zijn Europa League-campagne uitstekend begint.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lukaku…
Hij wordt algemeen redelijk hard gehaat, en hij is niet de meest verfijnde spits maar die man scoort toch wel enorm veel goals. Top 10 van zijn generatie. Gaat al meer dan 10 jaar mee in de top

21 september 2023 om 20:59

Dat absoluut. Staat ook op plek 7 of 8 in de all time internationale topschutterslijst.

Alleen jammer dat het zo een moeilijk mannetje is met momenten.

21 september 2023 om 21:17

Wat versta je onder zijn generatie? In de tijd dat deze jongen prof is? Aguero, Kane, Haaland, Mbappe, Lewandowski, Suarez, Benzema, Ibra, Henry en Villa speelden/spelen alle sinds Luakaku zijn debuut heeft gemaakt voor Anderlecht en die vind ik alle beter dan Lukaku (om er maar ff 10 te noemen).

21 september 2023 om 22:08

Je snapt zelf wel dat Villa totaal niet dezelfde generatie is als Haaland.

Spelers die op eenzelfde ogenblik aan de top stonden.

22 september 2023 om 12:15

Daarom vraag ik: wat bedoelt hij met generatie? Zijn dat spelers die in hetzelfde jaar geboren zijn als Lukaku? Of zijn dat spelers die actief zijn/waren op hetzelfde moment dat Lukaku actief is?

21 september 2023 om 21:17

Snap de haat over zijn kwaliteiten ook totaal niet. Enorm sterk en fantastisch schot. Maakt zo veel goals.

21 september 2023 om 21:34

De haat is vooral voor mij over zijn karakter, is gewoon een rare jonge met rare beslissingen

Het spel was niet al te best. Maar we hebben de winst over de streep weten te trekken.

21 september 2023 om 21:37

@Totti_Nr10

Ja klopt mee eens, Ook mooi dat Lukaku scoort hopelijk gaat ie het waarmaken ook!

21 september 2023 om 21:46

Hij is vandaag zelfs gedumpt door zijn zaakwaarnemers, dus ook zij zijn hem spuugzat. Hij is echt een goede spits, maar hij heeft echt momenten van kortsluiting waardoor hij zichzelf praktisch overal waar hij geweest is compleet onmogelijk maakt..

21 september 2023 om 22:07

@YoeriCFC

Ja klopt heb het net gelezen ook, wel erg jammer dat Lukaku dat doet, Bij Inter had hij nooit echt gezeik en werd ie ook enorm gewaardeerd daar als speler, en had ook een geweldige klik met Lautaro Martinez voorin, Hij had Inter nooit moeten verlaten.

21 september 2023 om 23:01

Nee klopt, maar hij wilde ook graag naar “huis” om het waar te maken in de Premier League.. Tot hij het opeens niet meer wilde. Net als hij afgelopen seizoen ongelofelijk graag bij Inter wilde blijven, tot hij het niet wilde en met Juventus in bed dook.. Ik begrijp hem gewoon af en toe echt totaal niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren