Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Prachtgoal ex-PSV'er Bruma maakt eerste twee CL-doelpunten Becker onschadelijk

Laatste update:

SC Braga heeft dinsdagavond in de allerlaatste minuut een overwinning geboekt op 1. FC Union Berlin. Lang dachten de Duitsers beslag te leggen op hun eerste Champions League-punt in de historie van de club, mede door twee doelpunten van Sheraldo Becker, maar uiteindelijk trokken de Portugezen aan het langste eind: 2-3.

Nadat Becker de thuisploeg op een 2-0 voorsprong had gezet kwam SC Braga via een doelpunt van Sikou Niakate en een prachtige treffer van ex-PSV’er Bruma langszij: 2-2. In minuut negentig plus vier tekende Andre Castro met een droge schuiver voor de winnende treffer aan en complementeerde zo een fraaie comeback: 2-3.

Bij Union verscheen naast Becker ook Danilo Doekhi aan de aftrap. De ex-Ajacied en voormalig Vitessenaar vormde een centraal trio met Diego Leite en de van Juventus overgekomen Leonardo Bonucci, waar ook ex-Heraclied Robin Gosens in de defensie geposteerd stond.

De Duitse hoofdstedelingen begonnen voortvarend aan de wedstrijd. Al na vier minuten dacht Gosens namens Union de voorsprong te grijpen. Na een explosieve sprint van Becker en diens lage voorzet viel de bal pardoes voor de voeten van de Duitser, die het leer tegen de touwen werkte. De VAR constateerde echter buitenspel van Becker, waardoor het doelpunt werd afgekeurd.

Na precies een halfuur spelen was die voorsprong er dan toch voor de Duitse nummer vier van afgelopen seizoen. In een razendsnelle counter lanceerde Alex Kral Becker, die oog in oog de bal door de voeten van de Braga-doelman Matheus schoof: 1-0.

Vijf minuten later maakte Becker ook zijn tweede van de wedstrijd. Een lange bal van Doekhi werd met het hoofd verlengd door Lucas Tousart, waardoor Becker plots vrij voor de keeper opdook. Met zijn linker krulde hij de bal hoog achter Matheus: 2-0.

Van die voorsprong kon Union echter niet lang genieten. Een hard schot van Ricardo Horta in de nasleep van een hoekschop werd nog gekeerd door Frederik Ronnow, maar de rebound was een prooi voor Niakate: 2-1. Bruma maakte met een prachtige treffer er 2-2 van. Uit een afgeslagen corner schoot de Portugees werkelijk geweldig raak. Castro kroonde zichzelf in de slotminuut als matchwinner. Met een droge schuiver knalde hij de 2-3 binnen en completeerde zo de Portugese comeback.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer voor de Coefficienten en voor mijn portemonee, had ingezet op Sociedad winst en gelijkspel.... echt in de allerlaatste seconde. Grappig dat Bruma het wel kan doen bij Braga maar niet bij PSV, speelde ook goede tegen Napoli.

3 oktober 2023 om 20:53

Geweldige speler die Bruma, echte overperformer. Iets voor jullie Binny?

3 oktober 2023 om 20:54

Ik vind het vooral zielig voor Union. Verdorie tweede wedstrijd op rij dat ze hem in de 94ste minuut nog verliezen, dat is toch wel ongelofelijk sneu.

3 oktober 2023 om 20:59

Nou ja als je ziet hoe weinig expected goals ze al ruim een jaar hebben en vaak tegen de verhouding in als nog winnen mag het ook wel een keer andersom ziin. Bovendien mogen ze met het huidige materiaal ook wel eens wat leuker voetbal op de mat gaan leggen.

3 oktober 2023 om 20:54

Wellicht toch het cultuurverschil, spreekt natuurlijk gewoon Portugees.

Geweldige fans heeft union , is union Berlin kwa fans groter of kleiner dan Hertha ?
Leuke wedstrijd en wat een goal van ex psv speler Bruma .
Gelijk was verdiend geweest helaas voor Berlin scoren zij in de laatste minuten.

3 oktober 2023 om 21:54

Union is kleiner dan Hertha. Vandaag waren er ook een hele hoop eventies in het stadion aangezien Union buiten Köpenick niet echt een mega grote fanbase heeft. Een aanrader op youtube afgelopen weekend de sfeer bij Hertha - Sankt Pauli, dik 60000 supporters aanwezig en Kreisel (capo van Hertha) die het hele stadion motiveert. Daar zie je dat Hertha wel een slapende gigant is met potentie.

3 oktober 2023 om 21:55

1. FC Union Berlin is qua club en fans absoluut groter dan Hertha Berliner Sport Club Berlin kort gezegd Hertha BSC.

3 oktober 2023 om 22:39

Buiten dat Union een mooiere club is, waar is Union “absoluut” groter in als Hertha? Ben wel benieuwd

Balen, vooral de Portugese en Franse ploegen moeten zo min mogelijk punten scoren. Zonde dit, nadat Berlin met 2-0 voorstond.

Becker 2x gescoord namens Union. Gaven een 2-0 voorsprong weg, wederom in de slot minuut verloren. Het sprookje van Union lijkt dit seizoen een beetje uit te gaan. 6e nederlaag op rij alweer. Al vond in ze vandaag en afgelopen weekend best goed tegenspelen. Alles lijkt nu opeens tegen te zitten, waar dat daarvoor juist 2 a 3 jaar lang andersom was. Wel 75.000 man in het stadion van Hertha vandaag, topsfeer.

3 oktober 2023 om 20:58

Kan Becker nog voor Oranje uitkomen? Met de vele blessures en genoeg spelers uit vorm, zou het geen verkeerde optie kunnen zijn.

3 oktober 2023 om 21:01

Nee heeft al interlands voor Suriname gespeeld namelijk.

3 oktober 2023 om 22:03

Heb je weinig aan als je niet op de counter speelt

3 oktober 2023 om 22:02

Het zat er ook wel een beetje aan te komen. Vorig jaar slechts 51 doelpunten, het seizoen daarvoor slechts 50 doelpunten en het seizoen daarvoor ook 50. Als daar geen verbetering in zit, gaat dat een keer mis. Je kunt het maar zolang achterin dicht timmeren, maar op een gegeven moment wordt het voorspelbaar en weten tegenstanders hoe ze het moeten aanpakken. Ik kan me wel vinden in jouw analyse. Het heeft meegezeten en nu valt het de andere kant op.

3 oktober 2023 om 23:13

Ja ik vind het jammer dat ze nu in deze fase zitten. Volgens mij hebben ze de eerste twee competitiewedstrijden nog gewonnen en sindsdien alles verloren. Ook jammer dat nu weer hetzelfde gebeurd als tegen Real. Ik volg ze al sinds voor de promotie, het is echt een unieke club, ook een van de enige Oost-Duitse clubs in de Bundesliga.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren