Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Powel maakt indruk in Spanje en aast op verbintenis bij Albacete

Laatste update:

Berry Powel lijkt de Nederlandse competitie achter zich te laten. De aanvaller, die de afgelopen seizoenen in zowel de Jupiler League als de Eredivisie zijn kunsten heeft vertoond, kan rekenen op interesse vanuit Spanje. Powel heeft volgens Voetbal International een stage afgewerkt bij Albacete, een club die uitkomt op het tweede niveau in Spanje.

De dertigjarige Powel stond deze zomer nog onder contract bij ADO Den Haag, maar daar leken zijn kansen op speeltijd nihil. In overleg met de club is vervolgens besloten om het contract van de spits te ontbinden. Vervolgens bood Powel zich aan bij oud-werkgever De Graafschap, maar daar kreeg hij ‘nee’ op het rekest. In Spanje was men enthousiaster.

Powel kreeg een paar dagen de kans om zich tijdens trainingen van Albacete te onderscheiden. De spits deed dit uitstekend, waardoor de kans waarschijnlijk is dat hij een contract aangeboden krijgt van de club uit de Segunda División. “Het niveau valt me niet tegen”, aldus Powel tegenover Voetbal International. “Ik zie het zeker zitten, maar het is nog even afwachten.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eerst Serginho naar Bulgarije
Nu Powel naar Spanje haha vraag me af of die daar een basisplaats krijgt.

Deze man is een garantie voor doelpunten dus waarom niet?

11 augustus 2010 om 16:55

Waar baseer je die garantie op? Ik vond hem zowel bij Groningen als bij Ado maar matig... Alleen bij Den Bosch en de Graafschap kwam hij redelijk uit de verf met aardig wat doelpunten, maar dit wat ook in de Jupiler League... Als de Segunda division ook van dat niveau is dan geef ik je gelijk, maar ik schat in dat het niveau wel ietsje hoger is dan onze Jupiler League.

11 augustus 2010 om 16:57

Dan toch nog geen probleem, z'n niveau ligt op ongeveer onderin de eredivisie dus het niveau daar mag iets boven jl zitten.

11 augustus 2010 om 19:09

Hij speelde bij Den Haag 16 wedstrijden waarin die 1 keer scoort, dus je zou kunnen zeggen dat hij inderdaad wel scoort maar productief kan je hem toch echt niet noemen als spits.

Ik gun hem het beste en hoop dat hij zijn carierre mooi af weet te sluiten

Vond Powel voor zijn transfer naar Groningen altijd een goede speler die makkelijk de goal kon vinden. De laatste jaren is het helaas bergafwaarts gegaan. De Spaanse tweede klasse is jammer want ik zag hem nog wel in de middenmoot van de Eredivisie voetballen.

Maar toch Spanje is een mooi land om te voetballen en voor zover ik weet is Albacete een mooie club. Waarschijnlijk horen we niet zo veel meer van hem maar hoop dat hij in Albacete een mooie club heeft gevonden om nog een paar jaar te voetballen.

Zowel Graafschap als ADO wilden geen gebruik maken van zijn diensten. Dat zegt wel iets, ik hoop dat hij kan knallen in Spanje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren