Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Poepon vindt nieuwe uitdaging in Turkije na succes bij ‘Bolu Beyi’

Laatste update:

Rydell Poepon heeft zich aan Gazisehir Gaziantep FK verbonden. De Turkse club maakt via de officiële kanalen melding van de komst van de dertigjarige aanvaller, die een contract voor twee seizoenen heeft ondertekend.

Poepon speelde de afgelopen twee seizoenen voor Boluspor en kon op het op een na hoogste niveau van Turkije uitstekende cijfers overleggen: 36 doelpunten in 63 competitieduels van Bolu Beyi. De club eindigde afgelopen seizoen als derde, maar kon in de play-offs geen promotie naar de Süper Lig afdwingen. Dat gold ook voor Gazisehir Gaziantep FK, dat als vijfde eindigde.

Poepon doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar wist in Amsterdam niet door te breken. Via Willem II, Sparta Rotterdam, De Graafschap, ADO Den Haag, NAC Breda, Valenciennes en Qarabag FK kwam de aanvaller in 2016 bij Roda JC Kerkrade terecht. Na zijn transfervrije vertrek in Kerkrade vertrok hij naar Turkije.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dus als ik het begrijp gaat hij ondanks voor daar uitstekende cijfers ,naar een ploeg die 2 plekken lager is geëindigd.

29 juni 2018 om 10:50

Dat klopt maar als hij daar meer verdient

29 juni 2018 om 10:57

Ze (Gazisehir) hebben in de finale van de play-offs verloren obv penalties. Kwalitatief betere selectie dus wie weet is het dit jaar wel raak.

29 juni 2018 om 11:14

Gazisehir is een stuk rijker dan zijn vorige club, dus waarschijnlijk gaat die meer verdienen. Anders wil je toch niet naar een stad als Gaziantep verhuizen.

29 juni 2018 om 13:44

Hoeveel verdient een speler als poepon in de eerste divisie van Turkije ? Is dat gelijk aan het salaris wat Fc Twente bood aan Schenk (90000 jaarbasis dacht ik).

29 juni 2018 om 13:49

Wat ik weet van een speler bij mij uit de buurt die pakte een aantal ton bij Boluspor.

29 juni 2018 om 15:26

Ik weet wel zeker dat ze in de eerste divisie van Turkije meer betalen als in de Jupiler League. Poepon zal wel minimaal 1 miljoen lira krijgen. Wat ongeveer 200000 euro is op jaarbasis. Zou eventueel hoger kunnen zijn 200k is echt minimale voor een buitenlandse speler in de eerste divisie.

29 juni 2018 om 15:29

Klich, ja dat zou best kunnen, want Andre Santos (ex Arsenal) die kreeg bij Boluspor ook rond 1 miljoen euro zonder bonussen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren